Per què aturar el Parlament?

Per facilitar-ne la difusió i l’accés a la informacióm, hem transcrit tot el contingut de la web #aturemelparlament en un arxiu PDF. Guardeu-lo, llegiu-lo, imprimiu-lo o envieu-lo per correu!

El mitjà de comunicació massiu més fort som nosaltres mateix@s.

Descarrega — Aturar el Parlament.pdf

9 responses to “Per què aturar el Parlament?

  1. Referent a la cartaq soposadament s’entregrà als diputat/es, QUI? LA SIGNA? i en nom de quí? no em sembla correcte, dòna peu a ser interpretada com una amenaça, sapigueu, doncs q, al menys,1 indignada no hi està conforme. A més,
    El passat dia 12/6/11 em va arribar un correo amb un text on es comenta q el dia 22 s’entregaran els “polèmics” mínims:
    “Mentrestant els polítics que no ens representen segueixen allà, donant bandades i legislant sobre les nostres vides.Per això els escrivim aquí algunes mesures que puguin entendre fàcilment i que volem que apliquin ja. Alerta!
    És un document de mínims. En realitat el que volem és molt més gran, quelcom que possiblement no entenguin mai.Així que ho farem saber als i les alcaldes i als plens que s’escollin el proper dia 22. Els demanarem punt per punt el que segueix,[…] ”

    HO PODEU CONFIRMAR ?
    QUEDARÀ CONSTÀNCIA AL CALENDARI I/O A ACTIVITATS/ACCIONS?
    I, SI ÉS AIXÍ, S’HAN RECOLLIT SIGNATURES?
    PODEU AFEGIR UN LINK/PESTANYA AMB LA RELACIÓ DE RECOLLIDA DESIGNATURES DE CADA COMISSIÓ, ENCARA Q SIGUIDINS EL MATEIX BLOG DE MATERIALS DE DIFUSIÓ?
    HI ESTIC INTERESADA

  2. Qui ha redactat aquest document de “Aturar el parlament”?
    Ha sortit de l’assemblea de l’acampada?
    Quan s’ha votat?
    NO ENTENC RES!!!
    A la pàgina de l’acampada ningú ha explicat això

  3. NO A LA VIOLÈNCIA. La violència serà la tomba del suport de molta part de la societat. És una pena ..

  4. Ens estem equivocant perquè ignorem el poder de l’enemic i la seva capacitat per tergiversar les coses. A aquestes alçades ja ho hauriem de saber, que les coses no son tant senzilles coi!

    Haurà servit aquesta acció per aturar les retallades? D’aquí a un temps ho sabrem. Personalment crec que la violència no és la solució però també cal deixar clar que retallar serveis socials és violència, encoberta però violència al capdevall.

    Nosaltres no podem ser ineficaços, la gent espera molt de nosaltres i em dona la sensació que amb tot aquest enrrenou poca cosa haurem solucionat.

  5. Lamento profundament que s’ hagin inflitrat violents aprofitant la indignació dels concentrats. Algun demagaog pretén que estiguem organitzats i que no hagi fisures en les nostres mobilitzacions, com si fossim uns veterans de la politica, i acabem de neixer, I estem aprenent molt, sobretot quan descobrim els mecanismes que utilitza la classe politica per enrocarse en el poder. No se que li mou al Mas prendre mesures tan impopulars. Està mentint quan diu que no hi ha més remei que fer-ho així, mentre retalla l’ impost de susccessions, amb l’ argument de que els fortunats poden marxar amb la seva herencia a una altra comunitat, i què. Que n’ has de fer?. pero sobretot quan va assegurar, abans de les eleccions autonomiques, que aprimaria la generalitat pero que en cap cas devallaria els pressupostos de sanitat, educació i seguretat. També va dir, després de que el pp declarés inconstitucional l’ estatut català que no pactaria més amb ell, i ara corre a pactar amb la camacho per poder aprovar el pressupostos de la vergonya, per ser la tercera partida més gran els interessos del deute, la unica que ha crescut respecte l’any passat en un 35%. Sense defellir, diumenge seré a la plaça, encara que fora millor fer un recorregut per no fregir-nos al sol.

  6. QUI SÓN ELS VIOLENTS?

  7. No me cansaré de repetir que el sistema está blindado. No hay otra opción de jugar al juego de la democracia aceptando las leyes como están, si no queremos heridos y muertes, siempre lamentables, la vida no tiene precio. Hay instrumentos legales que podemos utilizar para cambiar a una democracia real, pero en la que estemos todos incluidos, repito todos sin exclusión. No hay que señalar a nadie, todos somos uno, todos somos hermanos/as. La energía que nos da la vida es la misma en todos/as.Tenemos que liberarnos del odio y la ira. No hay enemigos, el enemigo está en nuestro interior. Si lo localizamos entre todos volvemos al paraíso, sin tener que lamentar víctimas como siempre.
    Un cambio de era y una nueva humanidad están a la vuelta de la esquina y repito todos/as unidos.
    Este movimiento ha iniciado el cambio de consciencia o conciencia, lo mejor que le ha podido pasar a la humanidad en siglos.

  8. EN CUANTO ALGUIEN COMPRENDE QUE OBEDECER LEYES INJUSTAS ES CONTRARIO A SU DIGNIDAD DE HOMBRE, NINGUNA TIRANÍA PUEDE DOMINARLE. ///Mahatma Gandhi

  9. Si no has podido ver el video de willem entra en :http://liberacionahora.wordpress.com/

Deixa un comentari