Mapa de les acampades

Arreu s’estan formant acampades. A continuació una imatge del 1 de Juny, per  veure’l actualitzat has de clicar ací: ikimap de les acampades

mapa acampadas estado español

O en aquest mapa internacional

http://www.thetechnoant.info/campmap/

70 responses to “Mapa de les acampades

  1. Em sembla molt bé el tema de les acampades, però no tothom podem anar-hi per motius diversos. Per tant, la meva proposta es fer una cacerolada des de casa a una hora determinada! Espero que es dugui a terme!

    Moltes gràcies!

    Jo crec en el canvi!

    • Ei, Helena! Uniu-vos des de casa a l’hora que es fa la casserolada a plaça Catalunya! A les 21h. I convideu als vostres veïns a fer-ho també!

      • Ostres no creia que dones tant el meu comentari, bueno ho acabo de llegir ara. Una cosa perquè hi hagi més credibilitat em podrieu enviar un mail oficial de la vostra iniciativa i així ho envio a tots els meus contactes. Jo posaré un cartell abaix al portal!

    • Només dir-vos que sóm la gent jove qui PODEM FER CANVIAR la situació. La manca de principis de la classe política és desebedora, però tots junts aconseguirem que el nostre destí estigui entre les nostres mans i no en mans d’un sistema econòmic-polític que ens esclavitza cada dia una mica més.

      • A Dídac en particular i als joves en general:
        No sóc jove; es pot dir que em trobo en plena maduresa i discrepo de la teva opinió: només els joves no podeu canviar la situació. Jo ho he estat també i era-i sóc- una libertària convençuda de la generació que corria davant els grisos o era agredida enmig d’una classe a la facultat, i vaig lluitar i continuo lluitant, per millorar les conseqüències de la inconsciència i la ignorància. Si aquest moviment té ressó és fonamentalment perquè hi són totes les edats i tota la gama de la classe mitjana. Estem tots indignats i tots ens necessitem. Vosaltres poseu l’energia, la força, l’empenta, però deixeu-vos aconsellar pels qui són conscients de tots els vessants de la realitat i són capaces de preveure el futur… Si més no, una part.
        Salut i rebel·lia!

    • Estic totalment amb tu!!! Cacerolada popular

    • Ahir a la nit, de 21h a 21.45h, sis veïns del meu carrer vam sortir al balcó a fer casserolada de forma espontània, és el segon dia que passa. Molts vianants aplaudien, molts cotxes feien sonar el clàxon. La resta, ens miraven encuriosits i sorpresos. Ànims!

    • Helena,

      com a mínim al barri del Raval, sense convocar-se oficilament, això ja s’està fent. Un dia, algú ho va començar a fer de forma espontània i 5 minuts després hi havia sorroll arreu!!

      Força i soroll!!

    • ya se hacen a las 21h en todos los barrios…

      Lo más importante es difundir el mensaje a todas nuestras personas cercaanas, en el trabajo, el bar, etc…Aemá te puedes sumar aunque se viernes y sábado. Todas somos importantes

    • Indignada/Cabreada

      Yo estoy encantada de que haya surgido algo así, de hecho hace mucho tiempo que me lo planteataba. ¿Qué pasa con los jóvenes? Os felicito por el buen rollo, la organización y el civismo. Estuve el fds en Cataluña, participaré en la medida que pueda, porque soy una de las esclavas laborales del sistema. Esto da un buen rollo y no tiene que perderse. Juntos podemos: trabajadores, pensionistas y jóvenes.

  2. Això de que les comissions són obertes a tothom…permeteu-me que ho dubti.

    Com sempre, Duran i companyia monopolitzant la lluita, sempre preocupat per figurar el retro aquest! Bé, si aquest, una vegada més, ha d’erigir-se com a portaveu al mig de les comissions, ja se la pot confitar, la lluita!

    • Nacho-Terrassa Despierta

      Hola Alícia,
      Yo no estoy mucho en el meollo, y hago lo que puedo por difundirlo.
      Si quieres estar en alguna comisión, yo te doy mi puesto, sin problemas, en la comisión de Extensió-difusió de BCN. Donde votan todos, sobre todo lo que se hace.
      No te desanimes, esto acaba de nacer, y no sirve de nada enfadarnos entre nosotros…que ya vendrán los Gobernantes a para ponernos las cosas muy difíciles.

      • Hola nacho,

        moltes gràcies, passaré per la comissió que em dius just pugui (preguntaré per tu), ara tinc uns dies molts embolicats, però m’agradaria ser-hi.

        Gràcies per la comprensió, no és que m’enfadi, és que ahir hi vaig anar per col·laborar/participar, i em vaig desanimar en veure que certs col·lectius o persones volen capitanejar la lluita, com sempre. No és que estigui en contra dels seus discursos (o no del tot), però s’han de deixar sentir altres veus. Els discursets d’alguns els hem sentit fins a la sacietat. Simplement pensava que era una acció, la de l’acampada, més horitzontal, i oberta a tothom, siguin coneguts o no.

      • Bon dia

        Yo también pienso igual que Ana, ayer en plaça catañunya me llevé una decepción, pensaba que era un movimiento para cambiar las cosas independientemente de clases sociales, ví que cada vez más se estan apropiendo del moviemiento un sector muy determinado , vamos a ver esto no es un movimiento para todos, medicos abogados,academicos,analfabetos,ricos, pobres etc… yo pensaba que lo importante era hacer un mundo mas justo y hacerlo con personas que solo quieren ayudar a los demas.Para participar tengo que hacerme rastras y cambiar mi vestuario???
        Esta tarde pasaré por la acampada de Terrassa, para ver si de verdad se quieren cambiar las cosas y soy aceptado aunque no comparta el mismo estilo de ropa.

    • Hola Alicia ,

      no és que s’hagi d’ergir ningú com a portaveu…. llegeix el comunicat als medis de comunicació que esta dins d’aquesta mateixa web

      “3. Entendemos vuestra necesidad de buscar portavoces y clasificar lo inclasificable, pero reiteramos: la única portavoz de la acampada es la Asamblea plenaria diaria, y los únicos comunicados oficiales son sus actas , que podéis consultar en el blog https://acampadabcn.wordpress.com/

      Si vols participar vine a la plaça i digues la teva.

    • Estic d’acord amb tu Alícia, com sempre hi han persones i organitzacions que ho volen capitalitzar. Això és una acampada de ciutadans i no de organitzacions del tipus que siguin. Per aquest motiu quanta més gent ens apuntem a les comissions menys poder tindran els que ho vulguin fer-se seu.

      Per això t’animo a k participis a la comissió o comissions que més t’agradin!

      La lluita es fa entree toooots 🙂

      • Indignada/Cabreada

        Pienso, que como todo grupo emergente, está por cuajar: no es necesario un líder (que suena fatal), pero hay que priorizar y no irse por las ramas, me da la sensación: especialmente, creo que hay que conseguir una ILP para modificar la ley electoral y presentarla bien en el Congreso, bien aquí , que no sé cuántas firmas se requieren… ¿No lo consiguieron con los toros? Pues ´lo mismo: es una forma de cambiar de color político. Para empezar, diría yo: proyectos pequeños: ILP ley electoral, evasión de capitales, afloración de la economía sumergido, fijar por ley el sueldo de los políticos. Por ejemplo, es lo que se me ocurre.

  3. Retroenllaç: Tahrir come to Spain « Its A Funny Old World

  4. Menys cotilleos de qui fa de portaveu i de qui vol protagonisme i més treballar

  5. Nacho-Terrassa Despierta

    Estoy divulgando una concentración-cacerloda en el ajuntament de Terrassa, hoy jueves 19, a las 20h.
    Quien sea de cercanías, estén descordinados, no conozcan mucha gente con la que reunirse, o sean del mismo Terrassa y no sepan que hacer, si quieren y pueden, estamos intentando concentrarnos para esta noche en el ajuntament de Terrassa.
    Gracias por vuestra ayuda.
    Para más info: jirp09@hotmail.com (Comisión extensión-difusión)

  6. Hola Nacho.
    Te deseo mucha suerte.
    Un abrazo.

  7. La cacerolada, a las 22 horas, donde te encuentres, desde las ventanas de tu casa, o desde los balcones de tu piso……

  8. Tenía mi cacerola colgada al lado de la puerta de mi piso. Estaba allí, toda abollada y ya llena de tierra. No la quería limpiar. Solo estaba allí, recordándome que con ella se puede pelear contra dragones, brujas malvadas, fantasmas fachistas e ideas trasnochadas setentistas. Esta allí, colgadita y esperando el día para entrar en acción nuevamente. Mi querida e incordiosa cacerola me lo hacia recordar cada día que salía de casa. Y cada vez que la veía me preguntaba porque sigue pasando el tiempo, las cosas están como están aquí en Catalunya y aun no hay mas cacerolas que hagan lo mismo con sus dueños. Pero ayer finalmente pude montarme en ella y llegarme a Plaza Catalunya. Alli había otras cacerolas, tal vez algunas recién compradas, quizás otras recién usadas en hacer la cena. Para muchas eran su bautismo de guerra. Ojala esta noche haya más cacerolas que digan BASTA A LA MENTIRA, a la especulación del poder, a las ideas anarquistas que llevan a la violencia y que el establishment les quiere cargar a nuestras poderosas cacerolas. No le pidan a las cacerolas que tengan un plan político, que es lo que quieren hacer creer los medios. Las cacerolas solo suenan en los oídos de los que no escuchan y tiene la obligación de escuchar. VAYAMOS A PLAZA CATALUNYA ESTA NOCHE, a todas las ramblas, bailemos al compas de las cacerolas y riamos en la cara de terror que seguramente tendrán los políticos corruptos y los billonarios hambrientos de mas fortuna. MI CACEROLA ES PODEROSA…. Y LA TUYA??? Por favor compartela con las cacerolas de tus amigos

    • bonitaspalabraspararecordar

      Con toda mi fuerza uso mi cacerola para un mundo mejor, lo juro! jejeje
      La mitad de las veces es mi voz la que tiene que actuar… Si todos tubieramos esa creatividad y claridad para expresar sentimientos como tú, entenderíamos, aprenderíamos y sabríamos que tenemos que luchar por cambiar muchas cosas…

  9. Tambè hi ha un altre mapa, per si aquest falla, on es pot veure abaix la gent que his acampada. La font es la gent del twitter. Algú sap la gent que hi ha a barcelona?

  10. La força de la joventut ho pot tot!! teni-ho el meu soport. Anims !!!

  11. Nacho - Terrassa Despierta

    Hola Alicía.
    Pásate por la comisión cuando puedas.
    Yo estaré allí mañana viernes a las 23 horas y el sábado toda la tarde-noche-etc…
    Al fin y al cabo todos somos, en parte, difusión-extensión, además yo estoy centrado en terrassa.
    Salu2 y ánimos!!.

  12. He estat aquesta tarda i no puc ser-hi més ; enhorabona a tots entre tots tot és posible, animo a tothom a estar-hi i de totes les edats.

    El meu suport

  13. He estat aquesta tarda i no puc ser-hi més ; enhorabona a tots entre tots tot és posible, animo a tothom a estar-hi i de totes les edats.

    El meu suport, entre tot ho aconseguirem.

    Animos a todos

  14. Anim a tothom!

  15. jueves 21 hrs plaça catalunya
    es fantástico estar esta noche aqui junto a tantísimos jóvenes indignados, llenos de fuerza, con ganas de protestar, de reflexionar, buscando nuevos caminos y retomando viejos slogans que nosotros la generación de los 60 pensábamos no volveríamos a oir y sobretodo miles de carteles expresando con palabras nuevas y con mucha cultura el hartazgo generalizado. Fuerza y resistencia. Nos habéis devuelto el calor al cuerpo…

  16. No som poques les que som a casa però voldríem ser a pl. Catalunya, i això encara dóna més força a l’acampada. Teniu el meu suport. N’estem fent difusió!!!

  17. Endavant! Encara que no pugui estar amb vosaltres, teniu tot el meu recolzament. Anims

  18. Bona nit,
    Os comunico que a Sabadell a partir de demà hi haurà acampada davant de l’ajuntament.
    Tenim que estar tots coordinats per les diferentes acción que es puguin fer.
    Així estarem més units!
    Ens em de posar d’acord en algun temes tots!

  19. !Adelante! No os escribo en catalán porqué en mi juventud no me dejaron aprenderlo – tengo 70 tacos – y ahora ya es tarde. vosotros no dejeis de difundirlo. Gracias. No puedo estar presente fisicamente con vosotros ya no por la edad, sinó por estar a 165 Kms. de distancia y tener obligaciones, en horarios concretos, con mis tres nietos, pero estoy con vosotros siempre y cuando sigais manteniendo este espíritu de independencia partidista y de lucha pacífica para conseguir que el bienestar esté más repartido de lo que actualmente está – el trabajo tambien produce bienestar, por le que tiene que ser un bien al alcance de TODOS. Animo y fuerza.

  20. Ahir al barri de gracia, vem fer casserolada a les 21h!!! tot el barri va sortir al carrer!!!
    Avui vindrem a Plaça catalunya i serme part d’aixo!!!! Anims!!!!

  21. FELICIDADES A TODOS!!
    AIXO ES MOU!!
    ANIMS!!

  22. Han passat uns quants anys desde les últimes acamapades per un mòn millor, per la pau,… Vam escoltar a l’Arcadi, vam realitzar cacerolades, va venir el Rainbow Warrior, Manu chao,… infinites assambleas. El resultat va ser un cambi de liders politics i ja esta, tot igual. A veure si aquest cop podem aconseguir alguna cosa i no caure un altre cop en l’error d’aturar allo que tot sol a començat.
    Sera molt cansat resistir, de vegades desesperant…
    Si ens fan fora, tornarem!
    Anims i endevat!

  23. Mapa de gent que s’està unin (Impresionant !!!)
    http://www.thetechnoant.info/campmap/

  24. a les hores, hi ha caçerolada a casa a les 22H??

    si algú m’ho pot confirmar, per que jo no he pogut anar a pl. catalunya i hi estic d’acord amb la caçerolada.

  25. Hola
    ya que las acampadas de ‘indigandos’ ha crecido…podrías acutializarlo.
    Saludos

  26. Hola
    puesto que le mapa de ciudades indignadas ha cerecido…podrías actualizar la foto

  27. Esta Noche a las 21.00 casserolada en la plaza Orfila del Barrio de Sant Andreu. Os esperem!

  28. En Ibiza también están acampando, podéis añadirlo al mapa? Muchas gracias!!

  29. hola queria contar que me contacte con personas de buenos aires argentina, y no hay manifestacion, es importante que sea global, pero latioamerica todavia no ha despertado, no se de que manera convocar gente de alli para que se agrupen (soy argentina pero estoy en barcelona / vilanova).. o quiza hay una movilizacion y no me entere bien..saludos

  30. Retroenllaç: Actividades de @acampadabcn para el lunes 23 de mayo | Jaraba internet

  31. En aquesta imatge falten algunes de les acampades; per exemple la d’olot

  32. Hola, m’agradaria saber perquè al meu poble Rubí encara no hi ha hagut cap acció. Sóc la única INDIGNADA??? Ho dubto. Rubí poble de currants, si hi ha algú rubinenc/-ca que em llegeixi a veure si fem pinya que d’això es tracta. Jo ha he decidit penjar un llençol al balcó fent una crida!!!! EL CANVI SOM TOOOOOTS I NO NOMES ESTA A LA PLAÇA DEL SOL I A PLAÇA CATALUNYA!!!!!

  33. Propongo hacer un llamamiento a la gente mayor, creo que la experiencia es un valor muy importante, hay miles de jubilados con mucha experiencia , la sociedad los tiene apartados por el mero hecho de ser mayores.No sé si se han hecho talleres pero sería interesante hacer talleres de apoyo a colectivos abandonados por la clase politic…a,gente mayor,personas con disminución,parados con necesidad de apoyo moral etc… yo me ofrezco voluntario para participar en estos talleres pero por motivos laborales solo podría dedicar un dia a la semana.Enseñemos a los politicos como se hace la labor social. !!! que n aprenguin !!! y lo mas importante sin animo de lucro ayudar por ayudar.Esta bien hacer actividades culturales ,pero también importante que se den cuenta que queremos trabajar yque mejor manera de trabajar ayudando a los demas.

  34. xavier puchuri cardona

    volia informa que avui a santa perpetua de la mogoda es fara la primera asamblea alas 20:30 ala plaça nova per que hu sapigeu

  35. Hola, som un grup d’alumnes de 3r ESO de l’Ies Sòl De Riu i en aquest moment estem fent un treball sobre les acampades arreu d’Espanya.
    Contineu endavant ! 😀

  36. Desgraciadament, la revolució no consisteix en fer una acampada i recollir 15000 firmes. La revolució comença dins nosaltres mateixos, actuant i sacrificant-nos si cal. Això és maco, pero infructuós.

    El dia que hi hagi una revolució de debó se sabrà perque moriràn persones. Cap ric renunciarà a la seva fortuna sense tacar-se les mans de sang abans.

    He dit.

  37. Hola
    se podria proponer de que, la gente que no puede estar en las acampadas i concentranciones, cuelgue pancartas en sus balcones, o algo así. Podriamos llenar las ciudades y pueblos con el mensaje.
    Salud

  38. A canet de mar tambe hi estem, i no surtim ajaj

  39. Hola!!
    Ya era hora de que nos uniesemos para decir BASTA YA!!! Yo también estoy indignada!!
    En Pueblo Nuevo ha habido una cacerolada masiva durante media hora.
    Todos los días a las 21h CACEROLADA!

  40. José Manuel López Delgado

    Disculpeu les faltes ortogràfiques, però es que solament en mou l’emoció.
    Diuen que no hi ha missatge. Poder no saben llegir, o escoltar, o percebre, o intuir, o… pitjor encara, potser están morts, i resulta que els zombis existeixen. I si és així, doncs ara ens n’adonem.
    Però es per riure’s. Saben parlar, menjar, follar (no sé si saben fer l’amor, però sí follar, i fer la guerra) i fer la punyeta per plaer; vale, això últim sí que és de zombis.
    Que no hi ha missatge? I qué tal si el missatge és la EMOCIÓ. Si és així, estem davant del missatge més potent que probablement pot haver en l’univers de l’ésser humá. NO PERDEM DE VISTA AQUEST MISSATGE. Perque, o tinc ganes de donar-me a conéixer, o estic en lo cert. Després de tant llegir, estudiar, etc… crec que les emocions neixen en el més profun del nostre cervell, segons el que diuen els sabis i neurólegs d’avui dia. També crec que si no em falla la intuició de forma plena, en plan ‘batacazo’ existencial, als indignats els uneix una EMOCIÓ COMPARTIDA, tan difícil d’explicar com cualsevol altre emoció, cosa que fa difícil que tothom s’hi pugui sentir identificat amb un mateix ‘slogan’, o missatge, o com alguns volem, ‘propostes clares’.
    Avui he estat a l’assamblea fins a les 23:00 h., i qué collons, mai m’he sentit tant a casa meva. Els últims anys començava a sentirme com un alien o algo així, no arribant a entendre per qué no es fa res amb algo tan bàsic com el respecte per la vida. Aixó sí, d’slogans, a punta pala. Bé, a l’assamblea s’ha repetit una cosa que no era del meu gust: es diu que la gent necesita respostes, propostes clares, posiblement slogans; que sino, acabaran per deixar de recolçar el moviment, moral, logística, i economicament. Jo m’he dit a mí mateix: ja hi som, presses, presses, i presses. Ja hi és aquí el hipertexto empresarial d’explotació del producte: el volem rápid i que es vengui rápid, no importa la calitat si es transforma rápid en calers. El hipertext empresarial d’explotació de l’EMOCIÓ, que finalment aliena l’EMOCIÓ i la converteix en un objecte subjecte a l’intercanvi, a la manipulació i finalment a la corrupción.
    No, no hauríem de perdre de vista el nostre missatge: la EMOCIÓ. Alerta!!! No el fem malbé al seu estat embrionari. És un sentiment compartit, que com l’embrió d’un ésser viu necesita crèixer al seu ritme, no al ritme d’uns pares estresats i sólament portats pel seu ego, que poden acabar deformant-lo o produir-li malformacións físiques o psicològiques irreversibles. I si aixó passa, portaran a un món de llops amb molta gana a un bebé indefens i sense possibilitat de fer-se mai fort. Aquesta EMOCIÓ que s’está compartit ara, es una expressió de la vida, és tan natural com ho és tot el que ens envolta que no hem acabat manipulant-lo. Necessita de respecte, de mimar-la, d’observar-la, d’escoltar-la, d’aprendre la seva llengua per parlar amb ella; Només així ens donarà les respostes que necessitem. No les busquem, perque si les busquem, només acabarem transgiversant el seu missatge definitiu conduits pel pensament ‘imposat’.
    Què tal si deixem que aquesta EMOCIÓ es faci cada día més visible, amb la seva PERDURABILITAT I FORÇA , i així parli per sí mateixa, sense que es converteixi en slogan? La gent la mirarà a la cara i no necessitaran res més per saber que també ells formen part d’aquesta EMOCIÓ. Collons, la proposta clara és a dins de cadascú, aixì que l’únic que hem de fer és estar alerta a com aquesta EMOCIÓ s’expressa, prendre nota, i anar-la transformant en canvis en la llei electoral, etc. Aixó sí, el CANVI EN LA LLEI ELECTORAL tampoc s’ha de perdre de vista. Peró un cop fet aquest, la EMOCIÓ ha de seguir sent la matriu generativa de la nova actitud general.
    No volem canviar el món? Això és utopía? Ara mateix intueixo plenament que utopía és el que volem els poderosos corruptes: l’exclavització total (encara que al seus ulls, arribat aquest moment, no es tractaría d’exclavització, sino de pleitesía als éssers capaços, amos de la veritat i de la ‘bondat’). Aquesta EMOCIÓ que está movent a tothom ara és la utopía del poble, és a dir, que la tenim aquí, i que per deixar de ser utopía només cal que s’expressi amb PERDURABILITAT I FORÇA.
    La EMOCIÓ, el nostre missatge, per expresar-se necesita d’un raonament SOSTENIBLE, no afectat per presses, enemigues malauradament massa conegudes. Parim un sistema perdurable i fort!!! No fem un reset de sistema, que no som ordinadors!!! Ordinadors és el que volem que siguem, i ells els programadors!!!

    Qué penseu d’això? Estic flipant? Això que dic és una cursilada? La meva intuició sobre el que hauría de ser el missatge- LA EMOCIÓ COMPARTIDA- és un ‘batacazo’ existencial? Digueu-m´ho, sisplau, per intentar d’adaptar-me a la vostra realitat.

  41. Desde Manresa, portem acampats des del dia 20, no sortim a cap mapa!!! sisplau afegiu-nos!!!! i per cert estem intentant contactar amb altres acampades per veure com ens coordinem els uns amb els altres…
    salut i força!

  42. Josep M. estic completament d’ acord amb tu, tinc 55 anys i és la primera vegada que a indignats li posem la paraula EMOCIÓ i és aquesta emoció compartida el que ens uneix i des d’ ella podem construir un nou sistema de governar. I tant que si. La rauxa ja hi és i entre tots i totes fem prevaler el seny ara i aqui, sense pressa i sense pausa

  43. S’ha de mantenir les protestes de forma indefinida, durant tant de temps com faci falta, i s’ha d’intentar atraure i movilitzar la màxima quantitat de gent possible. Les acampades s’han de mantenir durant tant de temps com pugui aguantar la gent que hi participa i s’han d’organitzar protestes y manifestacions a més de les acampades. No s’ha de defallir. Si s’abandona ara les protestes no haurán servit per res. Es necessita paciència i constància per canviar la societat i el seu sistèma polític i econòmic.

  44. Hola.
    Gracias a los que han iniciado este movimiento, me han hecho ver que no estamos tan solos. La cuestión está en saber si somos suficientes para llevar el mensaje a los políticos, zombies, temerosos de los cambios (aunque vean que esto no puede seguir así) y la lista continua.
    Me gustaría haceros unas reflexiónes muy breves, haber que os parece:
    1. LA POLÍTICA.
    Hasta hace poco tenía alguna independencia de los mercados financieros, pero con la crisis salga quién salga se tomarán las mismas políticas, que están marcadas por los mercados financieros.
    Los partidos son cerrados, y poco representan a la ciudadanía.
    2. LA ECONOMÍA.
    El sistema capitalista o de mercado o como le queráis llamar está acabado (como a sucedido con otros sistemas a lo largo de la historia). Se basa en endeudarse para ir creciendo siempre (pero unos ganan y otros pierden). Las personas sólo somos una parte más de la fabricación. Para producir las cosas necesitamos energía que contamina y necesita de recursos naturales. Ahora hay una parte del mundo (China, India, Brasil, Rusia), ¡que son unos cuantos!, que empiezan a fabricar y consumir como nosotros. Todo esto nos lleva a contaminar más y acabar con los recursos naturales de la tierra.
    3. MEDIO AMBIENTE
    Es repetir algo de lo anterior. Añadiendo el calentamiento global.
    4. LA SOCIEDAD
    El mundo está conectado en segundos (internet, redes sociales, tv, ..), hay otra manera de relacionarse (el mundo es una aldea). Podemos hacer movilizaciones en cuestión de horas y comprobar si tienes apoyos o no.
    Hay millones de personas que no comen.

    Para aquellos que tengan miedo al cambio. El 15-M intenta ser un cambio entre todos y pacífico (aunque los de las cavernas intenten provocarnos), si no se hace así tenemos muchos números que sea por la fuerza (paises árabes, desastre natural, epidemias o yo que se) como ha sucedido a lo largo de la historia.

  45. Indignats Parets del Vallès

    A Parets del Vallès estem acampant desde el dia 22 de maig, si us plau algu pot posar-nos al mapa!!

  46. EH!!!! En Canarias también acampan! un poquito de tacto a las compañeras isleñas, que además de región extreperiférica somos unas marginadas!

  47. What’s the next steps? Any draft plan? Anyone interested in participate on e-democracy project that I’m launching in Portugal?

    Armando

  48. endavant, Barcelona. València està amb vosaltres. tots junts aconseguirem el canvi!

  49. Retroenllaç: Acampadabcn: l'organització diària i les propostes dels concentrats a Plaça Catalunya de Barcelona. « Sicom Sicom

Deixa un comentari