Organigrama

Durant aquests intensos dies hem anat creant diferents comissions de treball, en les properes hores trobaràs al fòrum tota la informació,  a continuació pots veure l’ organigrama resultant!

36 responses to “Organigrama

 1. Feministes indignades

  Hola, des de divendres estem treballant en la subcomissió de les Feministes Indignades. Ens estem organitzant i consensuant un manifest com a punt de partida de la nostra movilització. Les companyes que fan la relació amb la comissió de Continguts ens han dit que ja havia quedat entés per part de la coordinació més general que no sóm cap subcomissió de gènere. I m’ha sorprés veure que en aquest organigrama contínuem sense aparéixer. Si us plau, ens agradaria molt que ens inclogueu amb el nom que hem escollit tenir. Feministes Indignades (no som cap comissió de gènere) . Per nosaltres el nostre nom és important i molt diferencial. Moltes gràcies. Abraçades feministes

  • M’entristeix molt el nom que heu escollit. “Feministes indignades” – Un isme que discrimina els homes, encara que sigui a consequència de la desigual configuració social latent. Em fa l’efecte que el que preteneu es fer servir l’altaveu mediàtic que suposa el moviment del 15m per a les vostres reivindicacions, reivindicacions que per altre banda, no heu aconseguit fer pròpies de la societat en general.

   El meu vot no és favorable a aquesta mesura.

  • No estic gens d’acord amb la subcomissió de feministes indignades.
   A part de posicionar-vos ideològicament, cosa que entenc que rebutja la organització, el nom de feministes exclou la igualtat.

   Crec molt sincerament que si aquest moviment es desvia dels propòsits inicials i comença a caure en la reivindicació d’ideals i tendències polítiques com s’esta veient perdrà molta força.

 2. Poseu els mails de cada comissió… please…
  A mi m’agradaria saber quan es fa alguna comissió de cultura perquè m’agradaria participar-hi

  • yolanda! la comissió de cultura es reunirà demà a les 19h a darrera de la cuina. en principi és l’horari pensat per a tota la setmana.

 3. Hola,
  si ho he entes be, heu escollit el nombre vosaltres? Ho s’ha escollit en assemblea? Ho dic perq la organització es algo que es decideix entre totes. A mi el nom “feministes indignades” no em sembla malament, quedi clar. Però, penso que el nom “génere” es mes generic, valga la rebuznancia, i potser “atrau” mes a gent que no está implicada al moviment feminista. I penso que això es molt important, donat que això preten ser una plataforma per a totdon i tothom. Penseu que molta gent no es al vostre punt, potser (ho dic amb desconeixement de quin es el vostre punt exactament, però sé que per desgracia el moviment feminista està una mica marginalitzat a la societat). Pus això nomès, que intenteu que molta gent s’animi a participar a la vostra comissió, que el que mes valor te es la gent nova que no es mobilitzava fins ara! I bueno, lo del nom no es el mes important tampoc potser
  salut

 4. Tal i com deia la companya, des del dijous hem constituit aquest espai de feministes indignades i li hem dit així, perquè totes les que estavem en allà, ens sentiem identificades amb el nom. La paraula gènere darrerament s’està utilitzant de manera intencionadament per part d’institucions i discursos acadèmics per descafeinar, homogeneitzar discursos, treure contingut de transformació social a les demandes generades des del moviment feminista i domesticar-nos, qüestió a la que evidentment, a aquestes alçades del partit no estem disposades.
  Reivindiquem la paraula feminista perquè recull una història pròpia dels moviments de resistències de les dones i un pensament que va més enllà d’encorsaments institucionals tan polítics, com econòmics o acadèmics.

  • No entenc que demaneu llenguatge no sexista i parleu tots i totes en femení (ein?) i després hi veieu pegues a la paraula feminisme. Ups!
   Per tant,
   Feministes Indignades. On sou de la Plaça? I a l’organigrama?
   Teniu tota la raó. No cavieu el nom! Per respecte a un moviment que va lluitar en el seu moment per donar-nos lloc i deixar de ser invisibles. Ara que gràcies al feminisme estem presents, no ens n’oblidem. Els debem el nom i els debem la lluita! Tots i totes!

   • Tots i totes? ja deixan els homes i colectiu LGTB participar a la comissió? Com es defineix una dona? Nascuda amb organs sexuals femenins? per la roba? per la seva conducta sexual? Si us plau, aclariu aixó…

 5. Ei gent, a l’organigrama us heu deixat la comissió de cuina!

 6. Bon dia a tots/es:

  Som un grup de gent que vol fer un bloc per la comissió d’educació. Algú em pot dir alguna manera de comunicar-nos amb ells? (mail).

  Gràcies i salutacions,

  Xavier

  • Ei company, pots passar-te quan vulguis per la carpa d’educació, encara estem en procés d’habilitar les eines informàtiques. Perdoneu les molèsties.

 7. hola, es podria ficar a la web els e-mails de les comissions i els seus horaris de reunió i actes? si hi és no ho he trobat…

  guay la comissió feminista si em dieu a quina hora feu la reunió vinc!!!!

  moltes gràcies!!!!! i molts ànims!!!!
  lutxana@lutxana.org

  • Fins ara, cada dia a les set de la tarda (excepte quan l’assemblea general és a les set, com ahir, que ens reunim a les cinc), darrera la cuina.

 8. Proposo que la comissió de comunicació tingui equip de treball o subcomissió o servei de correcció lingüística i textual, de cara als comunicats, octavetes i actes de les reunions i assamblees. A vegades llegim moltes faltes per aquí.

  Ànims!

 9. Hola,
  dins l’organigrama, a continguts, també falta la Subcomissió de Reforma de la Llei Electoral.

 10. ei seguim en lluita!!! encara hi ha molta feina per fer: llenguatge masclista, etc!!! digueu horaris d’assamblea i vinc!!!

 11. Hey hola! 2 preguntes:

  1. Aquest grup de “feministes indignades” és el grup de Gènere?
  2. Aquí s’inclouen els drets LGTB també?

  Respecte al nom… Si aquest grup inclou tota lluita antipatriarcal, no estic d’acord car hi ha més col·lectius que lluiten contra el Patriarcat. I si no és així:

  1. Si sabeu alguna altra subcomissió us prego que m’informeu (vaig una mica perdut).
  2. Em sembla bé el nom.

  Salut companys/es!

 12. Totalment d’acord amb el que diu la Silvia.
  Potser el nom xoca amb les primeres intencions de les acampades de no voler banderes ni “ismes”, però crec que si dins la comissio feu una bona explicació a la assemblea, aquesta donaria llum verda al nom “feministes indignades”. Heu de pensar que hi ha molta gent que no coneix el significat de la paraula feminista, ni la lluita que porta fent desde fa un munt d’anys, ja que el patriarcat ha fet perque així sigui.
  Ànims i abraçades per totes.
  Marc

 13. Tal i com es veu a l’organigrama, és sorprenen l’organització però crec que caldrien mecanismes de coordinació i racionalització de les comissions. Veig que es dupliquen ja que algunes com ara medi ambient o educació tenen comissió i subcomissió.
  També una altra cosa, es necessita centralitzar una agenda d’activitats i facilitar la informació per internet.

  Molts ànims!!

 14. Hola,

  Diumenge a la tarde vaig estar a l’Assamblea Plenària que es va fer a Pl. Catalunya i on es va explicar el treball fet per les diverses comissions.
  Voldria saber quan i on es reunirà les de CONCEPTES, DISCURS I TEORIA POLÍTICA i la de DRETS CIVILS.

  Moltes gràcies

  Carlos

 15. Hola de nou,

  Se m’ha oblidat comentar-vos si finalment feu el “pase” de diversos documentals que volieu fer, existeix un Documental penjat al Youtube que s’anomena “FLOW: For the Love of Water (subtitulos en español)”.

  Trobo que és extremadament interessant, doncs parla del paper de les grans multinacionals de l’aigua (entre elles la propietària d’Aigües de Barcelona) i de com intenten fer-se amb el control d’aquest fonamental element.

  Espero que no sigui massa tard per afegir pel·lícules .

  Moltes gràcies,

  Carlos

 16. Quina utilitat se suposa que ténen les comisions de Contingut i Educació?

 17. Ei! Us heu deixat la comissió més important de totes!!!!

  LA CUUUUINA! 😉

  i informar-vos de que Activitats > Pancartes, ara s’ ha passat a dir Activitats > Gràfic…

 18. Enric Pina Playa

  hola pediria a la asamblea que se posicionase sobre la Laicidad y Laicismo del movimiento, no me parece bien que las religiones o las pretendidas espiritualidades esten con sus tenderetes en la plaza.
  Primero pienso que la espiritualidad es un tema personal e intimo, segundo las religiones siempre estan al servicio del PODER.
  Toda espiritualidad con rituales y creencias son religiones.
  Por una sociedad con un sistema diferente

  • Gracias a tu peticion de laicismo total del movimiento de indinados
   No necesitamos mas salvadores ya los conocemos.
   Visca Catalunya

 19. Salud y libertad para todo@s.

 20. Hi ha creada una Subcomissió de Mitjans Lliures i a l’organigrama no hi surt!!!
  així que porfa afegiu-la que encara que a l’assemblea fins avui no hem xerrat tenim molt a dir!!
  Tenim mitjans propis i els hi hem de donar suport perquè són els que sempre hi serem sigui notícia per els MassMerda o no!

  Salut

 21. Noel CresencioS

  Si no me equivoco falta también la comisión convivencia, de la cual me gustaría participar.

 22. Para cuando una comisión representativa que tenga liderazgo, principios, lealtad al “cambio”, incorruptibilidad, para poder hablar con los políticos y “conjuntamente” sentar las bases para EQUILIBRAR NUESTRA DEMOCRACIA. Para cambiarla desde dentro hace falta ACTUAR. Ya sé que todavia no se tiene un documento consensuado para poder estar de acuerdo con todo, pero si se empieza a hacer ver a los políticos que LA COSA VA EN SERIO y que tenemos el respaldo del resto de plazas de europa (a los efectos que detecten que el resto de políticos se encontraran en la misma situación “peligrosa”); empezaremos a crear un sentimiento de seriedad en el resto de la sociedad, cuando se hable de nosotros.

 23. Totalmente de acuerdo con Joan se necesita constituir una comisión, con todo el apoyo y liderazgo de la movilización, y asín poder proponer todas nuestras reivindicaciones de cambio real directamente y cara a cara. Animo a todos, espero y deseo que algo cambie (para bien claro esta).

 24. No estic gens d’acord amb els dos darrers comentaris. El que demandeu és la creació d’un un òrgan central, i això va en contra del que fins ara hem estat lluitant, un sistema assembleari horitzontal.

  No als òrgans de poder, i això és el que demanau. No m’agrada. No és necessari que existeixi tal cosa, a més indirectament demanau la formació d’un partit polític, cosa que xoca directament amb això que estam movent.

  S’ha de treballar des de les comissions i des de la descentralització, no més centralització. És a dir, que això no es pot aturar aquí i s’ha d’expandir als barris i pobles. Ara la tasca és treballar amb això.

  Opino que s’hauria de crear una comissió de formació de treball en els barris, com organitzar-ho…

 25. No estic d’acord en la creació de la comissió “feministes indignades”.

  Igual que tampoc ho estic en la IMPOSICIÓ d’utilitzar el “llenguatge no sexista”. I no em mal interpreteu. Per suposat que estic totalment d’acord en utilitzar UN llenguatge no sexista. Però el que vull dir, és que parlar en gènere femení per a tot també és sexista.

  I respecte al tema de la nova comissió considero, primer de tot, que el terme “feminista” no fomenta la igualtat de gènere. Jo no em considero feminista i estic segur que molta altra gent del moviment tampoc. Realment ha d’haver-hi una comissió per a això¿? I què haurem de fer, crear la comissió de “masclistes indignats” per a compensar-ho¿? (que, per suposat no em considero masclista, ni molt menys!!!)

  De veritat, crec que se’ns en va de les mans. Considero que hauriem de centrar-nos en els problemes principals. La crisi econòmica (i de valors), les retallades en sanitat i educació, la corrupció política, l’especulació inmobiliària, la manipulació dels mitjans de desinformació… …

  i per últim, m’agradaria afegir que…
  allargar 2 dies la decisió de si ens quedem o no¿?

  ÉS MÉS QUE EVIDENT!! Això ha d’agafar molta més embranzida!
  No canviarem el món en 4 dies, ni tampoc ho farem només a plaça catalunya. PERÒ A ISLÀNDIA VAN PASSAR-HI 5 MESOS!!! Abans no s’hagin consolidat les assamblees de barri i als altres pobles i ciutats NO PODEM MARXAR!!!

  Aquest comentari només pretén ser enriquidor i de caire constructiu. Espero no ofendre a ningú. Si així ho he fet, demano disculpes i el convido a compartir opinió!

  Salut, i…

  ENDAVANT!!!

 26. Hola! bon dia!
  Ahir, dimenge 29, vaig estar a les xerrades d’educació i em van semblar interessantíssimes!!
  Penso que seria molt positiu fer un petit resum del contingut de cadascuna de les propostes educatives que es van exposar, per deixar constància del que es va parlar i poder consultar-lo en qualsevol moment, poder fer difusió a la resta de comissions, acampades d’altres pobles i tots els ciutadans… M’agradaria explicara a la comissió de l’acampada del meu poble el que es va parlar ahir, però no portava paper ni boli, no vaig poder anotar res i més de la meitat de coses se’m passaran segur…
  Sé que es van recopil·lar els contactes i noms de les associacions/entitats, etc. i que vam deixar els nostres mails per rebre informació, però ara no sé si també es penjaria a la web…

  Felicitacions i moltes gràcies a tots els participants i “organitzadors”!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s