Informació del 27M

IMPORTANT: Nou comunicat de la comissió jurídica per les denúncies del 27M. (5 de juny 2011)

Per a la recollida de firmes i suport per a la demanda de renúncia del Conseller Felip Puig, ho podeu fer:

  • Des d’AQUÍ (demanda de dimissió)

Informació anterior al 5 de juny

Denúncies per les agressions dels Mossos

Des de Comissió Jurídica i Audiovisuals estem recollint i sistematitzant tota la informació del que va succeir el 27 de maig. A requeriment de l’assemblea, estem estudiant les accions que podem dur a terme en aquest sentit, ja sigui una acció judicial col·lectiva i/o l’elaboració d’informes de vulneracions de drets per enviar-los a institucions de drets humans i/o de denuncia de la tortura, i/o a d’altres institucions oficials en les que es poden presentar  queixes. En tot cas, primer necessitem tenir tota la informació!

Si tens vídeos i/o fotografies del 27 de maig, envia un correu a acampadabcncav@gmail.com . Si vas ser agredit/da pels Mossos i/o la Guàrdia Urbana o vas ser testimoni d’alguna agressió, envia un correu juridica.acampadabcn@gmail.com
En breu ens posarem en contacte amb vosaltres.

Comunicat de la Comissió de Defensa del Col·legi d’Advocats de Barcelona

comunicat_27_maig_plaça_catalunya

Demandes acampadaBCN

Català

  • Exigim la immediata dimissió del conseller d’Interior Felip Puig, així com tota la línia de comandament responsable dels Mossos d’Esquadra, pels greus fets esdevinguts ahir al matí a la Plaça de Catalunya.
  • Exigim la retirada de noves i velles armes de bales de goma.
  • Exigim que cada agent del cos d’Antiavalots de la Brigada Mòbil actuï sempre amb el seu número d’identificació visible, tal com dicta la llei, així com que es permeti el desenvolupament de mecanismes de control del seu treball, com la presència d’observadors objectius.

Pel que fa a si la nostra resistència ha estat activa o passiva, en al·lusions directes a les declaracions de Felip Puig en roda de premsa, preferim no pronunciar-nos. Creiem que tot el material audiovisual disponible a les xarxes i en els diferents mitjans, així com el testimoni dels mateixos periodistes que van ésser aquí presents, és més que suficient.

Castellano

  • Exigimos la inmediata dimisión del Conseller de Interior Felip Puig, así como toda la línea de mando responsable de los Mossos d´Esquadra, por los graves hechos acontecidos la mañana de ayer en Plaza Catalunya.
  • Exigimos la retirada inmediata de las nuevas y viejas armas de balas de goma.
  • Exigimos que cada agente del cuerpo de Antidisturbios de la Brigada Móbil actúe siempre con su numero de identificación visible, tal y como dicta la ley, así como que se permita el desarrollo de mecanismos de control de su trabajo, como la presencia de observadores objetivos.

En cuanto a si nuestra resistencia ha sido activa o pasiva, en alusiones directas a las declaraciones de Felip Puig en rueda de prensa, preferimos no pronunciarnos. Creemos que todo el material audiovisual disponible en las redes y en los diferentes medios, así como el testimonio de los propios periodistas que aquí estuvieron presentes es más que suficiente.

Comunicat oficial de premsa urgent redactat el 27M per a convocatòria de concentració

Accedir aquí

Comunicat de la Comissó d’Extensió per a la dimissió del Conseller Felip Puig

Accedir aquí

VÍdeos i imatges recollides

(podeu enviar el vostre material a comunicacio.acampadabcn@gmail.com)

Acampadabcn ha escollit aquest vídeo, aquest video i aquest altre vídeo per a il·lustrar alguns dels brutals atacs per part dels Mossos d’Esquadra. Aquí un de la recuperació de la plaça.

VIDEO 1 – Repressió

VIDEO 2  – ‘El pueblo unido jamás será vencido’

VIDEO 3 – Més brutalitat policial

VIDEO 4: – Càrrega “higiènica”

VIDEO 5: – Resistència pacífica

VIDEO 6: – Barhein o Barcelona?

Una imatge val més que mil paraules dels mitjans de manipulació

Crònica de successos

Fotos del segrest d’ordinadors + mossos mofant-se’n

13:00hs: hem tornat a la plaça i et necessitem! La policia es retira amb un clam de rebuig popular però sense deixar de carregar

12:40hs: Estan disparant bales de goma i tot i així  companys prenen impuls i es llancen al centre de la plaça!!

54 responses to “Informació del 27M

  1. Deberíais también exigir que los cuerpos y fuerzas de seguridad del Estado se aseguren de no incluir entres sus miembros a neonazis; no parece haber un control muy estricto al respecto.

    ¡Suerte!

    • Sincerament, crec que el teu comentari es troba completa i totalment fora de lloc. Igual que no se us pot jutjar perquè uns quants fessin bretolades, cosa que desconec perquè no hi era, tu MAI pots dir que els mossos d’esquadra siguin neonazis.

      • Conrad, més val que et miris bé la pàgina personal a facebook d’un dels mossos, el seu nom és Ferran Teruel. Llavors entendràs perque la Judith parla de mossos neonazis. És la pura realitat. Concretament si fos per ell i els seus, tots els que es manifesten pacíficament a plaça Catalunya haurien d’estar a les càmeres de gas. Res més, informa’t una mica abans de pixar fora de test.

      • No he generalizado, todo lo contrario. Mi propuesta va a favor de limpiar unos cuerpos que deberían defendernos de indeseables en vez de darles un arma y autoridad para abusar del pueblo. Esto no sólo es una vergüenza social y algo peligrosísimo, también es un desprestigio para quienes realizan este trabajo con honestidad y buena fe.

      • Nomes ha dit que hi ha membres neo-nazis entre els mossos igualment que se sap que hi ha cocainomans (aquest si que es un comentarifora de lloc…)

      • Els mossos d’esquadra són un cos de seguretat de l’estat… que fan creure que estàn aqui per defensar el poble, però no… aqui estàn per callar veus, apagar la revolució i la lluita..
        mossos d’esquadra, fora de la plaça!

  2. Las suscribo completamente. Hay que empezar a recoger firmas para el cese del Sr Puig y presentarlas en el Parlamento de Cataluña.

  3. Jo signo per la destitucio del bestia de Felip Puig i els caps dels Mossos, i que passin ajudici per violencia fisica contre ciutadans pacifics, i per robatori de mobils i objectes personals diversos. Els catalans no volem eixistes al nostre govern

  4. José Luis Vergara

    Los videos y fotos pueden servir para denunciar y a pesar de la falta de identificación de los Mossos identificar a los que con saña agredieron.
    HAY QUE DESALOJAR A FELIP PUIG Y A CUANTOS LO APOYEN EN EL GOBERN

  5. Retroenllaç: Informatiu | acampadabcn

  6. JUICIO Y CASTIGO AL GRUPO DE MOSSOS QUE ARREMETEN CONTRA PERSONAS PACIFICAS.
    INDEMNIZACIÓN DEL AYUNTAMIENTO DE BARCELONA A TODOS LOS HERIDOS.
    CREAR UN PODER JUDICIAL QUE ESTE EN MANOS DE UNA ASAMBLEA PUBLICA EN CADA PLAZA, PARA JUZGAR A LOS RESPONSABLES DE ESTA MALA VIDA QUE NOS IMPONEN.

  7. El primer que ha de dimitir és el cap dels Mossos > Manel Prat

    Qui ens defensa del Mossos d’esquadra? És un fet provat que van entrar a repartir llenya. Persones desarmades amb les mans enlaire sense fer res mal fet i sense oferir resisténcia apallissats, ferits, i alguns amb sequèles de per vida… Els mossos no poden arribar, baixar del furgó, i fotre cop de porra al primer que veuen.

  8. Vull pensar que per cada cop de porra s’aixecaran mil veus indignades. Gent de totes les edats ens estem implicant cada vegada més en aquest moviment. Endavant valents!

  9. Felip Puig FUERA YA! Agresiones brutales de la policia sin ninguna base ni justificación. De acuerdo con todas vuetras demandas. Mucho ánimo desde Madrid.

  10. Puig y los mandos implicados en la represion de los acampados en plaza Catalunya DIMISION:
    Algunos disfrutaron pegando a indefensos ciudadanos.
    Si no hay una purga entre esos energúmenos ,aun siendo pacíficos, tendremos problemas serios con ellos

  11. Esperem la dimissió!

    Si no hi ha una dimissió aviat proposo una manifestació davant de la Generalitat, a la plaça Sant Jaume.

  12. afegiria també una altra cosa: un control anti-dopatge aleatori, realitzat per algun organisme extern als mossos, després de cada actuació de la brigada mòbil. i si dónen positiu, suspensió de feina i sou durant dos anys (per exemple).

    salut

  13. Soy médico y junto a un amplio grupo de sanitarios voluntarios, estuvimos atendiendo desde primera hora de la mañana a los heridos por la violenta actuacion de los cuerpos policiales.
    Nuestra actuacion se hizo precisa ya que no habia suficiente presencia de efectivos del SEM, pese a que varios medicos y enfermeras llamamos reclamando mas efectivos del SEM, demanda que no fue atendida.
    Así que montamos un improvisado “hospital de campaña” en la calle y “ocupando” una farmacia de la plaza.
    Así que mi demanda es contra el SEM por no atender debidamente a los heridos por los enfrentamientos pese a las multiples llamadas que se hicieron para reclamar ayuda.

    Por otro lado tambien quiero demandar al reten policial, al coordinador del equipo del SEM que se desplazó al lugar, y al servicio central de emergencias SEm (112) ya que se les solicitó que administraran de manera inmediata agua y alimentos a la gente dentro del circulo policial, que estaban sentados al sol, sin agua ni comida, sin poder ir al lavabo, lo cual me parece una practica de tortura mas esperable de Guantanamo que de una supuesta democracia donde los politicos y fuerzas de seguridad deberian actuar en favor de los ciudadanos.
    Afortunadamente el trabajo del “Legal Team” dio fin a esta situacion, que se podria demandar como negacion de auxilio sanitario de parte de estos colectivos hacia los “cercados” en la plaza.

    Me ofrezco para colaborar ena cualquier demanda via judicial sobre estos hecho.
    Gracias a todos por hacer posible este sueño.

    • yo tambien me ofrezco de voluntaria para denunciar a este energumeno, estuve todo el viernes ayudando en todo y a todos y acabe molida paro con la sensacion de que todos podemos si queremos, veis que faciles, por fin mi voz se oye

  14. Completamente de acuerdo con Judith, no se habla de algo generalizado, se trata del clásico garbanzo negro que pudre el resto. Puedo decir a ciencia cierta, que dentro de los cuerpos policiales de toda España, existen militantes y simpatizantes de extrema derecha, neonazis y personas con desequilibrios emocionales importantes.

    Lo se porque he tenido y tengo familiares y conocidos vinculados en semejantes condiciones. No estoy orgullosa, pero es una realidad, incluso yo misma soy la “roja” o la “rarita” de una parte de la familia.

    Véase estractos sacados de facebook, en los que sendos antidisturbios hacían apología antipersona en sus muros, secundados por sus contactos.

    Creo que al igual que para desempeñar ciertas profesiones se pasan multitud de controles psicológicos, para esta no debía ser menos. (Entendiendo desorden psicológico, aquel, que sin ideología aparente defiende la violencia brutal de forma gratuita), un saludo y a seguir en la lucha.

    Un abrazo desde SOL!

  15. Totalment d’acord

  16. Per que no poseu demandes exigin la resposnabilitat penal del Sr Puig per tots el danys fisics i morals???

    I per descomptat demandes civils contra la administracio per als danys materials?????

    Cuideu-vos!!!!!

  17. Tenemos un sistema que hemos creado todos/as en base a la mente y no en base a la conciencia y el corazón (El corazón tiene cerebro, según los últimos avances científicos el corazón es 5000 veces más fuerte que el cerebro). Por suerte son los últimos coletazos de este sistema capitalista enfocado en el dinero es deuda, que nos esclaviza de por vida y que provoca un desequilibrio ecológico y a la vez psicológico. Y no estoy hablando en forma new age sino en forma científica. Vamos a crear un sistema de redistribución de servicios, bienes, productos y personas que nos hacen realmente libres para que cada ser humano pueda realizar su actividad, mediante vocación o misión de vida. En el nuevo sistema no entra la dualidad del sistema actual que nos separa con el bipartidismo, la competitividad y el ser mejores que los demás en busca de objetivos capitalistas y de poder sin importar a quien pisamos para lograrlo, ya sean personas o selvas, bosques etc.
    En el nuevo sistema se crea un gobierno democrático mundial donde se redistribuyen los excedentes de los productos de primera necesidad para que ningún ser pase hambre y ningún árbol sea talado.
    Las relaciones mejoran de forma automática a través del corazón y eliminamos el patriarcado, que como hemos visto con el Sr. Felip Puig no sabe como tratar a los demás si no es a través de la agresión y la represión, tal cual país fascista y dictatorial.
    Vamos a bajar de la mente al corazón y creamos el sistema que nos merecemos. Vamos a crear un partido político para “entrar” en el sistema desde dentro y cambiarlo. Juntos unidos podemos ya que con los votos en blanco, abstención y el cambio de voto en 2012 ganamos de calle y lo cambiamos seguro.
    Está en nuestras manos. Queremos hacerlo?
    Un abrazo a todos/as.

  18. Avui (per ahir) m’envaeix sentiments contradictoris ja que tot i que aquesta acampada no em semblava del tot malament n’hi han algunes de les peticions que es demanen que no son del tot agosarades, si que es veritat que el seu ideari no m’agrada gens i molt menys les soflames que s’han llançat en contra de tots els polítics o banquers. Pero tot això forma part de la llibertat d’expressió que con a país democràtic te la societat per expresar el seu malestar.
    El que nom sembla de rebut es la actuació de les forces policials-tant els Mossos con la Guardia Urbana-hagin “actuat” d’aquesta manera tan bestia. Tambe hem preocupa el fet que aquesta actuació policial ja estaba pressa des de feia dies. M’hi indigna que el President i l’alcalde hagin fugit a Londres on per ells es mes important un partit de futbol. M’indigna el cinisme del conseller d’interior el “Senyor” Puig adduint que el desallotjament de la plaça era per qüestions de solubilitat i de seguretat en torn a posibles enfrontaments entre radicals i els ubicats a la plaça si dema guanyes el Barça i sobre tot m’ha indignat el comentari que ha fet dient que al principi la policía s’ha costat a la Plaça com una policía administrativa quan el cert es de que a la Plaça Urquinaona i al Carrer Balmes hi avia varies brigades de Antiavalots. M’indigna que aquets policies-còmplices ja que no portaven el pin a un lloc visible-hagin estomacat de la manera que ho han fet.
    Avui es un dia força trist i diu ben poc a favor d’aquest govern. Això no vol dir que jo hagi de deixar de creure en aquest sistema, pero si que em fa pensar.

  19. Francisca Herrera

    Lo que aún no puedo comprender es la insistencia del máximo responsable político de la violenta actuación policial, responsabilidad que ha reconocido de manera pública, en justificarse con argumentos como el patriotismo y el Barça en su comparecencia delante de los medios de prensa. Son argumentos que deberían -como mínimo- sonrojar a las personas políticamente más afines a este señor; a mi, personalmente, me crean una gran preocupación, especialmente si con estos argumentos llega a conseguir que la sociedad catalana lo disculpe.

  20. Buenas,
    En referencia a lo que se dice en los medios de comunicación, Felip Puig argumenta que no encontró interlocutor para mediar con la gente de la acampada y por eso entraron los mossos. Me gustaria que desde aquí se desmintiera puesto que puede haber dudas al respecto, de manera que todo el mundo sepa de primera mano y no por rumores que esto fué una acción a traición, chapucera y totalmente desproporcionada, ante una reivindicación pacífica. Ánimos!

  21. Ahora se tienen que justificar para que su posicion no que en evidencia como esta quedando. Esta mañana en la red he tenido un pequeño rifi-rafe con un Mosso y ellos argumentan que llevaban tres o cuatro dias advirtiendo que esto no podia seguir asi. Justifican que habian antisistema, que la gente se emborrachaba por las noches, etc, etc

  22. Felip Puig ha de dimitir, això és indiscutible, però tot i aixi s’hauria de fer una demanda judicial contra ell. Això ja no es pot aguantar més: cinisme, agressivitat, ús de la força a fi d’ atemorir i de desanimar els que ja “comencen a molestar al sistema”. Penso que aniria molt bé comptar amb algun advocat entre els indignats perquè estudiés fer la demanda judicial a aquest “personatge” i a més a més, començar a denunciar, si es pot, judicialment, tots aquests privilegis que s’otorguen els polítics, mentre redueixen tots els serveis més essencials als ciutadans de peu. Això s’ha d’acabar. És indignant!!!Jo sóc gran, però estic admirada del que esteu fent els joves. És tota una lliçó. Ànims!!!

  23. Hola a tothom,
    Ningú diu que no van netejar res de res, només es van dedicar a requisar material. La plaça olorava a orinari després de la “neteja” per part de l´alcaldia i generalitat.
    No hem de demanar la dimissió sinó el càstig penal per part dels responsables del desallotjament, o no és això pel que estem indignats? per el no càstig dels especuladors i els polítics corruptes?
    Hem de començar a ser més crítics.
    Salut i força
    un indignat més

  24. Hi ha una asociació que lluita per a la proihibició de l’us de les bales, Stop Bales de Goma. Recollim tota la informació sobre víctimas de bales i fem pressió cap al Gobern i al Parlament. Ara necesitem informació sobre les víctimes de bales de ahir, també perque va ser una de les primeres vagades que han utilizat la nova escopeta que s’ha afegit a la tradicional. Si teniu informacions sobre el noi que ha anat al hospital i sobre altres, si us plau contacteu-nos ttp://stopbalesdegoma.org/contacte.
    Gracies i endavant.

  25. La cabeza de Felip Puig ha de rodar. Ese ha de ser uno de los objetivos irrenunciables de este movimiento a partir de ahora.

  26. M’adreço a les persones que per por a perdre un lloc de treball, compleixen ordres en contra de la seva voluntat. Penso en persones de la brigada municipal de neteja, penso en algun possible policia, policia de veritat, penso en serveis d’atenció mèdica, periodistes …en totes les persones que us trobeu bloquejades en la injusticia per por a posicionar-vos amb claretat.
    Us vull dir que és necessari no permetre més injusticies com les de divendres, que no val estar al marge.
    Cal valentia i deixar la feina si aquesta és abusiva i va en contra dels drets humans, si així ho sentiu. D’altra manera, s’entén que esteu venudes al sistema establert i no sou lliures ni hi aspireu. Vaja, que no sumeu.
    No tingueu por! segueu cadenes!
    Estem tirant parets a terra!

  27. eh.. propostes només contra els mossos no serviran de res. Tan de bo els gran problemes del moment només fossin aquests pallassos disfressats de formigues atòmiques que són els antidisturbis! Propostes concretes que afectin a tothom sisplau, tornem al nostre projecte inicial!

  28. A més de signar a la plaça, podem escriure al President, educadament, expressant-li la queixa pel desallotjament i demanar-li el cessament del Consell d’Interior. PASSA-HO !!!

    http://www10.gencat.cat/elpresident/AppJava/cat/contacte.jsp

  29. Sense oblidar totes les reivindicacions i propostes d’acció globals, no es pot deixar passar la brutalitat de la policia i el cinisme mentider del sr.Felip Puig; per tots els danys que han causat i per vulnerar drets fonamentals dels ciutadans. Cal interposar toles demandes que calguin, i penso que una querella contra el Felip Puig seria molt adient.

  30. PER LES VÍCTIMES!

    Al marge de dur a terme TOTES les mesures legals per castigar als responsables de les agressions de divendres, cal tenir molt en compte a les víctimes: persones innocents que no només varen sofrir atacs físics sinó que a més poden ( i el més segur és que així sigui ) patir seqüeles psicològiques durant un llarg període de temps. Seqüeles provocades pels cops, per l’actitud beligerant dels atacants, per l’actitud no dialogant dels agressors, per la impotència en veure injustificada la violència i la contundència de la qual vàren ser víctimes ( TOT I QUE LA VIOLÈNCIA MAI DE LA VIDA TINDRÀ JUSTIFICACIÓ! però mitjans i institucions ens volen fer creure que si podria estar justificada ) , per la imopotència de veure com no reben el recolzament de mitjans i administracions… i que no es castiga als responsables d’una manera ràpida, exemplar i justa… , per la por, el pànic, la ràbia, la tristesa… la llista de greuges i mals rotllos que poden passar pel cap d’una víctima són eternes, HO ESTAN PASSANT MOLT MALAMENT!

    Proposo tractament i seguiment psicològic gratuït, de qualitat i inmediat per TOTES les víctimes. I si pogués ser mitjançant una medicina alternativa que no representi només una xerrada des del divàn d’un psicòleg i una recepta de Tranquimacín, millor (amb tots els meus respectes pel gremi de psicòlegs ).

    Jo, fa gairebé un any, vaig ser víctima d’una agressió física mentre feia una protesta pacífica ( res a veure amb lo de divendres, protestava per poder veure el meu fill i vaig ser agredit amb contundència per l’actual parella de la meva ex ) Les seqüeles físiques les vaig superar en 2 mesos: Fractura d’escafoides dret, policontusions a abdomen, cara, clatell, cap i esquena entre d’altres. Dos mesos de guix i tres setmanes de collarí cervical.

    De la mateixa manera que les víctimes de divendres, no vaig respondre a les provocacions ni als cops, vaig resistir pacíficament.

    Però les psicològiques encara duren. No hi ha dia que no recordi la cara del que em va agredir just en el moment de donar-me el primer cop. No hi ha dia que no recordi els meus propis crits d’indefensió i demanant ajuda.

    El judici encara no s’ha “celebrat”.

    A totes les víctimes, una abraçada enorme i tota la meva energia, sigueu on sigueu.

    Als indignats de tot el món, sobretot als de Granollers i bcn, gràcies ! mil gràcies!
    P.d.: Ja posats, afegiria una reforma de cap a peus del codi civil en referència a les custòdies dels fills menors d’edat. Per una custòdia compartida real JA!

  31. carmen iturrioz

    Es el despertar del que tant s’ha parlat. Ací a Espanya tenim una Constitució que ha fet el seu recorregut i que cap dels partits “tradicionals” s’atreveixen a canviar un mot. Resulta tot plegat molt anquilosat i ells s’adonen que és així, però els interessos sempre per damunt de tot.
    Estiu donant una gran lliçó de DEMOCRÀCIA i de pacifisme alhora. Què pot ser més polític?
    Endavant amb la protesta amb tota la meva simpatia.

  32. Poned tambien las imagenes que desmientes lo del señor de la silla de ruedas y lo del vagabundo durmiendo, que os habeis hartado de poner verdes a los mossos hasta la náusea, ahora que en cuanto han salido los videos que desmontan vuestras retorcidas ideas, no habeis dicho NI PIO.
    Que gracias llamar a los medios Manipuladores, y haceis lo mismo.Hala ya me podeis tachar de policia o de fache jjeje . Unj indignado.

  33. Retroenllaç: Actualització del weblog (2 de juny) | acampadabcn

  34. @Javi

    ummm… Javi, l’home de la cadira de rodes el tens sovint a Pl. Catalunya, li pots preguntar directament si el trobes, fins a quin punt es va sentir protegit o atacat.

  35. ¿Alguien sabe como ha quedado lo de las denuncias colectivas? ¡Tengo un parte y quiero denunciar! Pero no sé ni cómo ni cuando, ni si me traerá más problemas que otra cosa….

  36. Jordi Rojo Rodes

    Estaría bien realizar un juicio bufo, es un juicio en broma, contra Puig, Prat y los Mossos, en dos o tres días puede estar listo. Me ofrezco para defender a los malos, el tema da mucho de sí. Y es sencillo y no complicado prepararlo, gracias.

  37. Acabo de rebre aquesta carta de la oficina del President Mas en data d’avui 3 de juny, en resposta a la queixa que li vaig formular el 27/M:

    Benvolguda senyora,
    Acuso recepció del seu missatge adreçat al President de la Generalitat de Catalunya on li expressa la seva disconformitat amb la intervenció dels mossos d’esquadra del passat divendres 27 de maig a Plaça Catalunya per procedir a la neteja i retirada d’objectes perillosos.
    Des del punt de vista del Govern, qualsevol missatge que transmet la ciutadania, i en aquest cas el que arriba a través dels “indignats” no ens deixa indiferents, ens ocupa i ens motiva a fer millor les coses.
    Com no podria ser d’altra manera, en democràcia, qualsevol motiu de queixa o protesta expressada per les vies adequades és digna de ser tinguda en compte i respectada. No obstant, hem de fer veure que els espais públics són i han de ser accessibles a tota la ciutadania i no poden restar només sota l’ús privat de qualsevol col·lectiu.
    Gaudim d’una societat plural, rica en visions, models socials i ideologies diferents. La responsabilitat d’un govern es escoltar-les a totes elles i prendre aquelles decisions que consideri més adequades pel bé comú. L’aportació d’alternatives i propostes al debat públic és un exercici que ajuda a enfortir la nostra democràcia i les nostres institucions.
    Finalment, indicar-los que tant el conseller d’Interior com els màxims responsables de la policia han donat explicacions públiques dels fets del darrer 27 de maig. Explicacions que tenen el recolzament del Govern. Així mateix, li faig saber que el conseller d’Interior s’ha compromès a donar explicacions en seu parlamentària i respondre les preguntes dels diputats i diputades personalment en els propers dies.
    Atentament,

    Joan Vidal de Ciurana
Cap de l’Oficina del President

    Barcelona, 3 de juny de 2011

  38. Creo que deberíais incluir en las demandas que se prohíban las unidades de infiltración de agentes en manifestaciones.

  39. Retroenllaç: | Barcelona necesita tu ayuda, consigamos la dimisión del Conseller Felip Puig

  40. EPPP!!!
    s’ha d’anar alerta al 19 de Juny! els mossos tenen previst anar fort si hi ha violència! s’ha d’evitar tot acte violent, si no es pot liar gorda, i llavors si que pot ser el moment perfecte per perdre tota la credibilitat del moviment!!!!

    Salut i força!

  41. crec que no u feu gens be.. protesteu masses coses,no dieu d on venen els problemes clarament,es a dir del club bilderberg,els polititcs son manats per ells,i els policies pels polititcs. aixo es una piramide i eu darribar a dalt per desmontarla. encara no e sentit re de chemtrails ni vist tampoc a lapartat de medi ambient,i considero k es lo mes important,la nostra salut. la salut es lo k us fara guanyar mes adeptes,estan jugant amb nosaltres xk el cancer es un negoci per ells.

  42. sabeu el k aconseguireu aixi? una banana en pijama.. sembleu un grup de anarquistas. No sabeu ni com va el mon i voleu cambiaru.. sabeu k aconseguireu?una guerra civil protestan per tonteries. esteu a la plaça catalunya i us esteu menjan una de chemtrails k ja mu direu daki uns anys. Reclameu coses k lu unic k eu de fer es presentaros a la politica,sino de k us faran cas?Ja e comentat k lo mes important es la salut,deixeuvos de coses secundaries pq no aconseguireu res. Ens estan cambian el clima, estan tiran haarps que segur k no sabeu ni lo k son. O esk lo del japo va passar xk si?un dia 11?tot passa un dia 11 no? kina casualitat… escolteu,aixi no representeu a ningu. Centreuvos en lo k volem tots,k es la salut!si no us creieu lo dels chemtrails i a una pagina k fa un seguiment diari, es chemtrailslleida. A mi no em representeu amb les vostres idees anti sistema. per mi lo unic k cal es k no ens vulguin ficar enfermetats,a traves dels chemtrails,aixo es un negoci per ells, ells tenen les patents de la industria farmaceutica i per aixo volven k estem malalts,per no parlar del cancer k es un negoci per ells inquestionable. I vosaltres protestant x tonteries.Ja k protesteu,les coses san de fer be,i concienciar ala gent de qui son el club bilderberg, k son els chemtrails, i aureu de construir 50 plaçes de catalunya mes de la gent k us donara suport. Pero sincerament,aixi,almenys ami, familiars,amics etc.. no ens representeu. ESPERO K AIXO U LLEGEIXI UN ADMINISTRADOR.XK EU CONSEGUIT ALÇAR LA VEU K NO ES POC,PERO CAL FERU EN LA DIRECCIO CORRECTA.

  43. Me han enviado un mail en el que comentan la muerte de un compañero (no dicen nombre), víctima de una brutal paliza de los mossos. Me piden su difusión. ¿Sabeís algo? Espero que no sea cierto.
    Totalmente de acuerdo con que pasen estrictos controles psicológicos ( y revisiones). Policía tendrá que haberla (hay inseguridad y conflictos. No hablo de ustedes, por supuesto.), pero que reunan un perfil como dios manda. Que no se queden en el estándar de la lengua, la estatura y las pruebas físicas. Con un poco de entrenamiento hasta un gorila pasa el examen. Autocontrol y un poquito de cultura, empatía y resilencia, son mínimas habilidades.
    Lo dicho, si saben algo, por favor, me lo comuniquen. No me gusta enviar mensajes falsos y extender leyendas urbanas, que ya tenemos bastantes.

  44. hola a todos , he de saludaros y felicitaros por el alarde de fuerza e incomprension hacia los vendedores de plaza cataluña , veo que actuais como el propio gobierno como son pocos , que se jodan , seguireis con la acampada dejando a 4 familias (perjudicadas de vendedores en plaza cataluña) siendo este su unico sustento y ole por ellos llevan 40 dias aguantando el chaparron sin poder trabajar con normalidad y con perdidas , han salido en los medios tv3, tv1, bcntv , europa press , y vosotros sin immutaros ole vuestros huevos que se jodan los vendedores , que clase de democracia decis representar , cuando reventais y avasallais a estos señores ole vuestros huevos si señor demostrando que luchais por una causa digna dejando a estos 4 infelices sin trabajar ole y ole,hemos destrozado la plaza , hemos jodido el huerto utilizamos las fuentes como duchas , y los arboles como los monos como vivienda , la plaza se ha vuelto una zona insegura , maloliente y la gente os va a ver como animales de zooologico con que autoridad ,representacion os habeis auto escojido para representar a los opresores que destrozan la economia de estas familias.
    pero da igual seguireis alli por el echo que quereis que os vean como una salida real , cuando ni siquiera sois capaces de entenderos entre vosotros os dejareis llevar por actitudes superiores de fuerza moral, dejando a familias sin ganarse su sustento ole vuestra solidaridad y vuestra democracia , habeis pensado como compensareis sus perdidas, ( como son multinacionales de la venta de comida de palomas habra que restringirles sus ventas y tambien pasareis una circular para que nadie les compre ) si señor con un par .
    Me gusta ese tipo de democracia social que representais os creeis que la gente va a l plaza por que estais vosotros , os puedo asegurar que van menos gente de la que pàsaba habitualmente , pero es igual cuando no se quiere ver ni escuchar , hablar con vosotros es sinonimo de hablar con paredes decis , que quereis aprender y ni siquiera quereis aprender a no molestar mas , llevan 40 dias señores 40 dias que no trabajan con normalidad que lo de estos señores es turistico, que la gente no tiene necesidad de comprar comida de palomas y hacerse la foto de marras con las palomas, que la vision que da la plaza es patetica gracias a vosotros , que lo unico que se puede fotografiar en la plza es miseria , chabolismo e incomprension , pero no es por parte de estos señores que van para minimizar perdidas y por que no tienen otro trabajo , que seguro que si lo tuvieran no estarian alli
    , a ver si leeis ya que no quereis ver ni escuchais al menos leer leer y daros cuenta del daño que haceis
    a ver si lo captais y os dejais de hacer el gorila que ya esta la cosa jodida para que vayais jodiendo a los demas

Deixa un comentari