Acampada i cassolades diaries a l’Hospital Dos de Maig

¡ ÚLTIMA HORA ! Dimecres 13 de juliol a les 19h30 a Plaça Sant Jaume, les treballadores i treballadors del Dos De Maig muntaran un Hospital de Campanya i a les 21h faran cassoladaTothom hi es convidat! Veniu amb bata blanca si en teniu!

TOTS ELS DIES a les 20h CASSOLADA per protestar contra el tancament de l’Hospital

(Dos de Maig 301, cantonada Indústria)

A les nits les treballadores i els treballadors del centre han decidit acampar a l’exterior. 

Divendres passat la gerència de l’Hospital Dos de Maig (Barcelona) va comunicar per sorpresa als treballadors la decisió de tancar l’Hospital el proper septembre. La raó principal era que la Creu Roja, propietària de l’edifici, el volia recuperar. La Creu Roja ha difós un comunicat desmentint aquesta afirmació i destacant que es Sanitat qui està al darrera del tancament.

La plantilla de l’Hospital s’ha movilitzat en els darrers dies per a evitar el tancament que deixaria a l’Eixample sense un dels seus Hospitals de proximitat. Pel centre, van passar l’any passat 135.000 usuaris. El barri comença a despertar i s’està afegint a la protesta conscient d’aquest fet. El tancament suposaria també la pèrdua del lloc de treball de 400 professionals.  

Després de les primeres accions i manifestacions, les treballadores i treballadors convoquen a tothom que s’hi vulguisumar CADA DIA a les 20h a una cassolada que tindrà lloc a les portes de l’Hospital al carrer Dos de Maig, número 301. Concretament a la cantonada dels carrers Indústria amb Dos de Maig.

A banda de les cassolades, les treballadores i els treballadors del centre han decidit també acampar -de forma indefinida-, com a forma de protesta, a les portes de l’Hospital –podeu veure’n fotografies aquí-, amb les tendes muntades durant tot el dia.  

Totes les properes accions de protesta serán publicades, entre d’altres al calendari del blog “Aturem les retallades”. Si encara no ho has fet, et convidem a signar i a fer-ne difusió

No a les retallades. Entre totes i tots ho podem fer. 

Dimecres a les 19h30 a Plaça Sant Jaume, les treballadores i treballadors del Dos De Maig muntaran un Hospital de Campanya i a les 21h faran cassolada.

Tothom hi es convidat! Veniu amb bata blanca si en teniu!

TOTS ELS DIES a les 20h CASSOLADA per protestar contra el tancament de l’Hospital

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s