Aclariments als mitjans de comunicació / Aclaraciones a los medios de comunicación

A continuació publiquem la redacció corregida dels aclariments als mitjans de comunicació / A continuación publicamos la redacción corregida de las aclaraciones a los medios de comunicación

(CAT)

 1. Acampadabcn s’autoproclama com un moviment espontani, apartidista, asindicalista, pacífic i obert.
 2. Acampadabcn no està organitzada per cap plataforma concreta.
 3. L’únic portaveu d’Acampadabcn és l’assemblea plenària diària i els únics comunicats oficials són les seves actes que es poden consultar al blog https://acampadabcn.wordpress.com
 4. Demanem que quan s’entrevisti a qualsevol persona reunida a la plaça no se l’etiqueti com a portaveu, només com a persona que parla, a títol personal, sobre la seva experiència a la mobilització.
 5. Des d’Acampadabcn volem agrair el suport que hem rebut des del primer dia per part dels mitjans alternatius.
 6. ¿Ens ajudeu a traslladar la nostra mobilització a l’opinió pública?

———————————————–

(CAST)

 1. Acampadabcn se autoproclama como un movimiento espontáneo, apartidista, asindicalista, pacífico y abierto.
 2. Acampadabcn no está organizada por ninguna plataforma concreta.
 3. La única portavoz de la acampada es la asamblea plenaria diaria y los únicos comunicados oficiales son sus actas, que podéis consultar en el blog https://acampadabcn.wordpress.com/
 4. Pedimos que cuando se entreviste a cualquier persona reunida en la plaza no se la etiquete como portavoz, sino como una persona que habla, a titulo personal, sobre su experiencia en la movilización.
 5. Desde Acampadabcn queremos agradecer el apoyo que hemos recibido desde el primer día por parte de los medios de comunicación alternativos.
 6. ¿Nos ayudáis a comunicar nuestra movilización a la opinión pública?

12 responses to “Aclariments als mitjans de comunicació / Aclaraciones a los medios de comunicación

 1. Els companys de Mardid estan demanant circumscripció electoral única? Sabeu què vol dir això? Bàsicament diluïr les peculiaritats de la configuració de grups polítics arreu de l’estat, vol dir que els catalans, gallecs i bascos ens veurem engolits pels grans partits estatals, el PP i el PSOE, precisament això que des del Km 0 diuen criticar:

  “Además, evitaría la sobrerrepresentacion actual de los nacionalistas mientras que trataría con justicia a IU y a cualquier partido nacional que sobrepasara el 5%.”

  Alguns comencem a estar farts del jacobinisme espanyolista. Estem arribant a uns nivells preocupants!!!

  #ACAMPADABCN I #CATALANREVOLUTION ENS HEM DE DESMARCAR DE LA CIRCUMSCRIPCIÓ ELECTORAL ÚNICA!!!

  Que algú ho digui per mi a la propera assemblea!!

  Gràcies!

 2. Acampe-Barcelona

  Entrevista desde el acampe en Barcelona: http://bit.ly/kmKlar

 3. Jaume, d’on has tret el paràgraf escrit en castellà? És una de les propostes de Sol?
  Que consti que no vull faltar al respecte a ningú, ni a tu ni a ningú, però crec que és prioritària la unitat de classe contra la classe política i el capital que no la divergència entre nacionalismes, no es tracta de posar fronteres sinó d’eliminar-les i eliminar divisions entre la ciutadania d’aquí i d’allà.
  Una abraçada!

  • Natsuko, la proposta ultranacionalista de la circumscripció única ha sigut aprovada a l’assamblea de Plaza del Sol.

   Mentre nosaltres volem evitar qualsevol sortida de to, ens l’agafem amb un paper de fumar intentant no marcar diferències, ells no tenen cap problema en mostrar un nacionalisme espanyol desfermat. Ells ho diuen clarament, parlen de la nació espanyola, i envien a prendre pel cul qualsevol diferència.

   No és la primera vegada que passa quelcom així, hi ha decenes de precedents dins la lluita obrera i social espanyola durant el segle XX, en que pel bé de la causa, nosaltres renunciem a la “identitat”, però ells no. I arriba un moment en que cal plantar-se, dir prou a aquesta presa de pel.

 4. Així ha de ser…es l’única manera de fer pinya…

  Força amics

 5. Retroenllaç: La Junta Electoral Central nos da la razón « lapulgaylalocomotora

 6. allò en castellà ho he tret de twitter. Si no creus que els de sol ho han proposat mira això:

  http://www.avui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/413434-els-indignats-de-la-puerta-del-sol-demanen-llistes-obertes-i-circumscripcio-electoral-unica.html

  Subscric totalment el que diu Mal Gairell…

  Nosaltres sempre hem cedit, fins i tot ens em empassat l’ #spanishrevolution dels nassos. Si hem de preservar la neutralitat més val que no ens toquin els nassos, podriem trobar moltíssims punts en comú i ells podrien mirar de cercar la unitat no tocant temes com aquests.
  I si nosaltres demanessim la separació de Catalunya de la resta de l’Estat? Ho dic també a nivell obrer. Saps quina proporció de beques reben els estudiants madrilenys en relació a nosaltres? o el nombre de funcionaris que té extremadura? o el nº de Km de carreteres que ha construït l’estat a diferència de la resta de comunitats? No és separar dir que l’estat ens està donant pel sac de fa temps… Si volen unitat cerquem punts en comú… Si nosaltres deixem el nacionalisme al calaix, ells, com deia el Joaquin Costa, haurien d’ “echarle siete llaves al sepulcro del cid” i deixar-se de proposar coses que atenten totalment contra els catalans, els qui sempre hem estat al capdavant de totes les reivindicacions obreres…

 7. Albert Rocamora Boira

  Aquest debat “nacionalista” no serà facil, fa massa temps que s’arrossega.
  Potser ja seria hora de canviar el concepte d’Espanya, al menys en aquest context que ara ens belluguem…Pobles Ibèrics, proclama la República, Pobles de Espanya…no se, per a molts el concepte Espanya ens sona a ranci, imperialista, centralista i exclusiu.

 8. Realment és cert que us heu desmarcat de Democracia Real, ya???? Per altra banda comentar que desde BCN, pel que he llegit, el disasbte no es farà una manisfestació pel dia de reflexió que és. Peró si que ho faran desde Madrid.
  Algú en podria aclarar qué està passant realment?? hi ha molta contradicció i no se d’on treure una informació real.
  Gràcies a tot@s i MOLTA FORÇA!

 9. OK, he llegit les respostes, mai podré negar que l’Estat Espanyol ens dóni pel cul però potser és hora de canviar-ho TOTS JUNTS! Potser en un futur no seria necessària una representació nacionalista si estiguéssim en igualtat de drets i condicions amb els nostres companys madrilenys.

  Jaume, no és que no em cregués que ho haguessin dit des de Madrid, en sèrio, només volia saber la font, perquè ho vaig buscar i el que vaig trobar és el següent:
  http://www.elmundo.es/opiniones/2007/propuesta3/opinion.html

  Però només vull dir que si els catalans i els espanyols deixessim el nacionalisme de banda, i no només entre nosaltres sinó en relació amb tots els països europeus, la lluita seria conjunta en una sola direcció, el “poble” som un, és igual quin sigui el nostre origen, la nostra procedència o la nostra terra, tots a una serem més forts contra qui ens perjudica de veritat que són els governs i la seva política econòmica… i ens perjudicaria igual la classe política catalana que l’espanyola.

  Aquí queda el meu punt de vista, molts ànims a tots i ens trobem aquesta tarda a Bcn!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s