Actes de l’Assemblea

Aquí podeu consultar les actes de l’Assemblea General de l’acampada de la plaça Catalunya de Barcelona, dia a dia.

Recordeu que també podeu seguir en directe l’Assemblea General de l’acampada des d’allà on sigueu. Cada dia a les 21.30h. Cliqueu la icona [endirecte] a la columna dreta del blog.

diverdres 3 de Juny

dijous 2 de Juny

dimecres 1 de juny

dimarts 31 de maig (assemblea suspesa per pluja)

dilluns 30 de maig

TERCERA SETMANA

diumenge 29 de maig

dissabte 28 de maig

divendres 27 de maig

dijous 26 de maig

dimecres 25 de maig

dimarts 24 de maig

dilluns 23 de maig

SEGONA SETMANA

diumenge 22 de maig

dissabte 21 de maig

divendres 20 de maig

dijous 19 de maig

dimecres 18 de maig

dimarts 17 de maig

dilluns 16 de maig

PRIMERA SETMANA

13 responses to “Actes de l’Assemblea

 1. No, això de TV en dircte!?, no és ben bé cert, no es veu n se sent bé, jo m’he perdut l’assemblea d’ahir diumenge 5/6/11 i encraa no sé q s’ha decidit!! Per no dir q som molts els qui no n’hem pogut votar, jo vaig enviar la meva postura per e-mail, però no sé si va arribar a qui havi d’arribar i a temps ¿?

 2. algu hem pot dir d’on es poden descarregar les actes de les assembleas de barris i pobles? es urgent sisplau! gràcies!!!!!

 3. Estem a dijous i encara no heu publicat les actes del dissabte passat i següents dies? A què es deu aquest endarreriment?? O és que ja no és que no s’escriuen les actes?

 4. Les trobaràs a inici… Només falta l’última

 5. Gràcies, però acabo d’anar a inici i l’última acta penjada continua sent la del divendres 6 de juny, i amb negre…a diferent de totes les actes anteriors.
  Una setmana per fer un acta!!!! tela!! sento als qui aneu de bona fe…però això desacredita moltíssim aqust moviment. Prent.ho com crítica cosnstruc

  tiva, eh?

 6. Hola, m’acaba d’arribar un correo on es comenta q el dia 22 s’entregaran els “polèmics” mínims:
  “Mentrestant els polítics que no ens representen segueixen allà, donant bandades i legislant sobre les nostres vides.Per això els escrivim aquí algunes mesures que puguin entendre fàcilment i que volem que apliquin ja. Alerta!
  És un document de mínims. En realitat el que volem és molt més gran, quelcom que possiblement no entenguin mai.Així que ho farem saber als i les alcaldes i als plens que s’escollin el proper dia 22. Els demanarem punt per punt el que segueix,[…] ”

  HO PODEU CONFIRMAR ?
  QUEDARÀ CONSTÀNCIA AL CALENDARI I/O A ACTIVITATS/ACCIONS?
  I, SI ÉS AIXÍ, S’HAN RECOLLIT SIGNATURES?,JA Q HI ESTIC INTERESADA

 7. On està l’acta que recull ” El reconeixement a l’autodeteminació dels pobles, també el de Catalunya”?

 8. Buenas.

  Desde hace una semana otra comisión se encarga de tomar actas. En todo caso se trabaja en que todos estén colgados lo mas pronto posible pero para ello hay que transcribir los videos de streaming y son unas cuantas horas de trabajo. Se pide paciencia y comprensión.

  A termino personal, mil disculpas.

 9. Buenas, he estado comprobando que las actas suelen tardar de uno a tres días en publicarse, pero a partir del sábado 4 de junio ya no aparece ningún acta. Por favor, os lo pide una persona sin ninguna sospecha de independentista, soy internacionalista y nada más, por favor, publicad todas las actas, inclusive las del día de aprobación del derecho de autodeterminación de los pueblos porque estamos perdiendo credibilidad por todos los sitios. Un abrazo, os queremos!

 10. crec que no u feu gens be.. protesteu masses coses,no dieu d on venen els problemes clarament,es a dir del club bilderberg,els polititcs son manats per ells,i els policies pels polititcs. aixo es una piramide i eu darribar a dalt per desmontarla. encara no e sentit re de chemtrails ni vist tampoc a lapartat de medi ambient,i considero k es lo mes important,la nostra salut. la salut es lo k us fara guanyar mes adeptes,estan jugant amb nosaltres xk el cancer es un negoci per ells.

 11. sabeu el k aconseguireu aixi? una banana en pijama.. sembleu un grup de anarquistas. No sabeu ni com va el mon i voleu cambiaru.. sabeu k aconseguireu?una guerra civil protestan per tonteries. esteu a la plaça catalunya i us esteu menjan una de chemtrails k ja mu direu daki uns anys. Reclameu coses k lu unic k eu de fer es presentaros a la politica,sino de k us faran cas?Ja e comentat k lo mes important es la salut,deixeuvos de coses secundaries pq no aconseguireu res. Ens estan cambian el clima, estan tiran haarps que segur k no sabeu ni lo k son. O esk lo del japo va passar xk si?un dia 11?tot passa un dia 11 no? kina casualitat… escolteu,aixi no representeu a ningu. Centreuvos en lo k volem tots,k es la salut!si no us creieu lo dels chemtrails i a una pagina k fa un seguiment diari, es chemtrailslleida. A mi no em representeu amb les vostres idees anti sistema. per mi lo unic k cal es k no ens vulguin ficar enfermetats,a traves dels chemtrails,aixo es un negoci per ells, ells tenen les patents de la industria farmaceutica i per aixo volven k estem malalts,per no parlar del cancer k es un negoci per ells inquestionable. I vosaltres protestant x tonteries.Ja k protesteu,les coses san de fer be,i concienciar ala gent de qui son el club bilderberg, k son els chemtrails, i aureu de construir 50 plaçes de catalunya mes de la gent k us donara suport. Pero sincerament,aixi,almenys ami, familiars,amics etc.. no ens representeu. ESPERO K AIXO U LLEGEIXI UN ADMINISTRADOR.XK EU CONSEGUIT ALÇAR LA VEU K NO ES POC,PERO CAL FERU EN LA DIRECCIO CORRECTA.

 12. Jo també crec que el contingut de les actes és important que es publiqui quan abans millor. Ara mateix n’hi ha tres d’enderrerides, tot i que la d’ahir és comprensible que encara no hi sigui, les de fa 8 i 15 dies no em sembla gens normal que no estiguin publicades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s