Activitats i accions

El proper dimarts 5 de Juliol a les 19 hores tornem a la plaça de la Vila!

Aquest cop amb una xerrada debat sobre la banca ètica, una alternativa al sistema financer capitalista. La xerrada anirà  a càrrec de Xavi Teis, economista de l’associació FETS – Finançament ètic i solidari.

www.fets.org

Convocatoria al blog: http://indignatsantfeliu.wordpress.com/2011/06/30/xerrada-sobre-la-banca-etica/

Salut!

sanfeliu15m@gmail.com
http://indignatsantfeliu.wordpress.com/
http://www.facebook.com/indignatsantfeliu

204 responses to “Activitats i accions

 1. Bon dia,

  Som un grup de rumba, Alma de Pato, i ens oferim a tocar a la plaça el vespre que us vagi bè. Per el material no hi haura problema, ja ens espavilarem.

  Gracies i molta sort.

  • ALMA DE PATO es un nombre excelente para un grupo!
   Aquí todos tenemos almas de patos!
   Sois Vienvinidos!
   Pasad al corral!

   • alguien que ni siquiera sabe escribir bienvenido, no merece comentario alguno.

   • Raquel indignada

    Silvia: ¿que entiendes por democracia? no se puede quitar la palabra a nadie, ni desacreditarla aunque no sepa expresarla bien (aunque creo que esta escrita así de forma expresa), por favor no nos volvamos autoritaristas.

  • Bon dia; algu sap quan es reuneix avui la subcomissio d?Acció?? M’agradaria fer arrivar alguna proposta; algu que està per aquí la segueix?? (m’és impossible arrivar abans de les 7!!)

   Gràcies

  • Hola,
   Dissabte passat vaig estar maquillant nens i nenes. També em vaig apuntar en un paperet per fer un taller de reciclatge per nanos i joves. Em penso que la via cibernètica anirà més ràpid.

   Bé, la idea es fer disfresses, titelles o qualsevol tipus d’andròmines amb ampolles d’aigua.

   M’ho hauria d’anar preparant. pel tema del material, exemples ja construits, etc. Crec que pot quedar molt bé.

   Ja em direu,

   Sort i força!

   Elena

 2. La xerrada d’avui a l’Espai Verd és sobre Decreixement.

 3. Ei, una xerrada sobre el moviment independentista català? Una comissió que es diu Feministes indignades? No estem començant a allunyar-nos una mica de la causa real per la que estem allà? Si ens comencem a segregar en diferents ideologies concretes l’acampada començarà a fracasar. No oblidem que la raó de base per la qual estem indignats i volem actuar es molt més general i inclou moltes ideologies diferents!

  • Totalmente de acuerdo contigo, Nuria. Yo estoy aquí porque creo en la Evolución desde mucho antes de la creación de este movimiento, y eso implica relacionarme de manera humana con todo tipo de personas piensen lo que piensen. Personalmente y desde el máximo respeto, no me interesan estos temas y considero que no es el mejor momento para exponerlos. Que nuestra energía se dirija al trabajo que nos une en este momento por encima de quién o cómo seamos, porque en algo estamos de acuerdo todos nosotros, no?

   • Estoy de acuerdo con vosotras, Nuria y especialmente contigo Silvia. Si me lo permites un pequeño matiz diferente a cómo lo expresas. Más que creer en la Evolución, como dices, sería mejor decir que estás viviendo ese sentir de Evolución?
    En definitiva, suscribo que ese paso adelante lleva a la comprensión, compasión y eso no divide ni encasilla, no?

  • Nuria, estic d’acord amb el fet de no allunyar-nos del que realment ens a unit.
   Tot i això el moviment feminista és aquell que reclama la igualtat entre homes i dones, i potser si la comissió s’anomenes “igualtat” no ens semblaria tan fora de lloc.

  • I quina és la causa real per la qual TU estàs acampada? no es pot apostar per la transformació social, econòmica i política sinó és dins de l’Estat Espanyol? És incompatible reclamar més llibertats i una democràcia participativa alhora que un estat català?

   • Estic d’acord amb la Núria. Sóc indepedentista però el que ara hem de aconseguir és posar la política al servei del poble i no al reves. Si ho aconseguim, podrem demanar i obtenir tots els referèndums que reclamem els catalans i tothom, podrem dir si volem o no pertanyer a espanya Cal tornar el seny al món!!

   • Viva España!

    Callate separatista

  • Laia Sànchez i Vidal

   Crec que la cosa és que quedi clar que no hem de decidir ara si aboguem per la independència o no, però trobo que és important posar un accent sobre el dret d’autodeterminació, present a la declaració dels drets humans i impossibilitat per la constitució espanyola. Per mi, demanar el dret a l’autodeterminació (i no ella mateixa) és reclamar un altre dret inalienable com tots els alrtes drets humans.

   • Laia Sànchez i Vidal

    Perdó, és present al Pacte Internacional dels Drets Civils i Polítics de les Nacions Unides.

   • Se te ve el plumero separatista. No conteis conmigo desde ya en adelante! Estas reivindicaciones partidistas ya no me interesan.

   • Totalment d’acord!!!
    Se suposa que parlem de llibertat i drets democràtics. Democràcia real ja!!! Diuen…. Doncs on està la democràcia dins d’un Estat com l’espanyol, que ha mantingut i encara manté moltes estructures i personatges del framquisme i que té una Cosnti, que més que afavorir drets els coarta, prohibint referèndums i el que faci falta? Jo no ho trobo especialment democràtic…
    Molt bé demanar responsabilitats als banquers, una política molt més propera al poble, i que tingui en compte la veu del poble, i que li permeti al poble una participació directa i real, que tota la colla d’imputats per la justícia desapareguin de les llistes, una Llei electoral justa, etc,etc.
    Tot això em sembla molt necessari. Però tot això no m’ha de privar a mi com a català de poder voler votar si vull continuar perteneixent a un Estat, l’espanyol, tant poc democràtic, en tants aspectes.
    Per cert, dins d’aquest Estata espanyol sempre som els mateixos els que acabem rebent: i sinó només cal veure el que han fet amb TV3 al País Valencià, i ara amb el català a les escoles del País Valencià, i ara aniran a per les Illes, i després tornaran a portar el tema del català a les escolas de Catalunya, als Tribunals.
    L’estratègia és MOLT CLARA: preseència testimonial del català al sistema educatiu de tots els països catalans en pocs anys!
    D’això se’n diu ANIQUILACIÓ lingüística i ASSIMILACIÓ cultural !!
    Finiquitar tot lo que no sigui com ells, tot el que no sigui ESPANYOL.
    Si a vosaltres tot això no us precoupa i se us en refot,…. A MI NO!

   • qui voldrà un estat quan tingui democràcia?
    us penseu que els polítics catalans són diferents del espanyols? dels de la vall d’aran o del problenou?
    o la burgesia, el banquers, els policies?
    potser trenqueu el moviemnt independentista, perque a molts independentistes no crec que els interessi la democràcia…

  • Estamos todos luchando porque la situación en España, Europa y todo el mundo cambie a mejor, no hay que confundir la velocidad con el tocino…con esto vengo a decir que como ya han comentado aquí arriba si se empieza con charlas de movimiento independentista, todos los que apoyamos la causa pero no queremos y/o creemos en la independencia de Catalunya dejaremos de sentirnos identifcados y poco a poco el movimiento fracasara!

   • Completament d’acord amb a majoria de comentaris que apunten a no incloure ara aquest tema en el debat.

    Si ens posem amb debats de signe territorial (per molt que es vulgui dir “dret a l’autodeterminació dels pobles”, que per altra banda em sembla molt bé) perderem el suport de molt gent que no està aquí per això precisament.

    Hem de buscar punts molt clars que ens uneixin, no que ens separin. El document de mínims que he recollit avui imprès a la plaça em sembla un bon document, per exemple. I els punts de Democracia Real també.

    Instaurar eines de democràcia directa via referèndums ja ens permetrà tocar aquests i altres temes quan sigui el moment.

    Salut!

   • Em pensava que aquest moviment es diu “¡democracia real ya!”, i un dels drets democràtics principals és el dret a l’autodeterminació dels pobles. Per què fa tanta por parlar d’això??? si som demòcrates i volem una millor democràcia no entenc el mal del referèndums i avançar cap on el poble vol, no cap on els sistemes, els països, els polítics i els banquers volen. I segurament si Espanya no ens prengués tants diners estic convençuts que les coses anirien molt millor, i ja estaríem gairebé fora la crisis com molts països d’Europa.

   • Joan: vives en españa, que s donde has nacido, tu país. trabajarás en y por españa y morirás en españa. mas vale que te lo vayas metiendo en la cabeza catalanufo separatista

   • Lucas: en primer lloc he nascut a França, i en segon lloc jo no he faltat el respecte a ningú. És molt trist que gent com tu desprestigiï quest moviment tan maco, a la teva Espanya i arreu del món…

   • SAHARA LIBRE

    donde naciste tu????

   • Doncs no hi estic dacord, com ja he comentat lenfos ha de serhi holistic, cada microcosmos forma part del GRAN problems i no hem de considerar akest tema un tema tabú, sino tot el contrari i inclús em sembla un moment esplendis per a plantejarho i difondre digual manera k es fa amb altres temes.

  • Es la típica actitud de un machista. Probablemente eres un déspota y un tirano con tu pareja a la que seguramente has amenzado y quizás agredido. Gente como tú, machistas, retrogrados, misogenos, que no dejan pasar la oportunidad para imponer su falsa hombría psicopaticamente defiente sobre las mujeres, sobrais en este movimiento. Seguramente también eres un pederastra y un onanista compulsivo. Se os caza al vuelo a vosotros.

  • Nos estamos perdiendo por favor!!!!!

  • El que em temia. Està començant a passar el que tant em temia i és que cada un comences a estirar cap allò que més l’importes sense pensar en la “globalitat”.
   Soc feminista i soc catalana fins la medul•la però… anem a pams, no creieu? Primer aconseguim el que ara es vol aconseguir i després ja lluitarem per la resta. Quan s’hagi de lluitar pel poble català ho farem, crec q ara estem lluitant per altre cosa.
   Ja tinc una edat i no és la primera vegada que veig un grup compacta anar a una… per al cap d’un temps haver-se disgregat en un munt de subgrups, cada un d’ells tirant cap a una part.
   Si us plau INTENTEM QUE AIXÒ NO PASSI!!!

   • Doncs JA TOCA LLUITAR PEL POBLE CATALÂ!!!
    Perquè la situació està prou fotuda!!! A part de robar-nos 22.000 milions d’euro anuals, ens estain fotent per tot arreu!
    Es permeten el luxe d’insultar-nos i de faltar-nos al respecte.
    JO EM PREGUNTO: què hi fan aquesta gent a Catalunya? Vull dir amb aquesta actitud, d’insultar i faltar al respcete…
    I encara no n’hi ha prou???
    No en teniu prou de l’actitut despòtica, anihiladora d’Espanya, amb qualsevol cultura que no sigui la seva?
    Caram, quin exemple d’actitud més democràtica que ens donen, contínuament, des de a molts anys!!! Imposant el seu criteri per la força i a sobre faltant al respcete.
    Per mi JA és moment de lluitar !!!

   • Per sobre de tot respecte a les persones. Jo no crec en ideologies separadores. Francament si començem així, ho estarem llençant tot pel water. Ninguna ideologia ni ninguna patria pot estar per sobre de ningú i quan dic ninguna vull dir ni catalana ni espanyola ni europea ni res. Una altra cosa és que cadascú fa el que pot i al lloc on viu i al lloc qu’estima. Però els arrels no poden ser contra ningú, més aviat per a algú. Insisteixo si començem amb la falta de respecte i les separacions, tot això s’acabarà aviat.

  • Doncs jo no veig així, penso k sha de tenir un enfoc holistic de la situació, cada microcosmos és una part del GRAN problema.

  • Era ben previsible que passés. Però no barregem les coses, és molt important, és sa i és motor d’aquest moviment, que hi hagin defensors dels drets dels immigrants, dels drets dels animals, i dels drets de la dona, etc. “La revolució serà feminista o no serà”. És clar que sí, perquè totes aquestes lluites estan íntimament lligades, perquè no va la pena lluitar contra el sistema si no es fa lluitant alhora contra el seu masclisme.

   És un exemple que poso, doncs la Núria comparava, també com a exemple suposo, les feministes indignades amb els independentistes.

   Ara bé, s’ha demostrat que això no és incompatible amb tenir uns objectius comuns, en anar tots a la una. El problema és com es faci. I aquí entra el problema dels nacionalismes: no estem preparats per incloure de forma sana aquesta lluita en el moviment. És culpa d’aquells que posen el seu nacionalisme -català o espanyol- sempre per sobre de les altres coses. És culpa també de les males formes.

   Estic d’acord amb la Ena, cadascú tira per la seva banda. Això no vol dir que s’hagi d’excloure la defensa del dret dels pobles a l’autodeterminació, com no s’han d’excloure altres lluites. Però aquesta no és prioritària i ara mateix porta més problemes que altre cosa. No cal excloure a ningú per ser d’aquí o d’allà, o perquè defensi unes coses o unes altres. Això ja s’ha demostrat. El que s’ha d’excloure és la demagògia i l’insult (va per tothom). Les ganes d’aprofitar-se i de criticar. No cal ni respondre als insults que segurament només hi són per provocar i vés a saber qui ho fa i perquè.

   Cal excloure aquells/es egoistes que estarien ben contents i satisfets amb els “seus” 22.000€, i ben asseguts al sofà un cop conclosa la “seva” lluita.

 4. bones, penso el mateix que la Núria. Encara que estic “flipant” en que realment estigui passant això, donava per soposat que la gent estava disposada a ser esclavitzada. Gràcies per tornar-me la ilució i la esperança 😉
  Ven aviat vai cap a la acampada 😀

 5. Que nadie pague ni cobre nada a traves de los bancos (su negocio) y lo vayan a pagar en mano (el recibo de luz a fecsa, alquiler al administrador, la nómina -quien la cobre-, en mano, etc) Las empresas necesitaran mas gente o forzaran a los bancos a cambiar su política. Exigir prestamos para las empresas, retirada de la ley de pensiones y laboral, mas para educación, guarderias, etc

  • totalmente de acuerdo!!!

   NO MANTENGAMOS EL NEGOCIO DE LOS BANCOS!

   • Totalmente de acuerdo compañero!
    Recogamos pechinas de las playas y usémemoslas como modena de intercambio!
    La himajinación al poder!
    Le voy a decir a mi jefe que o me paga en la mano, o que se meta su empleo por el ojete!
    Biba la rebolución!

   • Toni,
    Un poco de corrección ortográfica no está de más, especialmente cuando intentas ponerte sarcástico. No cuesta nada y te aporta cierto nivel extra, que seguro que en tu caso no te va nada mal…
    Viva la revolución!

  • No es pot fer això. Aquests indecents tenen un pacte i no pots anar a pagar el rebut a la companyia. Ja ho tenen ben muntat els pocasoltes!!!!!!!. De tota manera si algú coneix una fòrmula per fer-ho, que ho exposi.
   Per la resta, i per aquest comentari teu també, estic totalmente d’acord amb tu.

   • y ay que dejar de comprar tabaco. que se arruinen las tabaqueras de las multinacionales facistas

   • FASCISTA!!!!

   • esther perez

    Pagar les factures d’aigua, llum, gas etc. es pot pagar a traves de les oficines de correus..jo porto anys fent-ho!. T’envien les factures a casa amb un dia límit per pagar-les (de 15 dies a un mes) i desprès, si per qualsevol cosa no l’has pagat et donen més temps….en el tema de la llum aquest temps de mes pot arribar a un mes i mig més. T’asseguro que es pot fer perquè jo ho faig.
    Els rebuts de prèstecs pots ser tu qui ingressi els diners en un compte que et donen ells. A veure, jo el que vaig fer amb 4 prèstecs que tenia era dir als 4 bancs implicats era que, per evitar que pogues venir un altre rebut sense jo saber-ho i que ells no cobressin, si us plau em donguessin un compte on poder ingressar jo els diners. Van posar el crit al cel però era això o no cobrar. Tots em van donar un altre compte on ingresso l¡import. Ara, això si, tot per escrit que aquests són molt pillos.

   • Tens raó Maria, no et deixen pagar-ho sense domiciliació, però no és del tot cert, hi ha una manera de fer-ho, jo ho estic fent, no tinguis pasta al banc, et tornen el rebut i t’avisen, aleshores vas a pagar-ho tu, pel caixer automàtic amb els diners en metàl·lic, a qualsevol oficina de correus, a qualsevol oficina de l’empresa en qüestió, … així no tens diners al teu compte xq puguin anar jugant amb ell.
    Segurament no é sla solució, però és un principi.
    Salutacions

   • Ester perez: Tu lo que eres es una choriza y una indigente estafadora. Te roneeas para pagar lo que consumes, eres una ladrona! tu te crees que eres una persona decente pidiendo cuatro -4- cuatro prestamos sin tener un puto duro para devolverlos????? ´La chusma como tu es la que nos ha arrojado a la crisis que vivimos. Te deseo que te encarcelen por el resto de tu puta vida. Delincuente! Parásito social!

  • que fácil es decirlo verdad?

  • Pero si a mi me paga el estado por la prestación por desempleo!!! Como puedo exigir que me paguen en mano???? Se puede???

 6. Propongo que cualquier iniciativa ciudadana debidamente debatida en forums, reuniones y/o assambleas en lugares preestablecidos y con 5 millones de firmas (a decidir), se apruebe automáticamente por el congreso y el senado modificando las leyes y otras normas que sean necesarias. Y con 1 millon, que se lleve a referendum

  • Yo opino que en ves de 5 millones, sería mejor que fueran 4,5 millones. Pero para llevarla a referendum mejor 6 millones en vez de 1 millón.
   No se. A mi me parece esto. No se.

 7. Disculpar, creo que he puesto unas propuestas en el espacio equivocado. Espero que el administrador lo coloque en el sitio correcto. Gracias

 8. Avui al migdia m’he passat per la Pl. Catalunya i en una de les carpes he vist un paper on posava: Cada dimarts de 22h a 22h30 APAGA LES LLUMS o apagada general ,( no recordo exactament) en protesta dels preus desorbitats que ens cobren les companyies electriques…però no he vist que això s’ anuncii enlloc. Si es vol tirar endavant aquesta proposta s’haurà d’anunciar-ho en algun lloc. Jo per part meva ho vaig dient a tort i a dret!
  Endavant!

 9. Avui dimarts a les 22h apagarem les llums? Doncs això s’ha de fer correr per internet i en veu, sinó la notícia no estarà prou estesa! Ens queden algunes hores per fer-ho córrer 😉

  • Hola.

   Que es que yo pude apagar la luz porque es que coincidia con Salvame de Luxe y no me lo quería perder. Hoy sin falta apagaré las luces. Un día por otro, vale?

   Besos!
   Wendy

   • Pues no vale!! lo k tiene valor es hacerlo todos juntos para provocar una gran caida ese dia y a esa hora y en consecuencia perdidas economicas a las electricas. Tu veras si pones por delante tu subordinacion mediatica frente al interes comun.

 10. Endavant, je era hora que la SOCIETAT CIVIL digui prou.
  Cal observar molt, no perdre la ilusió, i anar fixant-se objectius generals i després objectius assumibles. Donar a coneixer tot això arreu fent servir les xarxes d’internet i el boca-orella.
  Gràcies per tant magni´fica organització, gràcies també per pensar en els nens,… com es podria portat tot això al món de l’educació?
  Hi han moltes preguntes, i moltes ganes, endavant, a desenvolupar els valors positius!!

 11. Bueno, a mi esto me parece que se está saliendo del tiesto. “Catalan revolution” sobre el moviment independentista català???? Si eso ya luchamos por el veganismo y por los diamantes de sangre!!!
  A ver, para empezar las demandas mínimas me parecen muy CONTUNDENTES, aún y siendo tan numerosas han conseguido indignarme, se habla de ley sinde, pero no se habla de igualdad algo que está reflejado en la CONSTITUCIÓN!
  Recuerdo, el colectivo femenino es el que refleja el paro más elevado en IDESCAT. Eso no interesa no? Parece ser que no!

  Si vamos a empezar con mierdas varias como ley sinde, y vamos a excluir muchas otras MÁS IMPORTANTES Y PENADAS POR LEY, yo me piro, y conmigo creo que mucha más gente.

  Propongo, que el movimiento DRY se base en 4 demandas mínimas las que han originado este movimiento:
  1. Reforma electoral
  2. Inhabilitación de corruptos
  3. Abolición de privilegios de la clase política
  4. Castigar a los bancos y los partícipes de esta crisis.

  Estos 4 objetivos bastarían, TODOS ESTAMOS DE ACUERDO CON ESTO!!! SERÍAMOS MÁS LOS AFILIADOS!

  • Completamente de acuerdo.
   Si la pretensión es llegar al máximo número de personas posible, no se debe caer ni en cuestiones nacionalistas, ni de ideologias varias. Por supuesto, la discusión de todas estas cuestiones tendría cabida en democracia, pero como es evidente estamos a años luz de poder discutir civilizadamente sobre estos temas.

   Las demandas mínimas que propone DRY me parecen suficientes para movilizar a muchísima gente… y luego, ya veremos de qué manera se solucionan otros problemas no menos importantes, pero en los que sí hay muchas discrepancias.

   Ánimo!! Esto acaba de comenzar!

  • El que tu proposes, efectivament em sembla el més urgent ara mateix, en una primera fase de reclamacions, si queda clar que són només les msesures de xoc més urgents !!!
   Tot i que el tema del dret a l’autodeterminació i la independència, per a mi també és prou important i urgent!!!
   Crec que no està malament que se’n parli i que es debati. Al contrari!
   I per descomptat em sembla que hi tenim dret, si realment estem parlant de “democràcia real”. ;-D

 12. Yo también estoy de acuerdo,mucha gente no tiene ni idea que es lo que se quiere hacer y eso es que el mensaje no llega o llega mal, demasiadas reinvindicaciones que están logrando que la gente pase más del tema o no se identifique , la fuerza de este movimiento era que todo el mundo se sentía identificado, medicos,paletas,electricistas, !!! gente que trabaja en la banca !!! gente de derecha izquierda, de arriba de abajo etc….

 13. ” Yo estoy aquí porque creo en la Evolución desde mucho antes de la creación de este movimiento, y eso implica relacionarme de manera humana con todo tipo de personas piensen lo que piensen. Personalmente y desde el máximo respeto, no me interesan estos temas y considero que no es el mejor momento para exponerlos”

  Hay una absoluta contradicción en eso.

  Vamos a ver, todo el mundo es libre de venir aqui y dar sus ideas, no jodamos. Aqui hace falta CONSENSO, o sea que opinen todos, los maximos posibles. Esto va para largo

  • Cierto. Y que hay de los derechos de los animales?
   Debemos crear una comisión de Defensa de nuestros hermanos los animales. Taambién en mi caso soy vegano. Donde encuentro la defensa de estos principios? O lo hacemos mejor y damos cabida para todos o cerramos la paradita. Esto no puede ser.

   • Atendiendo a tus necesidades, hay asambleas y manifiestos llevados a cabo estos días sobre maltrato animal en Bcn. Pude participar en una de ellas y pude opinar también. Si lo deseas, hay comisiones que se encargan de ello de una manera abierta y participativa.

 14. Hemos de pensar que el sistema nos oculta la sabiduría para separarnos, además de que nos hace identificar nuestra mente con todos los (-ismos) que generan odio, egoísmo, celos, posesión y que generan todos los males de este mundo.
  Con la sabiduría y sin la identificación con dogmas y creencias falsos, conectamos con nuestra conciencia y de forma automática arreglamos todos los problemas de este mundo y volvemos al paraíso.
  La mente “estúpida y egoísta” es la culpable de todo el desequilibrio humano y ecológico.

  • Bravo! El moviment 15M és, des d’un primer moment, un subjecte sense banderes i així hauria de continuar sent per no trencar el seu esperit crític i emancipador del poble. El sentiment és producte de l’indignació social que veiem al món i a casa nostra. L’enemic és el sistema capitalista. L’enemic no és Espanya ni Europa. Ho són les persones que ens governen secretament. De res servirà posar més barreres entre nosaltres, prou que les tenim lingüisticament. Hem de coincidir en el respecte mutu.

 15. Avui també hi ha l’assemblea de mestres a la casa de la solidaritat a les 18.30h-19h (C/Vistalegre, 15).

 16. Como transexual de izquierdas exijo que se de soporte a la igualdad de los transxesuales que como yo, buscamos ser aceptadas por la sociedad, con igualdad de derechos. Empezando por el derecho al trabjo y la sanidad pública. Podríamos crear un comité para la igualdad de los tres sexos?

  • Las desviaciones sexuales no tienen cabida en esto.
   A ver si aún terminaremos defendiendo los problemas de putas y travestis!
   Censura ya!

   • Nota pels de la secreta infiltrats a l’acampada: NO SIGUEU TONTOS, A VOSALTRES JA US HAN TRET EL 5% DEL SOU (PK SOU FUNCIONARIS) I TINDREU LA MATEIXA FI K TOTHOM, PENSEU EN EL K DIEM I POTSER DECIDIREU K TENIM RAÓ.

   • Pulisia Secretu

    Siiii peru tenemus pursentage por perroflauta fichaduuu!!!
    Son muchas cumisiones esuuuu!!! Que tenemus un rappel!!!!
    La barba d’oroooo!!!!

   • alba, a ver quien es la “desviada”….censura tu boca!

   • Lo que no tiene cabida es tu enorme desparpajo por insultar a todo el mundo. Precisamente lo que busca el movimiento es dar cabida a todos, sin discriminación de sexo, cultura, color de la piel, ideologia…
    Tus palabras son suciedad para mis oidos y los de mucha gente. Así que intenta mantener el respeto hacia las personas, ¿o no los consideras cómo tal?

   • Vete a la Edad Media de donde has salido, zorra fascista!!

 17. Hoy hay también protestas contra los recortes sanitarios con corte de calles delante de todos los hospitales públicos de Barcelona.

 18. Hola Pandora, cuando nos unamos todos/as en torno a la conciencia y el corazón, desaparecen las desigualdades de forma automática. Estoy de acuerdo en crear un comité pero lo que ahora hace falta es generar CONCIENCIA ya que ésta es la llave que nos abre las puertas del cielo o lo que es lo mismo lo que hace equilibrarnos a todos los seres humanos y elimina la política NEOLIBERAL que nos hace SUFRIR en estos momentos y centrarnos en:
  -Modificar la Ley Electoral para que puedan acceder al poder los partidos que se generen de este movimiento o ya creados desde la conciencia o el bien común.
  -Eliminación de paraísos fiscales e
  -Implantación Tasa Tobin, Impuesto sobre transacciones financieras especulativas.
  Sólo con la Tasa Tobin eliminamos el hambre del mundo y no digamos si no gastamos en armamento debido a que todos/as cooperamos en una sociedad justa y equilibrada con el planeta.
  Con esto tenemos solucionados los problemas.
  Luego ya vendrá la eliminación de los condicionamientos sociales que nos ha impuesto el sistema y que se graban a fuego en nuestra mente “estúpida” en forma de creencias falsas para separarnos y enfrentarnos entre todos/as, países, sexos, etc etc. es su “juego” a través del “miedo” y la “separación” LA DUALIDAD que nos controlan.
  Un abrazo a todos/as.

 19. hola a tots, la defensa d’uns punts bàsics que puguin ser acceptats per tots, es la base del edifici que voleu construir. Si us salteu aquesta etapa que es la que us dona sentit com a grup, estareu perduts. Un Indignat.
  El compromis portarà a la victoria.

 20. Lamentablemente esto es lo que pasa cuando en los foros de debate no hay líneas fijas a seguir, empezamos con lo primero que se lanza al ruedo, en este caso ha sido la indignación por el paro, los desalojos y otras medidas
  Que nos han ido imponiendo a los mas desfavorecidos todos estos bancos lobbys y demás grupos de presión al corazón de nuestra democracias, asta que hemos estallado unos entendiendo mejor toda esa manipulación y otros
  no entendiendo tanto pero si lo suficiente para entender que estamos manipulados. Y cuando hemos encontrado el momento y el lugar propicio para sacar la indignación hemos sacado esta pero, pero, pero sin querer nos van saliendo otros problemas que cada uno llevamos dentro porque hay con quien hablarlos y debatirlos y no nos damos cuenta que todo ese grupo de gente que nos acompaña tiene individualmente otras indignaciones diferentes, además de las que nos unen PUES SEAMOS INTELIGENTES, donde podemos sacar petróleo ¡!!!PUES ESTÁ CLARO¡¡¡¡¡¡ con que consignas nació la movida pues apliquémonos a ellas que esta demostrado que funciona.
  Tenemos que ser maduros y saber cada tena o razón en que foro se puede debatir en público pensando que es positivo,
  Por estas razones nos ganan la partida los neoliberales y nos imponen sus medidas y eso que nosotros somos más.
  Tenemos que dar una imagen y demostrar que no podrán con nosotros.
  SALUDOS A TODOS

 21. Que hay de las corridas de toros?
  Tenemos que acabar con la tortura y el maltrato animál.
  Existe comisión para esto?
  Salud!
  Pep

 22. Saludos a tod@s.
  Hoy 25 de mayo, los indignados griegos salen a las plazas centrales
  de Atenas, Tesalónica, Patras y muchas otras ciudades griegas siguiendo y apoyando la iniciativa que empezó en España.

  • No será que salen por sus propios problemas?
   Y con toda seguridad, con mas cojones que en España.
   No te equivoques muchachito

   • ¿No será q tenemos todos los mismos problemas? No te equivoques tú. “CON TODA SEGURIDAD”….pero si no tienes ni idea y ya estás desvalorando lo que otro dice… Si te fijas en las pancartas, en los gritos de la gente, etc. Verás que, aunque lenguas distintas, tienen el mismo fondo..

 23. Muy bien! Un exito!
  Ya habeis conseguido que se os reconozca como nueva tribu urbana!
  Dejais de ser la generación NiNi para pasar a ser conocidos como la:
  Generación Perroflauta !!!
  http://www.lavanguardia.com/cultura/20110525/54161274942/eres-un-perroflauta.html
  CONGRATULATIONS !!!
  Seguid triunfando, que ni vuestras abuelas os toman en serio…

  • A palabras necias, oídos sordos.

   • se puede ser mas…
    La indignación viene por gente como tú, gracias a las personas que luchan se consiguen las cosas.
    Sino fuera porque la gente ha luchado a lo largo de la historia trabajarías 12 horas al día y como mucho descansarías el domingo.

  • Marta, ese apellido no tiene nada que ver con un del PP, verdad???
   Que maja tu aportación, sigue así, hija, respetando a los demás, sin prejuicios por la manera de vivir o vestir de tus conciudadanxs…
   A ver si lees un poco y pillas el tono de respeto de las aportaciones de los compañerxs de la acampada. Seguro que saldrás ganando, por que así das una penita…

  • Marta,
   Yo me se unas cuantas más: piojoso, tirado, cumba, hippy, chanclero, esplayero, y un muy largo etcétera. En cualquier caso, me da igual cómo me llames, yo sigo siendo la misma PERSONA y, cómo tal, seguiré reivindicando lo que considero justo para todxs (tú i lxs tuyxs incluidxs). Date cuenta, intentas acallar las voces que claman también por ti (que triste resultas). Si no vas a unirte, al menos no molestes.
   “Ladran, luego cabalgamos”.

 24. No os dejeis influenciar por comentarios como los de la cospedal (por cierto un apellido conocido No? Sus argumentos son el insulto i la violencia. Ni caso.

 25. Hola, me parece muy bien las movilizaciones en contra de todo. Pero pienso que hemos tardado mucho. Tendriamos que haber salido a la calle, cuando los precios de los pisos estaban por las nubes, cuando los constructores se enriquecian a costa del pueblo, cuando los ciudadanos hipotecaban su vida con los bancos, cuando recortaban el sueldo de los funcionarios que no solo son administrativos, que hay muchos que velan por los ciudadanos (medicos, profesores, policias). Pero bueno, más vale tarde que nunca.
  Por otro lado me gustaria que las movilizaciones tuvieran otro aire, no ese aire antisistema que revuela en todos los acontecimientos públicos y resaltar lo mucho que han tardado en movilizarse en Badalona, ya que la primera concentración se produjo el pasado domingo 22 de mayo dia electoral, por la noche, casualmente después de una jornada electoral donde ganó el PP, por ello crea la confusión de que esta movilización sea dirigida por algún partido ofendido.
  Pero ya era hora que la juventud española, saliera a la calle y mostrara su estado, ya que parecia que el espiritu reivindicativo se había diluido después de la transición.
  Un saludo a todos, y mucha fuerza.

 26. Esto es muy confuso y poco útil. No podemos establecer una censura o un filtro anti-ideseables? Nos están llenado esto de chorradas e insultos.

 27. Exijo que se borre toda la basura!
  CENSURA YA!

 28. Acampada OKUPA

 29. PERSONA HONRADA

  LOS VANDALOS OKUPAS HAN DESTRUIDO LOS JARDINES CON LAS FLORES EN LA PLAZA CATALUÑA !!!!
  SE DROJAN Y VIOLAN MUJERES Y SAQUEAN COMERCIOS DE AL
  REDEDOR !!!
  POR FAVOR QUE SALGAN LOS GENERALES CON EL EJERCITO DE S.M. !!!!!

  • SI, verdad. Los Mossos d’esquadra desmantelaron el huerto ecológico que se creó para mantener los espacios verdes más bonitos. Pero tranquilo, la gente indignada y a consciencia ya se ha encargado de replantar las zonas verdes. ¿En qué mundo vives? Me das pena…

   No tienes ni idea, persona deshonrada.

   La policía es la q debería estar encerrada por utilizar la violencia en contra de una causa muy justa. Tenim les idees massa clares perquè les teves paraules facin efecte, ho sento.

 30. Este movimiento no excluye a nadie, todos tenemos derecho a opinar. También es inevitable que algun@s sigan proyectando su propia sombra sobre aquell@s que reivindicamos nuestro honor y dignidad, eso forma parte de la evolución humana individual. Así que es necesario armarnos de paciencia y seguir haciendo pedagogia de los valores que defendemos.
  Los comercios de plaza catalunya a diferencia de los de Sol no se ven afectados por la ocupación, al contrario al haber más gente que nunca está aumentando el consumo. ADELANTE con las concenmtraciones, eso si promoviendo el consumo responsable, empezando por los bancos donde tenemos domiciliados nóminas y/o consumos que no sean transparentes o jueguen en bolsa.
  VISCA LA R-EVOLUCIÓ

 31. Alguns errors A CORREGIR al calendari d’activitats:
  1. Avui dimecres a poble sec hi ha CASSOLADA (i no assemblea). Porta la cassola!! Per cert, l’assemblea de poble sec és diumenge a les 17h c/blai amb c/salvà.
  2. La trobada sectorial d’avui dimecres sobre desnonaments i afectats per hipoteques amb la PAH i 500*20 començarà a les 19h (no a les 18h com figura).

  Coses del directe…

  • Tengo un problema:
   Solo dispongo de tappers y otros recipientes de plástico!
   He probado a darles con una cuchara de servir espaguetti que también tengo, pero como también es de plástico no hace un ruido contundente.
   Que puedo hacer?

 32. Profesor Astarot Blanco

  Este próximo viernes montaré un gabinete de orientación gratuita en la plaza, para todos aquellos que quieran conocerse mejor a si mismos. Los servicios completos sin embargo solo los atenderé en mi gabinete. Pasad por mi stand para mayor información y una consulta gratuita.

  Paz y Armonia universal para todos !
  Profesor Astarot Blanco
  gabineteesotericoastarot@hotmail.com

 33. em molesta que es faci un debat sobre independentisme català. si comencem així jo en proposaré un sobre el federalisme de Collcerola.
  Això no està bé!

  què dimonis té que veure l’independentisme amb la democràcia radical o amb l’estafa de la crisi?????

 34. Ha este arbol, le estan creciendo muchas ramas. ¿que pasó en egipto?, pues que alli, solo tenian un objetivo y era eliminar al dictador y conseguir la democracia, con la democracia, el pueblo entra en el parlamento y pueden modificar las leyes para adaptarlas a las necesidades reales del pueblo.¿Cual es nuestro primer objetivo?, ¡democracia real ya!, con ello, entramos en el parlamento y modificamos las leyes para que se adapten a las necesidades reales de los ciudadanos.

 35. Teórico de la Revolución Twitter

  Tenemos que hacer más comités para decidir en que asambleas votamos sobre si los transexuales pueden organizar comisiones y/o subcomisiones de estudio de la viabilidad del desarrollo sotenible de la variedades xarel.lo y asimiladas, en huertos ecológicos autosostenibles en cada balcón del ensanche dentro de un futuro plan de okupación pacifica. Todo ello, claro, dentro del marco de la autogestión y la libredeterminación de los pueblos, así como desde una óptica que haga transcender el verdadero papel revolucionario de las mujeres y sin que ello pueda ser un agravio comparativo para terceros sexos y otras opciones de juegos eróticos y apareamientos diversos, sea humano-humano, humano-vegetal o huamano-pedrusco; Eso sí, sin menoscabo de estudiar previamente si es conveniente lo anterior, o por el contrario es preciso deliberar sobre la conveniencia de celebrar microasambleas o mejor aún, asambleas ad-hoc en Internet a través de Twitter o en su defecto por Messenger. Si ello nos lleva a las correctas conclusiones podremos decir que esto ya lo tenemos perfectamente estructurado. De mientras propongo que toquemos las cacerolas un rato mas que esto se está demostrando que causa mucho impacto. Mismamente he leido que hay una iniciativa para sacar 150€ de los bancos todos a la vez. Pero no recuerdo que día toca; Asi que si os parece podríamos convocar una asamblea para decidir si imrpimimos cartelas y los ponemos por ahí y así no se olvida nadie de cuando hay que hacer esta acción. Así, impresionaremos a las grandes financieras de Guol Estrit y sabrán de lo que somos capaces si nos ponemos. Por que está claro que si nos ponemos, nos ponemos! Miremos hasta donde hemos sido capaces de llegar y que los tenemos aterrorizados que ni se mueven. Esto marcha! Estamos cambiando el Mundo Mundial!

  El pueblo está con nosotros!
  No podemos de perder!
  Viva la Revolución!

 36. El motor de la historia es la lucha de clases.

 37. La Tierra no es de nadie; Solo del viento.

 38. Oyes! y si nos estamos olvidando de los OBREROS?
  O sea, esos señores que van a trabajar cada día en fabricas y talleres y tal que eso?
  Son burrros y huelen mal pero darían color a la fiesta!
  A lo mejor se apuntan y hacen una huelga o cosas así!

 39. esos burros malolientes son los que con sus impuestos hacen posible que los que estan en el paro o en pensión pueden recibir una ayuda del estado. ¿No seràs tu uno de esos verdad?

 40. Strauss-Kahn (FMI)

  Hay que pedir al ayuntamiento, que haga un referendum popular para decidir sobre si se sigue manteneindo en BICING o si lo eliminamos de nuestra ciudad. Está claro que como sistema no es sostenible y es deficitario. Tiene multiples problemas: Afea el entorno urbano. Causa problemas con el tráfico y lo dificulta. Pone en peligro la seguridad de los peatones. Y por supuesto todo esto agravado por la actitud incivica de sus usuarios. Todos ellos gamberros sobre dos ruedas que no respetan las señales ni a los peatones. Muchos de ellos conducen hablando por el móvil, fumando, cargados de bultos peligrosos, sobre la acera que es de los peatones, en contradirección, a altas velocidades, etc. Y además su prepotencia cuando hacer sonar el timbre para que te apartes y ellos van por donde no pueden ir. Ya han habido varios accidentes con ancianos que han sido arrollados por estos gamberros. Yo propongo que combatamos activamente esta aberración, con todos tipo de pequeños gestos que lo bohicoteen: tirar la basura en sus carriles, darles codazos, no apartarse, insultarlos, tirarles meados desde los balcones, poner aceite para que se caigan, etc. FUERA BICING DE BARCELONA.

  • Soy un usuario diario del Bicing y en el 95 % de los usos que realizo el funcionamiento es correcto. Por lo tanto, estoy de acuerdo con que el Bicing permanezca en nuestra ciudad. En relación a la viabilidad económica del Bicing, no puedo argumentar mucho, ya que tampoco dispongo de los números de una manera clara. Creo que cuesta 11 millones de euros al año y más de la mitad de ese coste es sufragado directamente por los usuarios.

   Hacen falta más carriles para bicicletas tal como ocurre en otras ciudades europeas. El uso del coche tiene que ser limitado a lo estrictamente imprescindible a causa de la contaminación y ruido que produce y debido a la congestión que genera.
   El civismo ha de ser la norma general por todos: coches, motos, bicicletas, peatones, etc. Todos tenemos derecho a circular por la vías públicas con seguridad y la obligación de cumplir con el código de la circulación. Aunque creo que esta ha de ser modificado para acoger las nuevas formas de movilidad.
   Espero que la acampada no pierda su origen: dDemocracia real ya: cambio de la ley electoral: una persona un voto; democratización del sistema financiero: tipos de interés, control de precios y transparencia de los mercados; fiscalidad trasparente, progresiva y distributiva; planificación urbanística y territorial libre de corrupción.
   No hay que permitir que haya una privatización de los beneficios y una socialización de las pérdidas.
   Hay que controlar democráticamente las finanzas y el crédito. Ese ha de ser uno de nuestros objetivos.

 41. FUERA EL BICING DE LAS CIUDADES

  LAS CIUDADES SON PARA LOS PEATONES Y LOS COCHES!
  LAS BICIS A LA MONTAÑA!

 42. REY Arturo Segundo-n Mas-de lo mismo

  Bones a tothom! (disculpeu l’ortografia pero soc un pèl paleto amb aixo)

  en primer lloc felcitar als organitzadors i a tots els indignats,jo també ho estic.

  seguidament dir només que això esta marxan de mare: de primeres el debat catalanista potser seria millor deixar-lo per més endavant, però es pot dur a terme sempre que estigui integrat en els valors de l’acampada es a dir parlant d’un estat català que funcioni amb un no-sistema o jo què sé.

  d’altra banda “felicitar!” a l’Alba per titllar de desviat un transexual. Es normal en un forum com aquest es manifestin les opinions d’intolerants que simplement tenen por d’afrontar que hi ha formes de viure diferents a la seva….

  qui ha dit que els obrers feien pudor suposo que anava en broma, en ironia no? segur que sí. espero. Caldria deixar-ho més clar perquè aquest fòrum aviat fara por de llegir. Fixeu-se que hi ha gen demanant CENSURA!!!???(sisi he dit FIXEU-SE no FIXEU-VOS) no ho entenc; deixeu que feixistes, homòfobs, capitalistes, masclistes s’expressin lliurement… això nomes ens dona força.

  També “felicito” a qui tracta de “mierda” a la lluita contra la llei SINDE… molta sensivilitat per la teva part eh? apa salut!

  Una altra “felicitació” irònica per a PERSONA HONRADA pel seu comentari; que vol dir se DROJAN? etfelicitofill. I si violen dones perquè està la plaça tan plena de noies guapes? eh? fueraaa! vete a tu pueblo (com a expressió).

  També “etfelcito” cospedal! ets una crack! vols dir que has entès de què anava la notícia? enfi…

  Per últim una menció especial a la wendy sullivan que no segueix l’apagada perquè fan el salvame i després no pot anar a la cacerolada perqùe nomes te tuppers! ets la millor… es veritat, aquí no hi ha ironia, “Un dia SALVAME D LUX otro a salvar el mundo!” en verdad… si todos los humanos dedicasemos dia si dia no a estar concienciados con lo que está pasando…habría mas apoyo que ahora. Tened en cuenta que a todos nos gusta algo de este capitalismo y que en esta transformacion de la sociedad trendría que intentar incluir parte de las cosas buenas del mundo actual. es sólo un apunte.

  Bé també felicito a totes aquells comentaris constructius que apel·len a la unió via uns principis generals, sense haber d’excloure altres lluites més… minoritaries? sectorialitzades? no sé ben bé com descriure -ho… vull dir no tan generals… LLUITES ESPECÍFIQUES, així potser sona millor no? doncs perdoneu per lo de minoritaries i sectorials…ho retiro. diguem específiques. Tindran el seu lloc, no patiu…

  Res més salut i acampada!

 43. Miriam L. Pidamos protección policial antes de que nos arrasen

  Lo primero es lo primero y lo primero es que el Barça si gana nos van a venir los violentos a distorsionar nuestra acampada. Creo que toca pedir que la policía nos proteja porque somos ciudadanos indignados que pedimos nuestros derechos con esta concentración. Se debería formar un doble cordón de seguridad que sea el externo de la policía y el interno nuestro formado por voluntarios. Si no nos protegen estaremos acabados. Propongo que se vote este tema en asamblea general hoy mismo.

 44. REY Arturo Segundo-n Mas-de lo mismo

  ule! M’he adonat que he fet moltes faltes ortogràfiques… em sap greu.

  Ah! i m’he deixat de “felicitar” aquest tio del BICING… Vaya crack també! visca la mobilitat sostenible eh?! som-hi!

  i Sensibilitat va amb B i no amb V… em sap greu.
  Salut!

 45. RASTAFARIS…

 46. hola,

  Estic buscan informació sobre les asambles als barris, concretament a La Sagrera, he vist que hi ha una a clot-camp de l’arpa, però he arribat tart, algú em podria enviar un mail de contacte o algún lloc on pugui estar al dia i poder participar a les asambleas??

  NI UN PAS ENRERA!!!
  Gràcies.

 47. Redoblemos las caceroladas! Son efectivas! El Pueblo nos mira con entusiasmo y complicidad!
  Salud y Revolución!
  Carla

 48. yo soi un gay k nse k decir i ademas…soi tonto!!!
  k tl??a robar cartera k no hay pasta pa comer!!!!soi gay!!

 49. el verdadero perroflautas

  tu si que eres un mierdas

 50. CIUDADANA INDIGNADA

  LA PLAZA CATALUNYA SE ESTÁ YENANDO DE GITANAS RUMANAS!!!!

  CUIDADO CON LOS BOLSOS!!!!

 51. Queria postear que todo esto me empieza a parecer un poco cansado y aburrido y sobretodo es pesado tener que estár en la plaza por turnos. Ahora que ya lo hemos coseguido de hacernos oir y que les de miedo, no podriamos seguir desde casa? con Twitter?
  Besos
  Wendy

 52. Amb el debat sobre els grups que també s’estan a la plaça, una cosa és que puguem debatre a la plaça tots aquests temes (tants dies tantes hores ve de gust de quan en quan canviar el xip) i una altra que aquests debats hagin de marcar el rumb de les peticions d’acord amb els objectius de l’acampada. Hi ha unes exigències que ens uneixen i d’altres que no, està clar que l’acampada no es va fer en el seu inici per la independència ni la igualtat de gènere (en concret, el concepte va implicit en el que és una democràcia real) i no ha d’haver cap por a poder-ne parlar a les places però tampoc podem fer ara d’això un cavall de batalla perquè no era la intenció en el origen d’aquesta revolta. Sóc feminista i confederalista malgrat també he coquetejat amb la independència però hi ha una cosa que ens indigna a tots i totes i d’altres que indigna només a uns quants. Solucionem el que ens indigna a tots i totes primer.
  De tota manera als viva españa que contesten de la manera que contesten dir-lis que tampoc ells estan ajudant gaire, no cal contestar així per dir que no s’està d’acord.

  • A veure, anem a pams!
   1) Probablement tinguis raó, en que els objectius inicials de l’acampada, etc, no eren el dret a l’autodeterminació, igualtat de gènere, etc, i que esl temes més urgents són uns altres.
   2) Si realment parlem de democàcia real ja, també s’ha de poder tractar aquests altres temes. No sé si ara mateix, o en una segona fase, si està previst que n’hi hagi. Depèn de com s’estiguin plantejant les coses. Desconec si ja s’ha articulat d’alguna manera tot el tema de les reivindicacions, o si encara se segueix fent assemblees i treient-ne les actes i res més.
   3) Coquetejar amb l’independentimsme: Uuuuuuummmm… I això com es fa? No devies més aviat coquetejar amb un indpendentista? ;-D
   És broma! Dicsulpa’m.
   No veig com es pot tenir dubtes en un tema com aquest. Ens foten els diners, cada any. Ens tracten de lladres, insolidaris, perquè ja n’estem cansats de finançar les peonades d’Andalusia, o les autovies d’Extremadura, les més noves i menys transitades de tot Europa! O ara 3000 milions de peurus, que té previst l’Estat invertir en l’Ave de Madrid a Extremadura, quan aquí no volen ni tirar endavant el corredor del Mediterrani, que tot Europa reconeix com a vàlid.
   I després de tanst anys, encara no hi connexió amb la xarxa europea d’alta velocitat. I tot Espanya té xarxa d’AVE, radial, como no! ;-P
   TV3 clausurada al País Valencià, per un paio corrupte imputat per la justícia!
   Ara hi clausuren les línies d’ensenyament en català a les escoles a tot el País Valencià, i esperat que en pocs mesos van a per les Illes, i a per Catalunya!! I sinó, ja m’ho diràs d’aquí a poc temps. ;-D
   Des de l’època del Felipe Gonzalez, l’Estat espanyol, ha anat clausurant tots els vols intercontinentals, des de l’aeroport de Barcelona, per a que resulti obligatori fer escala al de Madrid, sobretot de cara al la gent del món empresarial que venia per a fer negocis.
   Les selecccions esportives catalanes?? ZP recent arribat al govern de Madrid, va mobilitzar tota la diplomàcia espanyola, per a pressionar els governs sobretot llatinoamericans, per a que votessin en contra de que la Federació catalana d’Hoquei patins fos reconeguda com a membre de ple dret a la Federació Internacional d’hoquei patins!
   Estem parlant de la selecció d’hoquei…. un esport molt majoritari….
   El propi Zapatero va donar l’ordre als seus diplomàtics!!!
   Vols més exemples?
   En podem trobar tants com vulguis de la idea que tenen des de Madrid del que Catalunya ha de ser: una província més, sense identitat pròpia, però que aporti fons a les arques de l’Estat, pels segles dels segles amèn!
   4) Confederar: per a poder crear una federació, cal tenir dues entitats del mateix tipus, rang i nivell. A tu et sembla que a Catalunya se li permet poder tenir un estatus d’igual a igual amb l’Estat ?????????
   Per a poder federar-se, cal que hi hagi voluntat per part de les dues parts!
   A tu set sembla que hi ha alguna mena d’ombra de voluntat per part de Madrid i l’Estat (i en això li dono totalment la raó a Josep Pla: no hi ha res més semblant a un espanyol de dretes, que un espanyol d’esquerres. Igual és el PSOE, que el PP, de cara a Catalunya), de voler establir cap mena de federació amb Catalunya?
   Això implicaria reconèixer a Catalunya com un igual, de mateix nivell. Els veus en aquesta línia? Els veus mentalment preparats per a això?
   En més de 30 anys de democràcia, et sembla que l’esforç que s’ha fet des d’aquí de fer didàctica i de mirar de ser incloents, etc, ha servit d’alguna cosa amb Madrid?
   Jo no ho he vist per enlloc! Si en trobes exemples de que des de Madrid ens entenguin, ens vulguin valorar i respectar, i tractar-nos com un igual,… m’ho fas saber.
   L’últim intent de confederació: incloure la República catalana dins de la República espanyola, va durar uns pocs anyets, i va acabar com acabar: EN GUERRA CIVIL.
   Aquesta és la mena d’idea que tenen a Madrid. ;-))
   Jo no veig cap mena d’intenció ni de voluntat de tractar-nos d’igual a igual i amb respecte, a Catalunya, amb respecte d’Espanya.
   La Confederació, em temo molt que és la utopia més gran d’aquest món. Encara més, que les famílies que tenen els grans capitals, i dirigeixen la banca i les grans empreses i multinacionals, vulguin perdre el seu estatus i la seva quota de poder!!!

 53. porque en vez de decir “gitanas rumanas” no dices “amigos de lo ajeno”?
  Me parece mejor avisar de que cada uno tenga especial cuidado con sus pertenencias porque se producen robos que estigmatizar un colectivo, por mucho que se haya podido ganar la fama.

  • Santospardos del Beso Negro

   Todas las gitanas son Rumanas
   Todas la Rumanas sin gitanas.
   Para mi está muy claro.
   Tu sigue con eso de lo que dices que entiendes, el mujerismo, que no el feminismo.
   A kagar niñataa!

  • Saps que hi ha gent que pensa igual que tu…el dèspota d’aquí sobre no en té ni idea.

 54. Modestamente propongo que para continuar la lucha ciudadana contra el abuso y la corrupción, hagais como yo.
  Montar un diario-blog-digital municipal abierto a todo el mundo que quiera dar una noticio o expresar una opinión. Que ni el mas remoto pueblo no se quede sin su organo informativo libre. Es bien facil, El Periodico de El Prat, lo llevo practicamente solo y en mi tiempo libre…¡Lo que se puedria hacer con dos o tres personas!

 55. MArta Cospedal, yo podria ser abuela de muchos de la plaza y no sólo me los tomo en serio sino que estoy con ellos varias horas al día.
  Y tampoco soy una de las que consideras “perroflauta”..me gusta arreglarme y sobretodo ir conjuntada de ropa y de complementos, tengo un curro con un buen horario, un sueldo recortado y congelado pero que me permite comprarme esa ropa y esos complementos y Si no fuera porque lo compro en los mercadillos igual hasta pasaba por una de pedralbes. Dejemos de arrinconar el movimiento porque no nos interesa lo que dicen en él.

  • Tu eres la que se retrasa en sus pagos de consumo de servicios. La que tiene pedidos cuatro (4) créditos y se ronea para pagarlos. Pero vas arregladita y podrías pasar por “una de pedralbes”… mira pava, tu lo que eres es una pedorra! una vividora y un parásito de nuestra sociedad!

   NO TIENES NINGUNA CREDIBILIDAD

   Telo dire clarito para ver si me puedes entender:
   QUE
   TE
   FOLLEN

   IDIOTA

 56. andreu pots demanar que la nòmina no te la ingressin però el més segur és que et donin un taló llavors. I tu vas i treus els diners del banc de la teva empresa i desprès fas el que vols amb ells (pagues com jo vinc fent sent jo la que ingressi i pagui els rebuts i no ells que m’ho treuen del banc). Si t’arriba per estalviar pots triar banca ètica o alguna altra fòrmula, aqui no puc ajudar doncs a mi no m’arriba pels estalvis.

 57. Por favor no se si soy el único pero no entiendo las actividades. Me explico, si os fijáis en la web de la acampada de Madrid (madrid.tomalaplaza.net) nada mas entrar ves las actividades de el día siguiente, mientras aquí entro hoy por la noche y veo lo que hubo hoy, y no se si es que no se buscar pero, no encuentro las actividades de mañana, y mas importante aun las reuniones de comisiones de mañana, ni la asamblea general, no todos saben cuando son, por lo tanto creo importante ponerlo claro. Gracias.

 58. Cuanto me alegra leer que por fin exterminen la plaga infecciosa de la Plaza de Catalunya

  • Que plaga? Debes referirte a la de antidisturbios, por que nosotrxs seguimos aquí (y cuando nos vayamos, será por decisión propia).
   Lee un poquito, anda, que seguro que tu mamá se alegra mucho.

 59. Que se hagan actos de solidarización con el desalojo de barcelona en todas las acampadas de las ciudades de españa!!!!!

 60. Pilar de Castro y Bonilla de la Fuente

  POR FIN LA PLAZA RESCATADA PARA LOS CIUDADANOS DECENTES QUE TRABAJAN, SUS MUJERES Y SUS HIJOS. YA ERA HORA!

  PERO AHORA QUE LAS FUERZAS ANTIDISTURBIOS NO SE DISTRAIGAN, VIGILAR QUE NO VUELVAN Y SI HAY QUE DISOLVERLOS ESTA VEZ QUE ACTUEN CON LA MAXIMA CONTUNDENCIA. NADA DE SER BLANDO COMO ESTA MAÑANA.

  TODA LA MIERDA FUERA DE LA PLAZA!

  • Juasss juas juaaaaasssssss!!! No puedo evitar imaginarme a esta tiparraca en formato teleñeco, con una mano metida en el trasero y moviendo la boca a lo tonto (vomitando la misma mierda una y otra vez…).
   Quieres la mierda fuera de la plaza? Con no acercarte a ellta lo tienes solucionado. A nosotrxs nos vale.

 61. LA JUSTICIA EMANA DEL POBLE

  Malgrat la intervenció violenta de la policia, la Comissió de Justícia de Acampada Barcelona continua la seva tasca. La crida feta a la participació segueix en peu. Lluitem pel dret a un jutge independent i imparcial, garantia de eficàcia de drets i llibertats.

  Endavant

 62. Virginia Zimanas

  Sin intención de ser aguafietas quería proponer que se haga un banco de paragüas… eso sí! sin abrirlos antes que llueva!!! Hombre prevenido…. Una abraçada!

 63. Podeu escriure “debatre” en lloc de “debatir” quan escriviu en català.

 64. POR MUCHOS COMENTARIOS RIDICULIZANTES U OFENSIVOS QUE SE HAGAN POR PARTE DE LA CEGUERA Y LA EVASIÓN, NO SE PARARA LA CONCIENCIA AL SERVICIO DE OTRAS VIAS QUE NO SIGNIFIQUEN LA AVARICIA Y EL PROPIO PROVECHO.

  LA MAQUINA LO QUIERE ARRASTRAR TODO, PERO SI FALTA UNA PIEZA LA MAQUINA DEJA DE FUNCIONAR.

  TU DECIDES SI QUIERES AGACHAR LA CABEZA, SEGUIR CON LA DINÁMICA QUE HAN SEGUIDO LOS BORREGOS DURANTE TANTOS SIGLOS Y AUTODESTRUIRTE, O LUCHAR POR TUS DERECHOS Y LA LIBERTAD DE TU MENTE.

 65. Trobo una incongruència que es critiqui l’independentisme català quan hi ha una altra activitat programada que es una xerrada sobre el conflicte al Sahara. L’ànsia de llibertat i d’espolsar-se la dominació i d’d’assegurar-ne el futur col.lectiu que demostra l’acampada està en el mateix grau d’aspiració humana.

  Una altra valoració que cal fer és no perdre de vista que no només hi ha els “dimonis” oficials (que si IMF, WTO, Eidelberg, la triple A, Wall Street…i tutti quanti del circ aquest) sinó que hi ha una immensitat de Fausts que han venut la seva ànima i que qui més qui menys ha pintat el seu retrat de Dorian Grey comprant a crèdit venent el pís (plés de defectes) per comprar-ne un altre de nou, anant a comprar als “xinus” i despreciar-los com a ètnia, insultant a “morus”, “negres”, “indios” o “rumanesos” mentre són ells els qui ens fan els arreglos a les cases i en tot alló on treballen (sense queixar-se percert), les riuades de clients de les grans suficies que han enviat a la merda al petit comerç, o dels supermercats que ofeguen als pagesos i ramaders, els plans de pensions la rendibiloitat dels quals venia no de l’esforç i el creixement econòmic sinó del traspàs de les hipoteques basura dels USA.

  El que estigui lliure de pecat que llenci la primera pedra. Jo no he “pecat” gaire i no ho faré

  Formem part del sistema i si cal corregir-lo cal presentar alternatives factibles i demostrables, no n’hi ha prou amb exposar ocurrències ni idees de bomber perquè el “Sistema” és molt fràgil. Però és l’únic que està funcionant.

  • D’acord amb bastantes coses. Però, com pots comparar el conflicte del Sàhara amb el conflicte catalunya-espanya??? Has estat allà? Has vist videos d’allà? En el moment en què entrin i comencin a cremar, matar, violar al poble Català, començaré a equiparar el poble Saharaui amb el Català. Són afirmacions molt dures, siusplau, no comparem repressió social amb genocidi…

 66. ANIMO A TODAS LAS ACAMPADAS A SECUNDAR LA SIGUIENTE ACCION:

  ACCION CONTRA LOS BANCOS ESTE LUNES A LAS 10,30 SALIDA DEL ARRIAGA,(BILBAO)LLEVAR UNA BARRA DE PAN!!

  SI NOS JUNTAMOS 10 IREMOS A UN BANCO,SI ESTAMOS 20 A DOS,30 A TRES ETC ETC

  HAY QUE PASAR A LA ACCION!!!!

 67. Martí Peris Cuatrecasas

  M’agradaria opinar, ja que crec és que és important que la imatge que donem a la població sigui contundent. Per això s’hauria de revisar la informació que es penja a la xarxa, per no trobar-hi faltes d’ortografia.
  Moltes gràcies

 68. Crec que no es moment per debatir altres temes com l’independentisme o altres ideologies, si algu ens ha unit, es aquesta causa. Avui es decideix si segueixen a Plaça Catalunya o no… . Repeteixo, no es moment. Ara hem d’ AGUANTAR I SEGUIR LLUITANT PER AQUESTA CAUSA QUE ENS AFECTA A TOTS!

 69. la charla de hoy “Coches que funcionan con aire comprimido” es de ENERGÍAS LIBRES . El título no es del todo concreto 🙂

 70. Siguen sin aparecer las actividades que se realizarán!
  Para quienes queremos asistir y tenemos otras actividades es importante que este tipo de información se presente antes y no después.
  Un abrazo a todos y sea cual sea la ideología no olvidemos que lo importante es agruparnos, no dividirnos con ideas extremas de ningún tipo.

 71. A ver… cual es? Me parece fantástico que se hagan actividades lúdicas o como queráis llamarlo a esto, pero no os parece que esto se está pasnado un poco de la raya? Acabo de leer que lo de la manifestación de estudiantes se aplaza para el día 3 ?!?!?!?!?

  Que pasa con todas las acciones que deberían estar ocurriendo a diario para manifestar nuestro descontento con el gobierno?

  Por favor, no dejéis que la acampada se transforme en un esplai, que no es el objetivo para nada. Enserio… Luego no me extraña que la gente no quiera seguirnos.

  Yo me desgañito intentando convencer a mis amigos y conocidos de que esto es un movimiento serio, os hago publicidad y participo activamente del asunto, no me quedo en casa, me muevo.

  Pero si os digo la verdad, me estáis desilucionando cosa mala… enserio. Al final acabaré haciendo mis movidas de acción inmediata con la gente que tenga ganas de trabajar y pasaré de todo… (y no me malinterpreten, con acción inmediata no quiero decir violencia ni nada malo, simplemente ayuda al ser humano, a quien AHORA nos necesita).

  Pensar que cualquiera de nosotros podría ser el siguiente en engrosar las listas del paro, si no lo estais ya. Hay gente que nos necesita! Hay recortes y desaolojos inminentes, hay MUCHO TRABAJO QUE HACER.

  Dejar los bailecitos y los titeres para otro momento por favor, o compaginad eso con las acciones que estamos proponiendo a diario centerares de personas, hay muchas propuestas válidas y ni la tercera parte se está aplicando, la gente propone pero no se apunta a la propuesta, la lanza al aire y ya picará alguien, se vota a favor y NO SE HACE! Pero esto que es?????

  Yo tengo una banda y no me pongo a querer hacer conciertos en ninguna acampada. A cambio estoy pensando cosas que se pueden hacer, y proponiendolas y tomando parte en todo lo que pueda tomar parte, no me voy a florear aquí de lo que estoy haciendo, ya lo veréis si funciona una propuesta en la que estoy trabajando activamente.

  Pero se necesita más acción y menos esplai.
  He dicho.

  • Estoy de acuerdisimo contigo otra vez.Y NO ME SALGA ALGUNO CON CORRECCIONES ORTOGRAFICAS.

   • No se… ayer le estuve dando más vueltas al asunto. Y pensaba sobre el problema de la continuidad.
    Primero de todo, no soy yo (ni ninguno de los que no dormimos allí), los que deberíamos decidir sobre estas acampadas en su faceta nocturna. Pero sí que podríamos decidir en lo de estar o lo de no estar cada día allí.

    Esto nos plantea una problemática (que yo lo veo una nimiedad): Qué hacer con los stands y las cosas si la acampada nocturna se levanta, es decir, si ya no hay gente allí por la noche vigilando las cosas, que, en parte es una de las razones por las cuales se quedan a dormir allí.

    Pues muy fácil.

    1- Por la zona hay muchos casales, y seguro que la gente que está allí están tan indignados como nosotros, ergo, segurísimo que alguno deja algún espacio para poder guardar los ordenadores y el equipo de audio y visuales. (y se puede reducir la cantidad de ordenadores a lo justo y necesario para hacer correr las asambleas y el streamming).

    2- Se desmontan todos los stands para siempre, (salvo jornadas especiales), y se deja que Parc i Jardins pueda volver a poner las florecitas que tanto le gustan a la gente.

    3- Ya no se duerme en la plaza, NADIE, con lo cual solucionaréis eso de las duchas, que está guay que vengan los vecinos a ofrecer las duchas, pero hay que ubicarse un poco, y me pareció excesivo que publicaran en el facebook, a bocajarro pidiendo a esos vecinos que dejen sus datos para hacer una lista de contacto? Hola? … Además por lo que leí en ese comentario tb, hay gente que está acampada y que se va a su casa a ducharse, y algunos son de fuera. Por eso, como quedarse a dormir allí es un palo, y más tantos días durmiendo en el suelo, y lo comparto 100%, pues que ahora por las noches no haya nada, (pero no habrá nada unas horas, porque siempre hay gente que se queda hasta muy tarde).

    4- Que por las mañanas la gente que quiera, pues se vuelve a la plaza como quien va a un trabajo o a clases, y que las comisiones trabajen allí durante el día. Dejaros de tanto taller que no tiene nada que ver con lo que estamos intentando hacer. Y si hacéis un taller que sirva para algo en concreto, que uno de vez en cuanto está bien, pero acabo de volver a ver la agenda del día, y es 3/4 de lo mismo que había ayer. Potenciar las charlas sobre temas candentes, potenciar grupos de ayudas para personas necesitadas (desempleados, discapacitados, etc), potenciar las acciones en contra de los desalojos, en contra de los recortes… etc.

    5- Finalmente por la noche todo el mundo a las caceroladas y luego las asambleas, si da mucho palo hacer asambleas diarias porque a las comisiones no les da tiempo a pensar propuestas concretas, hacer asambleas día por medio.

    En fin, yo creo que es una buena solución, la gente no tiene que padecer durmiendo allí, y luego la plaza seguiría estando ocupada a diario. Que las cámaras no van a grabar a plena noche a las 3am o a las 4am, se puede estar allí tempranito y dar la imagen de ocupación. Y de paso limpiamos la imagen tan deteriorada de la plaza que tiene la gente que no se “indigna” a pasar por allí y hablan desde casita…

    😉

 72. L’autodeterminació és un fet democràtic elemental, és un dels principis fonamental dels drets humans, reflexada ja a la carta de les nacions unides al 45.
  Si som demòcrates convençuts i volem una democràcia real, no entenc que hi hagi persones que vagin en contra d’aquest dret. Que estem tots boixos?

  • Hola Gual. Be, entenc en part la teva opinió. Però diga’m, què vas sentir quan els acampats de Sol, a Madrid, estaven tots pendents i recolzant als homes i dones que patien a Pça. Catalunya l’embestida dels Mossos?

 73. Hola a tots !
  Acabo de llegir la declaració de l’ Acampada i realment pur dir-vos que’m sembla essencial, sintétita i correcta. Puc dir-vos que m’ha emocionat.
  En un movimient com el que s’està generant per arreu del mòn en el que realment el que s’intenta és reconduïr el camí a la convivencia colectiva partint de respecte a les unitats.
  On es parla de Democracia Real ; democracia es “Respecte” a les opinions dels altres i aixó no és una opció política o partidista.
  Amb tot aixó, crec que el moment per respectar-nos en el llengüatge també es ara. Opinions contradictòries no han d’esser fon de conflicte.
  En un rEvolució del cor. Anem al cor de les coses desde el nostre propi cor, des del nostre propi centre.
  I després informem-nos correctament, meditem i actuem.
  En aquest planeta hi ha lloc per tots !

  No cal que ho fem malbé ara, que encara no ha començat del tot.

 74. Hola
  La asemblea hoy es a la mm hora que ayer? por las 22h?

  Gracias y saludos

 75. de donde eres PATRI???? esta lucha no parara…

 76. No sé si s’ha pensat alguna cosa referent a això però havia pensat que demà seria clau acostar-se al Parlament a l’hora que Felip Puig s’ha de presentar per fer les declaracions sobre els fets del desallotjament. Es podria fer una protesta/casserolada en massa davant del Parlament per a cohibir-lo i intimidar….que se n’adoni que no pot continuar al seu càrrec si milers de persones denúncien el que va fer. Bé, és una idea 😉

 77. Proposo passar de les acampades a l’acció com per exemple promoure la idea que a les pròximes eleccions generals no es voti o aquest sigui en nul per aconseguir trencar el sistema per una via legal.
  Acosar no solsament a en Felip Puig sinò a tots els polítics en general per a la seva dimissió i posterior suïcidi.

  • Això del vot en blanc o nul funcionaría si no hagués molta gent que li agrada votar pel seu partit (PP / PSOE / CIU), hi ha molta gent que es molt fidel al seus partits preferits, i son un percentatge molt representatiu, per tant això de votar blanc o nul es una utopía com la que es presenta al llibre “Ensayo sobre la Lucidez” de Saramago, e inclòs en aquest llibre es parlaba tan sols de una sola ciutat i no de un país senser.
   No aconseguirém res amb promoure lo del vot en blanc i nul, lo que hem de fer es educar a la gent per a que sapiga qué consequéncies implican la abstenció, el vot en blanc i el vot nul, i promoure el vot als partits mes petits (siguin quin siguin aquests), per tal de restar representativitat a nivell de escons als peixos grossos, d’aquesta manera aquests partits veuran que ja no compten amb el suport de la gent com ells es creuen, i veurán que la gent ja está cansada de veritat.
   Pero tambè caldría acompanyar aquesta acciò de la resta de acciòns que demostrin que estem farts…

   • I qui diu què els partits petits no actuaran com els grans partits que hi ha ara? El poder corromp i els partits minoritaris no deixen d’estar formats per la mateixa mena de gent, polítics i no intel·lectuals. Si votem als partits petits, com tu has dit, hi haurà una gran part de la població que serà fidel als grans, i els petits no podran arribar al poder si no s’uneixen amb els grans, cosa que passaria si els votessim. Trobo que la millor solució per acabar amb aquest sistema és la d’abstenir-se o votar en nul. No estem cansats de que sempre passi el mateix? el canvi de debò s’aconseguiria fent això ja que seria imprevisible i trencaria amb tots els esquemes.

    En referència al tema de Felip Puig, com han desestimat l’opció de denuncia per motiu que els agents no duguessin la placa d’identificació, heu pensat en denunciar a la Generalitat? Segons aquesta, els mossos d’esquadra estan obligats a dur el número d’identificació de manera visible. És a dir, la Generalitat sencera és més del mateix…
    “Felip Puig només acceptarem la teva dimissió i posterior suïcidi”

 78. Magí Ribas Alegret

  REFORMA JUDICIAL, YA

  Conviene recordar que el respeto de la ley y la efectividad de cualquier derecho dependen en última instancia del Poder Judicial. Cuando la Justicia de un país no funciona los derechos se convierten en papel mojado. Y esto es lo que sucede en España, los ciudadanos que han acudido a los Tribunales saben de que hablo. Urge, pues, reformar el sistema judicial en profundidad. Las bases para la Reforma Judicial “Otra Justicia es posible” constituyen la garantía del cambio. http://poderjudicial.wordpress.com/2011/05/29/%c2%abotra-justicia-es-posible%c2%bb-proyecto-de-reforma-judicial/

 79. S’hauria de canviar el nom d’aquesta pàgina

  activitats-24-maig em sembla que confon no?

 80. Hola a tothom i totdon. M’agradaria donar el meu punt de vista sobre la situació a la que ens trobem. Crec que està genial els moviments que hem emprès tots els vilatans i vilatanes del planeta. Lluitem per aconseguir uns valors, valors com la llibertat d’expressió, valors com el respecte mutu entre persones, animals, infraestructures, la bona fe que ha d’haver-hi en les accions que realitzem les persones. Solidaritat, convivència, cooperació, diàleg, escoltar, sentir, imaginar, somiar… i aquesta llista seria inacabable.
  Que vull dir amb tot això…que en un planeta com el nostre on superem el número d’habitants que pot sostenir el planeta…és molt difícil que pensem igual, però el que no es difícil és respectar-nos entre nosaltres, intentar millorar la qualitat del planeta terra ( perquè al cap i a la fi és on vivim) , cuidar dels animals, de les plantes intentar dialogar cada dia… Potser no coincidirem en moltes, però el que si crec que hauríem de coincidir és en acabar amb les injustícies que fan que les persones pateixin, perdin esperança, perdin vida, deixa de banda la foscor, la tristesa i obrir-nos al camí de la llum, poder seure a una taula amb gent que pensi diferent a tu però sense cap tipus de ràbia ni indignació, s’ha de saber escoltar a tothom i totdon, que raonin els seus pensaments e interessos… A PARTIR D’AQUÍ EL POBLE DEL PLANETA TERRA DECIDEIX… I JO ESPECIALMENT HE DECIDIT QUE NO HEM MOC, QUE SEGUIRÉ LLUITANT PER ACONSEGUIR UN MÓN MILLOR, QUE SEGUIRÉ LLUITANT PELS QUE JA NO ESTAN I HO HAN FET TOTA LA SEVA VIDA, QUE SOMIARÉ EN UNA DIVERSITAT DE CULTURAS EXTRAORDINÀRIES PER ARRIBAR A LA FELICITAT ABSOLUTA. AL CAP I A LA FI, UN SOMRIURE VAL MÉS QUE UN TROS DE PAPER… Moltes gràcies per deixar-me participar. SOU ESPECIALS, GENIALS, INNOVADORS, SOMMIADORS… SOU EL POBLE!!!!

  • Una de por aqui

   Arbres, plantes, flors i violes… Explica-li tot això als governants xinesos o als mandataris fundamentalistes islàmics a veure què en pensen i quina opinió t’ofereixen.
   Salut!

   • Explica-li tu el que vulguis, jo només he donat el meu punt de vista sobre la situació… Et pot agradar com q no et pot agradar però tampoc t’ho prenguis a pitorreo (arbres, flors i violes…)

 81. SOM EL POBLE…

 82. Avui hem escoltat les declaracions d’en Puig i també hem vist com en Mas el recolza…. Això si és indignant…. Hauriem d’aconseguir intimidar-lo fins a tal punt que es sentís obligat a dimitir… perquè aquest home sembla que se senti orgullós del que va fer i a més es veu recolzat pels seus superiors…és inadmissible això, no m’entra al cap…

 83. No he visto ninguna comisión sobre seguridad, que hable de las leyes penales actuales que protegen más al delincuente que a la víctima, y que se ha visto reflejado ayer mismo en el caso Tous, dónde la intervención de un jurado popular ha impedido que un hombre honrado fuera a la cárcel por defender a los suyos, que si llegan a juzgarlo por la via ordinaria…

 84. EII ES IMPORTANT QUE AIXÒ ESTIGUI ACTUALITZAT AL DIA DONAT QUE MOLTÍSSIMA GENT SEGUEIX L’ACAMPADA PER WEB

  GRÀCIES

 85. La verdad es que no se a quien dirigirme.. pero estoy preocupado con la tendencia endogámica que está tomando la plaza. En parte es una dinámica necesaria, por razones logísticas, hasta tribales, pero al mismo tiempo, va en contra del espíritu de este movimiento, que es inclusivo, plural y que ha dado un gran paso más allá de las habituales dinámicas de auto-consumo de los movimientos sociales.

  Y si se mantiene el campamento mucho mas, esta tendencia se acentuará. Ni el Felip Puig y sus brillantes ideas podrán regenerarlo. Una solución parcial seria dejar un retén informativo en la plaza, que al mismo tiempo sirviera de campamento base para las asambleas generales semanales y de comisiones, como un referente central paralelo a las grandes convocatorias puntuales (15J, 19J, 15O, Consulta Social…) y al trabajo descentralizado barrial permanente.

  Pero si la plaza sigue como hasta ahora, entonces hace falta “abrir” la dinámica de la acampada.

  Entiendo que la logística de la acampada la sostengan jóvenes activistas, estudiantes, parados y algún jubilado, pues son los que tienen mas tiempo. Pero este movimiento representa mucho mas y se nutre de mucha mas diversidad, y la mayor parte de la sociedad indignada trabaja bastantes horas y/o tiene gente a su cargo y/o vive lejos del centro y/o tiene recelos hacía las dinámicas asamblearias (especialmente si son caóticas). Y sin embargo, muchísimos de ellos han estado en algún momento en la plaza y tienen ganas de aportar de alguna manera.

  Creo que las convocatorias de manifestaciones, consultas o encuentros descentralizados pueden canalizar parte de esta energía desaprovechada, pero seguirá habiendo mucha gente con ganas de venir a la plaza ¿Pero que se encuentran en la plaza? Nos quejamos de que hay gente que va a la asamblea general, vota, y no participa en nada mas. Pero tampoco es fácil participar. No puede ser que sea tan difícil saber donde y cuando se reúnen las comisiones. Esto favorece que sólo se reúnan los que ya están metidos y tienen tiempo y contactos (endogamia), desanima a los que tienen poco tiempo (y por lo tanto son mas dependientes de una buena organización) y cabrea a los que buscan y no encuentran.

  Veo necesaria una comisión que dinamice un espacio donde se actualice continuamente un calendario de actos, y que sea grande y visible. Con la colaboración de las comisiones, que se auto-anuncien. Y lo mismo traducido en una web que debería ser mas clara que la actual. En este calendario colectivo saldría:

  .ASAMBLEAS EN LA PLAZA: Asambleas de comisiones y subcomisiones, fecha, horario y lugar
  .ACTIVIDADES EN LA PLAZA: Actividades, talleres y charlas en la plaza
  .ACCIONES INDIGNADAS: Acciones políticas fuera de la plaza (o al menos las mas importantes y unitarias)
  .EN TU BARRIO: Web de referencia de las asambleas y acampadas de barrio (o si no tiene, fecha, hora y lugar de su asamblea regular)

  Y además, hacer lo mismo a través de la web

  No es lo único, pero esto ayudaría…

  arnau

 86. Totalment d’acord amb tú company. Sembla que la Plaça tingui un color diferent i tots volem ser-hi allà. Ull i molt amb compte amb les meditacions i tal i qual que això ens ha potar a perdre precisament la col·lectivitat i el valor que en tenim com a tal a més de la força. Mentre estàs mirant cap a endins no pots fer força conjunta i revolucionària. Crec que la imatge d’arribar a la Plaza i veure tota una part amb angelets colgant i gent meditant acabará sent un lloc de fotos amb turistes…Estic d’acord en que estiguin però ull amb la imatge que donem del lloc que hem guanyat!

 87. Si us plau, que vinguin persones amb ganes de montar la comissió per l’autodeterminació dels pobles visca el Sàhara, Québec, Flandes, Euskadi, Padania i sobretot visca Catalunya Lliure, perquè el dret a decidir enforteix la llibertat.

 88. Dic aquí el mateix que a l’apartat mobilitzacions? No seria més fàcil tenir-ho tot exposat en un calendari a’ la google docs?

 89. Hola,

  Os escribo porque ayer llevamos esta propuesta a actividades, difusión… y no aparece en la programación que habéis enviado. Os paso la información por aquí y volveremos a pasar por actividades igualmente.
  Os animo a que vengáis a este espacio de reflexión en el que compartir experiencias, sentires, deseos, malestares… en, por, desde, a través, más allá… de la plaza. El taller se llama: SER plaza, ESTAR plaza, DEVENIR plaza. Os esperamos!

  Taller de reflexión y expresión de experiencias singulares en la plaza

  ¿por qué vienes a la plaza? ¿por qué no vienes?

  ¿cómo cambia la plaza tu vida cotidiana? ¿qué no cambia?

  ¿cómo (te) cuidas en la plaza? ¿cómo (te) descuidas?

  ¿qué imaginas, deseas, temes, recuerdas, aprendes, extrañas, olvidas, mantienes, amas, aborreces… con la plaza?

  SER plaza

  ESTAR plaza

  DEVENIR plaza

  Domingo 5 de junio 17hs.

  en plaza Catalunya (entrada del monumento a Francesc Macià)

  NO ES: una asamblea, una comisión, un debate, un espacio donde ponerse de acuerdo y tomar decisiones. Tampoco es una terapia de grupo.

  ES: pensar juntas, cuidados, decir, escuchar sin juzgar.

 90. please , alguna podria decirme donde encontrar el acta de la asamblea del miercoles 1 del barrio de Poblenou.
  gracies.

 91. Magí Ribas Alegret

  “EL VOSTRE COMENTARI ESTÀ ESPERANT MODERACIÓ”

  ¿Fins quant?

 92. Hola. Esta tarde hay una manifestación en plaza Catalunya a las 20.00?

 93. Respecto a la mani del 19-J no acabo de entender si a las 17h se sale de Pl. Catalunya y nos encontramos todos los barrios en el parlament o si nos encontramos todos los barrios en Pl. Catalunya y vamos juntos hasta el parlament.
  ¿El encuentro en el parlament está programado para las 19h?
  Gracias 🙂

 94. Bones Indignats!

  Sóc el noi que va venir ahir a la tarda per proposar-vos si podiem fer una obra de teatre al carrer. Aquest és el mail que ja vaig enviar a la comissió de difusió i autorganització, perquè em pensava que era amb qui amb qui havia de parlar.

  Som una companyia de Teatre amateur d’Anglès, Girona. Tenim un espectacle de carrer que es titula “La Crisi: Quin quadre!” que tracta sobre la crisi en general. La vam estrenar a Girona l’any passat, i des d’aleshores l’hem portat per diversos pobles de la Comarca. És un espectacle de màscares sobre aturats, polítics i especuladors, tot en clau d’humor. L’altre dia teniem reunió i vam decidir aportar el nostre gra de sorra a la causa dels indignats, sobretot perquè uns del grup vam veure en directe les atrocitats dels mossos a Plaça Catalunya, i d’altres son habituals de les assembles de Girona. És per això que avui Dissabte hem actuat el nostre petit espectacle a la Plaça Catalunya de Girona, on hi ha l’acampada. Ha tingut molt d’èxit, el públic ha respost molt bé, i a nosaltres ens ha agradat molt poder participar a la causa amb allò que fem millor.

  Es per això que després hem parlat els del grup i hem acordat que esteria molt bé que poguessim fer-ho a l’acampada de Barcelona, si és que a l’acampada de Barcelona així ho volen. No fariem tot l’espectacle, sino la part que parla sobre la crisi econòmica, que son els últims 15 minuts. Hem buscat un dia que ens anés bé a tots, i hem trobat que el dilluns 13 al matí seria un bon moment. Us enviem aquest mail per si per una banda us sembla bé la proposta, i per altra, en cas que l’acceptéssiu, si ens poguéssiu buscar un espai on fer-ho i enunciar-nos a les activitats, perquè ens pogués venir a veure força gent.

  Una forta abraçada!

  Damià,
  Membre de Bambolina.

  Seguim en contacte per si podem fer-ho (us vaig deixar el meu numero).

 95. Hola,
  He vist al´apartat d´activitats que avui a les 19h hi ha una xerrada sobre el paper de les multinacionals a la construcció on hi assistirà el Sr. Arcadi Oliveres, També he vist que es fa a l´espai Micro Central. Algú em podria dir o es troba?
  Moltes gracies per la vostra ajuda!!!!

 96. josé manuel gómez

  Los nacionalistas os estáis cargando el Movimiento 15M. No habeis entendido nada de nada…o si, quizás era lo que pretendiaís. En un mundo sin barreras para el capital, y (afortunadamente) para la comunicación, vosotros os poneis al lado de los reaccioanarios reivindicando las fronteras. ¿En que mundo vivis?. ¿Es que el Hambre, el Desempleo,la Injusticia Social, la Sanidad, la Educación, la Cultura,la Falta de Oportunidades, la Corrupción, el Racismo,etc, tienen fronteras?. En vez de sumar restais y les haceis el juego a las élites que sólo buscan su beneficio.

 97. Hola!

  A que hora es la junta enfrente del parlamento el dia 15 de Junio? Esto es una pregunta de mucha gente para poder cordinarnos….

 98. no reivindicamos fronteras, reivindicamos derechos como pueblo-nacion con mas de 100 siglos de historia solo eso ya mereceria protegernos.
  estamos igual que vosotros en lucha contra los privilegios de los poderosos, los politicos corruptos i por la igualdad de oportunidades -para todos- no veo cual es el problema que quieres buscar, pero seguro que no va con nosotros. Un catalan

 99. se me ha iudo un cero de mas. perdonar

 100. Refernt a la Autodeterminació.
  No podem permetre’ns el luxe de fraccionar-nos. La lluita es per un sistema mes just per a tothom, a nivell local, estatal I mundial!…ja tenim suficient feina per a demès voler ser independent, …acaç no esta en el nostre discurs que la diversitat es la nostre riquesa. Els polítics volen separar esforços, ho fan constantment i enemistar-nos amb els nostres veïns ja sigui amb el futbol, política, rius…ect. no caiguem en el parany.
  Salut i força !
  La diferencia i la tolerancia ens fa millors.

 101. PER FAVOR PODEU POSAR A QUINA HORA ES FAN LES COSES? NO HI HA MANERA D’ACUMULAR GENT A LES MOBILITZACIONS SI NO SABEM SI ES AL MATÍ A LA TARDA O DESPRÉS DE DINAR…EL CARTELL ESTÀ MOLT CURRAT PERO NO INFORMA

  GRÀCIES

 102. APOYANDO A LA CHUSMA SEPARATISTA… YA OS VALE

 103. Si quereis subvertir el sistema lo primero es conocerlo y hacer pequeños cambios. A modo de ejemplo, no comprar en grandes superficies ni en hipermercados apoyando al pequeño comercio, consumir el mínimo imprescindible de luz, agua, teléfono. No usar tarjetas y pagar en efectivo ( en GB se hace mucho). Reducir el consumo de móvil e incluso si telefónica lleva a cabo su ERE amenazar con un cambio colectivo de compañía. Utilizar el transporte público al máximo. Minimizar el consumo en general y apoyar el producto local. Respecto a algún comentario que habla de pagar los recibos de suministros en efectivo, si que es posible hacerlo, en algunas entidades los cobran (creo que son BBVA y La Caixa) pero tienen un horario determinado al que te tienes que adaptar. Creo que dejar de jugar a su juego y demostrar que hay otros caminos es la única forma de avanzar.

 104. Polémica e importante información sobre los infiltrados en la Acampada de Sol. Preguntas sin contestar y lobos con piel de cordero.

  http://cazadebunkers.wordpress.com/2011/06/09/toda-la-informacion-sobre-los-infiltrados-en-la-acampada-de-sol/

 105. Tota la gent amb la que parlo em fan el mateix comentari: No es pot perdre temps.
  S’ha d’actuar començant per les coses més urgents i importants. Definir clarament què és prioritari en la present situació del País i aprofitar la força, l’embranzida, el suport majoritari i la simpatia que el moviment 15M ha despertat. Penseu que molta gent està pendent del que es fa. No es pot donar una imatge dispersa i desunida.
  S’han de definir ràpidament unes metes i uns projectes. I s’ha de començar a aglutinar aquest moviment sota unes sigles reconeixibles. S’han de posar a començar cares a aquestes sigles. S’ha de concretar tot. Tothom està tan fart de tot
  el que passa al país, que si ara no s’actua amb decissió, es deixarà, ara sí, a la societat que confia en aquest moviment, orfa de tota resta d’il.lusió.

 106. esto no es una fiesta y creo que tenemos que seguir la revolucion con una idea focalizada hacia el DECRECIMIENTO, proponer la reorganización territorial a nivel local a manos de varios, no somos todos hippies, cada uno tiene sus ideas y queremos un mundo igualitario y los lideres en la plaza mes sobran.

  Hay que focalizarse: proponer un manifiesto de la nueva sociedad, difundirlo y que no sean 4 frases a titulo de grito, un estudio de mercado y sociedad… hay muchos estudiantes, hay muchos doctorados, la revolucion necessita unas bases teoricas difundidas pero sin parecer poemas “libertad de expression”… quererlo esta bien pero no te lo dan, tenerlo es una consequencia de muchos otros canvios.

 107. Hola a tots/es!!
  TALLER RISOTERAPIA
  Demà divendres día 10 a les 17h la Psicòloga Júlia Estrela s’ha oferit per fer-nos un taller de Risoteràpia!! Qui vulgui participar que estigui una mica abans a la comissió de Salut. No cal que us aputeu enlloc. Perque riure també es salut i en aquests moments d’esgotament ens vindrà molt bé.

  Us esperem!!

 108. GENIAL LO QUE ESTAISHACIENDO DESDE BARCELONA !!
  PERO NO SE COMO NO ESTA AHI TODA LA CIUDAD SEGUN ESTAN PASANDO LAS COSAS

 109. Fa deu anys que visc a Barcelona. Vaig nèixer a Panamá.
  Comparteixo la indignació, davant un sistema global que ignora a la propia humanitat… un món que s’allunya de l’escencia de les coses.
  La vostra també es la meva veu, la mateixa indignació. Desde el meu punt de vista, no es tracta de demanar cadascú alló que li falta, sino de lluitar per aquelles coses que ens hi representen a tots, ni tan sols com a ciutadans, sino com a essers humans.
  No podem convertir aixó en una lluita personal, politica o ideologica. El moviment es repeteix en altres països, hem de allunyar la mirada, prendre una mica més de distància, anar més enllá de las propies circumstàncies.

  Trobo que hi massa dispersió, confussió. No se pas que he de fer, a ón he d’anar. Pot ser la página web hauria de estar una mica més concentrada, no es pot profunditzar sobre la base teorica de tot un pensament enmig de insults i publicitat de cursos varis. No es podria organitzar en forma de foro, per temes?

 110. Ja és l’hora també de DEMAR LA INDEPENDENCIA!

 111. No m’ ho puc creure. Com és que feu uns posters tan xulos convocant mobilitzacions els dies 14, 15 i 19 i en cap d’ ells figura l’ hora?. Una convocatoria sense hora no és una convocatoria és un acte fallid com diria freud on no es vol que sorti be.

 112. Sé que pertanyo a una tribu d’indis però no estic disposada a recloure’m a l’ostracisme de la reserva depauperada, ni a ser assimilada per l’uniformisme cultural i ideològic que mana.
  Sé que sóc dona i que des de la revolució liberal francesa, passant per tots els moviments i revolucions, mai toca considerar la resolució dels greujes i l’explotació de la meitat de la població que som, perquè sempre ha hagut “problemàtiques més universals, prioritàries i genèriques” que el reconeixement de “les coses de dones”, però amb més de mig segle a sobre i recentment a l’atur tampoc estic disposada a ser arraconada als grups d’autoajuda ni que es construeixi alguna cosa nova o es “deconstrueixi” una de vella sense comptar amb la perspectiva de la realitat del dia a dia del 50% de la població. És clar que hi ha qui considera que la igualtat es resol essent assimilades al “model vàlid” masculí al que hem de diluir-nos
  I finalment sóc una convençuda de la participació activa i directa i de l’autogestió dels afers públics però per això be cal que s’inscrigui en una comunitat política concreta, o, en el cas de la fase de queixa i reivindicació, cal un interlocutor, i jo una i l’altre els identifico en la nació catalana.

  Apa, doncs, salut, acció …….i gresca i bon humor¡

 113. Crec que el 15M està perdent alhora el nord i la pistonada. Tot plegat s’està quedant massa diluït… Sabeu el proverbi que diu que qui massa abarca poc estreny?
  Doncs a això em refereixo, entre d’altres coses. Al meu voltant la gent poc a poc però inexorablement va desenganyant-se d’un moviment que havia suscitat moltíssimes il.lusions i expectatives. Simplement recordem l’exemple d’Islandia. Llegim l’ideari d’en Hördur Torfason, i recordem els versos d’en Leonard Cohen: “First we take Manhattan, then we take Berlin..” Si no es marquen unes prioritats convretes i s’actua amb rapidesa aquest país de paísos se’n anirà en orris, i després que hagi governat el PP això semblarà només un erm on temps abans hi havien viscut persones

 114. Aquest preciós cos que està naixent d’entrada necessita dues cames per començar a sostenir.se i agafar força per caminar…Proposo que aquestes cames siguin la reforma de la llei electoral i el control dels bancs. Són dos pilars de sustentació bàsics que sento s’han de prioritzar davant de tantes necessitats i tendències col.ectives i personals.

  Si això no canvia, veig impossible que canvii la resta, sigui educació, sanitat, feina o les diverses aspiracions polítiques , per nombrar algunes coses.

  Si no ens centrem i ens unim de debó, serem fagocitats com tantes altres vegades.

  Si aconseguim que les cames aguantin aquest moviment tant orgànic,- com és un cos que s’està formant-,podrem pensar que necessitem que facin els braços, el cor i el cap.
  I ja no us dic rés,quan tot el cos estigui en plena vida i salut!! Llavors fins i tot podrem confeccionar.li els vestits que més ens agradin…

  D’entrada necessitem molts braços, caps i cors per formar.li unes bones cames, que aguantin fort i bé!!!

  Endavant, que no s’aturi si us plau…

 115. Informaros de la manifestación que hay convocada contra los recortes sanitarios el viernes dia 5 de agosto en santa perpetua de la mogoda a las 19.30 horas.
  reivindicamos que nos devuelvan las urgencias, las ambulancias y los servicios sanitarios.
  manifestación unitaria junto con los indignados de Moleet, indignados la Llagosta.
  El recorrido será: 19:30 salida desde el CAP de Santa perpetua, llegada al CAP de la Florida, donde se unira con los indignados de la Llagosta, Llegada al CIM del Vallès donde se unirá con los indignados de Mollet y finalizar en el CAP de Santa Perpetua.
  AYUDANOS A DIFUNDIRLO !!!!!!

 116. Melissa Nicholas

  Hola a tots, espero que tots estiguin bé ??? Els meus noms són la senyora Melissa Nicholas, he vingut de Kansas, fa uns mesos he estat aspirada a una mala situació financera i necessitava un préstec urgent per pagar els meus comptes i recuperar-me els peus financers a causa de la meva situació financera actual. per donar-me un préstec així que em va quedar sense cap altra opció que buscar un préstec sense garantia en línia, en el procés de la meva investigació vaig ser víctima de frau i vaig perdre gairebé 750 dòlars i jo estava en problemes i gairebé em vaig donar les esperances d’obtenir un préstec fins que vaig trobar una entrada en línia. El missatge va ser un testimoni compartit del senyor Frank dels Estats de Charleston que testifica de com va obtenir 50.000 dòlars de Kathy Finance Inc. després de llegir el post que vaig decidir contactar amb Kathy Finance Inc. correu electrònic: (kathyrichardfinance@hotmail.com) contacte compartit al missatge, la meva sol·licitud de préstec no garantida de 350.000 dòlars va ser aprovada en 72 hores després de la meva sol·licitud i el meu préstec es va pagar al meu compte bancari sense cap omissió.

  Vull expressar la meva profunda gratitud i també assessorar els sol·licitants de préstecs per estar molt atents perquè hi ha molts estafadors per aquí amb l’únic propòsit de defraudar els sol·licitants de préstecs innocents, per tant, vosaltres heu de tenir cura i vigilar per aquells qui necessita un préstec, recomano Kathy Finance Inc, podeu posar-vos en contacte amb l’empresa per correu electrònic: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

  Gràcies per llegir el meu testimoni, us desitjo molta sort.

  El teu,
  Melissa Nicholas.

 117. COM PUC UN AJUDA DE PRÉSTEC DE TIPUS D’INTERÈS DEL 2%

  No estava segur d’obtenir un prestador de préstec en línia, però quan ja no vaig poder afrontar el meu deute, el meu fill estava al llit d’hospital per a cirurgia que suposava grans diners i també necessitava diners per refinançar i aconseguir una bona llar. busco assistència d’amics i quan no hi hagués més esperança, decideixo anar a Internet per buscar un préstec i trobo MARK WILLIAMS FUNDS (markwilliamstrustfirm@gmail.com) amb un 2% de tipus d’interès i s’aplica immediatament amb les meves dades segons les indicacions. En el termini de set dies després de la meva sol·licitud, vaig connectar la meva quantitat del préstec sense càrrecs ocults i podia fer-me càrrec de les factures mèdiques del meu fill, renovar el meu compte de lloguer i pagar el meu deute. Assessoraré a tots els cercadors de préstecs a contactar amb MARK WILLIAMS FUNDS amb (markwilliamstrustfirm@gmail.com) Per a una transacció fàcil i segura

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s