2 D’AGOST: DESBORDEM LES URGÈNCIES DE L’ESPERANÇA !

L’assemblea de la Vila de Gràcia convoca a una acció en contra el tancament de les urgències de l’hospital. Dimarts 2 d’Agost a les 19h. 

Transcripció del text publicat al blog de l’Assemblea de Gràcia.

“Ahir va haver-hi una pandèmia a Gràcia que va desbordar les urgències de l’Hospital de l’Esperança. Una cinquantena de persones que es van trobar malament van fer visible que el tancament nocturn de les urgències és una mesura incorrecta. A més, s’especula sobre la possibilitat que les urgències, que s’han retallat dotze hores, desapareguin del tot a partir d’octubre.

Ahir va haver-hi gent que no van ser atesa a urgències perquè es va tancar la finestreta i no es va acceptar atendre mes gent. Aleshores, es va decidir en assemblea tornar avui a l’hospital. Sembla que el barri encara no se ha recuperat de la pandèmia de retallades per part del govern.

Posa’t malalt avui, dimarts 2 de agost. A les 19 hores tornem a desbordar les urgències del hospital de l’Esperança!”

7 responses to “2 D’AGOST: DESBORDEM LES URGÈNCIES DE L’ESPERANÇA !

  1. por ser millor COLAPSAR les urgències de l’Esperança.En una acció, fa anys, per protestar contra la pujada de tarifes a les autopistes a les motos, varem colapsar els peatjes de les autopistes.S’avisava als mitjans perque difonesin la noticia uns dies abans, no deiem quin peatje fins el mateix dia al matí.Així els conductors es podien sumar a la protesta , fer les seves previsions i alaternatives, es solidaritzaven i no feiem res ilegal.Pagàvem als peatjes amb moneda fraccionada.

  2. no puc deixar comentaris a moltas paginas fins i tot a acampabarcelona que esta pasant a tomalaplaza???

  3. HOLA SOY MANUEL DE JESUS ,ESTOY ESCRIBIENDO UN LIBRO CON EL ESPIRITU DEL 15,M,DANDO SOLUCIONES DE COMO CAMBIAR EL SISTEMA PACIFICAMENTE Y SIN VIOLENCIA Y LO PRESENTARE POR INTERNET EL 15,M DEL 2012 CUANDO AGA UN AÑO EL MOBIMIENTO

  4. TENEMOS QUE DECIRLES A LOS POLITICOS EL 20,N,QUE NO ESTAMOS CONFORMES CON EL SISTEMA ,VOTEMOS A QUIEN QUERAMOS PERO EN LA PAPELETA EN BLANCO DECIRLES QUE NO, QUE LLA ESTAMOS HARTOS DE QUE NOS TOMEN EL PELO Y PACIFICAMENTE DECIRLES UN NO ROTUNDO, MANUEL DE JESUS

  5. quisiera saber si las recetas que te da el médico, el papel en el que te “avisa de” lo que vale la receta electronica, tengo entendido, que se hizo la propuesta de mandárselo al responsable de sanidad de turno, con una carta en la que dice, que ya pagamos suficientes impuestos, para que nos recuerde lo que vale la receta, (como si uno fuera a ver al medico por aburrimiento)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s