Vaga a BCN City Tour: Desconvocada

Queden desconvocades la vaga i la manifestació després de la gestió del conflicte per alguns sindicats. El web http://trabajadoresbct.wordpress.com/ oferirà la seva semblar en les properes hores.

 

A continuació pots llegir la informació de la convocatòria de vaga i  manifestació pels treballadors de BCN City Tour, que com diem ha quedat desconvocada.

 

Després de l’èxit de la vaga del dilluns passat, les aturades parcials que estan portant a terme les treballadores continuen endavant, tal i com s’havien programat (tots els dilluns, dimecres i divendres d’agost a les hores punta i quan més diners es facturen entre les 9h i les 12h).

Així, demà dimecres 3 d’agost faran l’aturada i fan una crida solidària a tota aquella gent que pugui passar pel piquet que començarà a les 8h a les cotxeres de l’Hospitalet (Carretera del mig 180, L’Hospi – Metro L1 Av. Carrilet) per mirar que no pugui sortir cap bus de la cotxera. El passat dilluns sols ho van poder fer 3 busos i no va poder funcionar el sevei.

Avui dimarts alguns buseros han rebut cartes dels explotadors de l’empresa bcn city tour on se’ls amenaça en suspendre’ls durant una bona temporada si tornen a repetir aturades. Devant aquest gest d’amenaça i intimidació creiem que hem de respondre amb solidaritat i difusió dels problemes d’aquest treballadors.

Entenem que el que està passant a aquesta empresa no es pot veure separat de totes aquelles lluites que s’estan donant a altres centres de treball de Barcelona i Catalunya. Així, una abraçada solidària a les nostres companyes de TMB i la seva llarga lluita, Parcs i Jardins, la infinitat de fàbirques amb EROS, les precàries, les aturades, i en definitiva, les explotades i oprimides pel capitalisme.

Per l’autorganització als centres de treball!

Si ens toquen a una, ens toquen a totes.

fotos y videos: http://trabajadoresbct.wordpress.com/enlaces/

12 responses to “Vaga a BCN City Tour: Desconvocada

 1. Retroenllaç: Informatiu | acampadabcn

 2. A veure si es fa una reflexió sèria sobre les accions urbanes com a mitjà de protesta .Per molta raó i justificada que sigui la protesta, si anem a molestar als mateixos que són perjudicats pel motiu (retallades sanitàries ),estem provocan un perjudici afegit i als autors de les retallades (polítics ) se’ls hi en fot l’acció realitzada doncs envien als mossos per sol.lucionar-ho.Cal ser més imaginatiu i pensar altre manera més efectiva, solidària I empàtica de les accions urbanes .

 3. Retroenllaç: ASÍ EMPEZAMOS AGOSTO | Asamblea Popular Lucero | Toma los barrios

 4. No veig gaire coses més a fer, sempre que es fa una mobilització n’hi ha que en un principi surten perjudicats, però al final, si s’aconsegueixen els objectius, els perjudicats també es beneficien del que s’ha aconseguit. Que se t’acudeix a tu, Francesc?

 5. A horta, la setmana pasada varem fer una acció de semi-tall del carrer Lisboa (continuació del carrer Tajo) en protesta contra els tancaments dels serveis d’urgències. Vam deixar passar als vehicles si feien uns tocs de claxon, amb la cual cosa el tràfic no es va interrompre, i els feiem partíceps de la protecta. Hem valorat com a molt positiva aquesta acció, que va ser molt divertida i ens va encoratjar per fer l’acampada al davant del CAP Horta que ha durat tres dies fins ahir.

 6. bona iniciativa !! s’aconsegueix donar a conèixer la protesta i la seva finalitat, no es molesta al ciutadà i no crea rebuig ni antagonisme ni enfrontament.Estic segur que els ciutadans afectats pels talls de trànsit són més sensibles a la finalitat de les acciones i empatitzaràn amb el moviment .Fins i tot seràn més favorables a aquestes accions.

 7. El que han fet els companys de barri d’Horta ha estat una bona estratègia en l’acció per protestar contre el tancament de serveis d’urgència.Mira-ho a la web

 8. llegeix a la web l’acció feta pels companys del barri d’ Horta.Han sabut aplicar d’una manera més efectiva i solidària la protesta i reivindicació

 9. Retroenllaç: Vaga a Bcn City Tour | assemblea de Corbera

 10. Retroenllaç: Desconvocada la vaga del personal dels autobusos turístics “BCN CITY TOUR” | assemblea de Corbera

 11. Retroenllaç: DESCONVOCADA LA VAGA DEL PERSONAL DELS AUTOBUSOS TURÍSTICS “BCN CITY TOUR” | acampadabcn

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s