Mobilitzacions pel 21J decidides en Assemblea

 

AHIR VAM OMPLIR ELS CARRERS, aquest dijous 21J tornem a sortir contra les retallades!!!

Convocatòries de mobilitzacions per demà 21J decidides a l’Assemblea d’avui, al final de la manifestació:

 • A les 8h es reTalla la Diagonal i la Meridiana (S’ha quedat a les 7.30 a les estacions de metro Zona Universitària i TrinitatNova).
 • A les 10h ens trobem totes a Jardinets de Gràcia i anem en martxa fins a l’Hospital del Mar, farem parades espontànies pel camí.
 • A les 13h quedem a l’Hospital del Mar, lluitem amb les treballadores de la sanitat contra el ERE que es vol aprobar a aquest centre demà a les 16h.  Un ERE que acomiadarà a 150 treballadores i precaritzarà la feina de la resta, no deixarem que això passi!

Els pressupostos ja estan aprovats però la lluita continua!!!

Informació sobre TOTES LES MOBILITZACIONS seguint aquest enllaç.

3 responses to “Mobilitzacions pel 21J decidides en Assemblea

 1. ESTRATEGIA D’ACCIONS URBANES DESFASADES.
  Una de les finalitats de tota acció urbana , ademés de reivindicar i fer que es conegui el motiu de la protesta, és aconseguir la solidaritat dels ciutadans; d’aquells que malgrat els hi afecten les mesures ( retallades ) no es manifesten.Tallar carrers i zones, sense avisar ,fent que la gent quedi bloquejada NO fa que es solidaritzin .provoca l’efecte contrariEl ciutadà que queda bloquejat maleix als autors del bloqueig ies desentén dels motius de la reivindicació .CAL REVISAR LES FORMES DE PROTESTA I SER MES IMAGINATIUS!!.P.exemple Greenpeace ocupa/accedeix a una central nuclear i penja els seus cartells.La acció urbana cal fer-la però d’una altre manera.S’aconsegueix igual o + publicitat i més solidaritat.

 2. Acciones decididas por AcampadaBcn… no por la asamblea ( que por cierto después de hablar todas sus comisiones de los 30.000 aprox. manifestantes ya no quedaban ni 200)
  ¿Porqué no se habló de acciones que se debatieron en la asamblea de barrios del 18j? en el acta se proponían en el punto 6:
  “Accions/mobilitzacions dia 21
  Les accions del dia 21 seran decidides a l’assemblea del dia 20. Es recullen, no obstant, diferents propostes per ser presentades a l’assemblea que provenen tant de barris/pobles com a títol personal:
  – Anar al Parlament a fer el mateix que es va fer el dia 15. Si no es pot fer, aturar els accessos a la ciutat.
  – Tallar les vies d’accés i després anar al Parlament.
  – Identificar i assenyalar agències de qualificació com a responsables de les retallades.
  – Anar al vespre al Parlament amb espelmes simbolitzant la mort de l’estat del benestar.
  – Identificar i assenyalar edifici públic emblemàtic del poder polític i la seva responsabilitat en les retallades.
  – Es proposa que aquesta dues idees es podrien combinar i es podria convocar a manifestació prèvia.
  – Manifestació/cassolada davant el Parlament.

  Es constata que moltes de les accions proposades són compatibles entre si i que es podrien combinar en el transcurs del dia. Es proposaran, juntament amb altres que sorgeixin, a l’assemblea del dia 20 al vespre. Es destaca la importància de saber amb quines forces es comptaran de cara a decidir les accions a fer. La gent a l’assemblea hauria de dir si està disposada a participar”

  No veo que se presentaran estas propuestas ni que se preguntara quién estaba dispuesto a participar.
  Para la próxima manifestación, por favor no habléis 1 hora de vuestras comisiones y dejar que los barrios y pueblos decidan e ir al grano que la gente se cansa.
  Un saludo

 3. tallar carrers, bloquejar carreteres per bloquejar la circulació no crea mé solidaritat ni afinitat, ans el contrari.Les accions urbanes tenen que tenir més imaginació i contundéncia i crear solidaritat dels ciutadans.Un ciutadà que va a treballar i li bloquejes la seva ruta ,en lloc d’afegegirse a la protesta serà antagonista .LES ACCIONS URBANES TENEN QUE SER MÉS IMAGINATIVES I QUE CONLLEVIN L’ADHESIO DELS CIUTADANS;NO L’ENFRONTAMENT !!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s