Actualització del weblog (2 de juny)

S’han fet algunes actualitzacions al blog pensant en la millora de l’accés a la informació per a tots els visitants:

 • S’ha creat una nova secció “Notes de Premsa” (Documents/Notes de Premsa al menú superior) per a antics i futurs comunicats de premsa
 • S’ha reestructurat la informació referent al fets del 27M. Es pot accedir a “Informació 27M” (Documents/Informació 27M) des del menú superior o clicant al botó Informació27M del menú lateral. En aquesta secció s’hi pot trobar accés a recollides de firmes, recomanació legal, comunicats d’acampadaBCN i cronologies dels fets en forma de videos i informacións del moment.

 • S’han creat 3 botons de contacte al menú lateral per a accés ràpid a Twitter d’acampadaBCN, Facebook i secció de contacte.
 • S’ha creat una nova secció “Extensions” accessible des del menú superior on s’hi anirà incorporant les informacions referents a l’extenció del moviment a barris i pobles.
 • S’ha inclòs la secció “Mobilitzacions” dins d’Activitats  (menú superior Activitats/Mobilitzacions) amb la intenció d’anar informant tant de les activitats que es realitzaran a Pl. Catalunya com de les futures convocatòries i mobilitzacions.
Seguim treballant el millor possible per comunicar a la xarxa què passa a acampadaBCN!

12 responses to “Actualització del weblog (2 de juny)

 1. HOLA HEU DE MIRAR DE PENJAR UN CARTELL PDF PER A IMPRIMIR DESDE CASA PEL 19 j ENS QUEDEN NOMÈS 2 SETMANES I EM D’ANEGAR ELS CARRERS DE BCN I ELS POBLES PREQUE TOTHOM SAPIGUE ON I QUAN SERÁ LA MANI I ENS POGUEM EXTENDRE A LES EMPRESES.vINGA QUE QUEDA POC.

 2. Compañeros/as, estáis haciendo un trabajo cojonudo en la página (y, por supuesto, en la plaza). Esto es muy grande, las reglas del juego están cambiando.

  Fuerzas y abrazos!

 3. A Mobilitzacions no hi ha res… està com sempre (o jo no ho sé veure…) A més crec que es tindrien que possar per separat perque la gent pogués comentar cada una de forma independent.
  Almenys que apareguin les dues grans mobilitzacions ja acordades la del 19 i l’altre que no sé ni el día. Si us plau volqueu-vos amb això es cuan la gent es mou i el moviment es més visible!!!

  Gràcies per la vostra feina! Sense vosaltres això sería impossible!

 4. No heu comunicat que heu tret el butó on la gent podia adherir-se al moviment i que anava a parar a sinera.org. Des d’ahir ningú pot adherir-se! Com s’entén aquesta manca de coordinació? No us doneu compte que el futur passa per tota aquella gent indignada que us pot donar el seu suport? Em sobrepassa! Inaudit!

 5. Si els 909,047 clicks! que figuren a aquesta plana, i si fossin de gent diferent, en aquest moment potser la premsa podria ja publicar que el número d’adhesions al moviment havia arrivat al milio! Una notícia així faria que molta gent comencés a tremolar de veritat. Quina pena, tot plegat. Manca de coordinació? Manca de visió del futur del moviment? Cal reflexionar abans de fer i desfer! Això no és un joc. Aquest moviment és una cursa de fons que només tirarà endavant amb el suport de tants indignats com hi ha. Us demano reflexió i coordinació.

  • @Sinera, et demano disculpes pels problemes d’enllaç amb la pàgina d’adhesió al moviment, hi ha hagut encreuaments d’informació entre com i a on destacar les firmes de petició de dimissió a Felip Puig i la pàgina de Suport a AcBCN. Ara mateix aquest enllaç es troba a la secció Informació27M però estem mirant per situar-ho en breu en un lloc més destacat.

   @Ivan, Mobilitzacions és una secció a actualitzar tant bon punt hi puguem dedicar una estona sèria, espero que aviat en puguem fer un espai útil!

   Altre cop, disculpeu les incongruències que hi puguin haver en els continguts, no dubteu en fer qualsevol reclamació i us demanem paciència en la mesura que ens anem organitzant més i millor.

   Salut!

 6. ASSEMBLEA DE CATALUNYA ens porta records de lluita, juntament amb els moviments veïnals, als darrers temps de clandestinitat antifranquista. Aquella lluita hagués hagut de continuar i ara ho podem fer aplegats amb el jovent. Salut i ànims!!!

 7. Impuesto a las transacciones financieras ya!
  Tenemos que conseguir que se establezca un impuesto directo a la compra de cualquier producto financiero (acciones, fondos, bonos, a futuros, … ) para parar la especulación y para que los estados recobren algo de lo que hemos “prestado” a los bancos durante la crisis.
  El capital continúa teniendo beneficios, … y la población general en paro por su culpa!!!
  Con un 0.5% valdria para recaudar millones al año!!!
  Ya es hora de que el Capital pague impuestos!!! Sería el equivalente a la Revolución Francesa, cuando los nobles pagaron impuestos por primera vez!!!

 8. Estaría bien realizar un juicio bufo, es un juicio en broma, contra Puig, Prat y los Mossos, en dos o tres días puede estar listo. Me ofrezco para defender a los malos, el tema da mucho de sí. Y es sencillo y no complicado prepararlo, gracias.

 9. Hola,
  Felicitats per la feina k feu entre tots!!!
  Faig 1 suggerència: Al començament el blog tenia 1 link on hi havia totes les actes de les assemblees. Podrieu tornar-ho a fer, i posar-lo a 1 lloc destacat? A molta gent ens és difícil venir cada dia i així podem seguir els acords.
  Moltes gràcies

 10. a

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s