Proposta d’ordre del dia Trobada de Barris, Pobles i Viles

III Trobada de Barris de Barcelona. Diumenge 10 Juliol 18h. Parc de la Ciutadella (Glorieta)

Continguts i ordre del dia de la Trobada de Barris
1.- Com ens organitzem?            18h.
2.- Mobilització 20-21 Juliol         19.30h
3.- Punt Obert /Altres propostes   20.00h
*La darrera trobada de barris va deixar constància que volia transformar la organització del moviment pel fet de no seguir acampant a plç.Cat i per tal d’adaptar-se a la nova realitat assembleària dels barris de bcn. Per aixó els que hem preparat la trobada hem decidit donar la màxima importància i el màxim temps al tema de com ens volem coordinar entre barris. Consideràvem indispensable tractar breument la pròxima convocatòria general i transversal (no sectorial) del moviment; l’aprovació definitiva el dia 20 i 21 de Juliol dels pressupostos de la Generalitat pels quals ja varem protestar davant del Parlament.
I finalment un punt obert perquè la gent i els barris puguin presentar noves propostes pel moviment.
  1.- Com ens organitzem

La idea general és destinar aquest punt a que els diversos barris treballem els aspectes organitzatius de la coordinació que desitjem (o no) per tal d’anar aconseguint un consens al respecte. 

En base al document proposat per Sants es farà una discussió per punts.(exposats més avall)
S’intentarà acostar les postures dels barris i veure quins són els punts més discutits i quines noves propostes existeixen per tal de desencallar l’acord. 
No s’aprovarà cap proposta definitiva que sigui vinculant.  
S’intentarà revisar o canviar el document en base a aquesta discussió per tal de tornar-lo a portar als barris.   


a) Com ens comuniquem entre els barris? Quines eines comunicatives volem? (Proposta Raval)
b) Volem coordinar-nos amb delegats/portaveus de cada barri? Volem que la coordinadora voti o que treballi per consens?
c) Quines comissions tècniques volem que treballin en el si de la coordinació de barris? Com volem que es composin aquestes comissions?
d) Quines assemblees no territorials volem que participin en la coordinació?
e) Quina periodicitat volem que tingui la coordinació?
f) Quan i com volem aprovar (o no) aquest sistema per coordinar-nos? Temporalització de la presa de decisions
*En cada punt es donarà primer la paraula als barris que hagin discutit el tema i hagin pogut aconseguir un consens al respecte, posteriorment la resta de barris parlaria de les discussions que han tingut en les assemblees respectives.
[el diumenge abans de la trobada es treballarà més la dinamització d’aquest punt ]
  2.- Mobilització 20-21 de Juliol
La idea general és acostar les postures i propostes dels barris al respecte d’aquesta mobilització. No es pendrà cap decissió vinculant, s’intentarà donar forma a una proposta unitària a la que les assemblees de barri es puguin sumar posteriorment, si no ho hant fet ja.
La comissió 14 i 15 va fer una proposta de mobilització per tal de tancar el cicle que es va encentar de lluita contra els pressupostos de la Generalitat.
a) La comissió llegirà la proposta actualitzada amb les modificacions que ja s’han fet desde alguns barris.
b) S’obrirà un torn de paraula, es donarà primer la paraula als barris o pobles que hagin discutit el tema i hagin pogut aconseguir un consens al respecte, posteriorment la resta de barris parlaria de les discussions que han tingut en les assemblees respectives.
   3.- Punt Obert / Altres propostes

Torn obert de propostes organitzatives o de continuitat del moviment. Es donarà prioritat a les assemblees de barri.
____________________________________________________
-Els barris que tingueu documents escrits sobre les discussions de la proposta de Sants o que volgueu fer noves propostes les podeu enviar a extensió, així a l’hora de fer la dinamització les podrem tenir en compte i ens facilitaran la feina. Es reculliran les darreres propostes el diumenge al migdia.
Necessitem algú amb furgoneta que pugui portar i/o tornar l’equip de só a la Ciutadella ! Si podeu fer-ho envieu un mail a extensió i que ho comuniqui el divendres vespre com a molt tard!
-Fan falta mans i caps per acabar de preparar la trobada !
Quedem a les 16.30 a la Glorieta del Parc per tal d’acabar de preparar la dinamització de la Trobada. Estaria molt bé que cada barri pogués aportar persones.

RECORDEM QUE ÉS UNA TROBADA DE BARRIS, LA DINAMITZACIÓ ES FARÀ A CÀRREC DELS BARRIS, Les comissions ens haurem d’abstendre!


http://extensiobcn.wordpress.com/

 

 

4 responses to “Proposta d’ordre del dia Trobada de Barris, Pobles i Viles

  1. Retroenllaç: Activitats per al cap de setmana | Assemblea Drets Socials Eixample

  2. No sé si està previst, al mateix temps que la mani de Madrid, altres manis o concentracions a d’altres ciutats amb la gent que no podrem anar a Madrid., i a moktes ens sembla important sortir al carrer per a donar-hi suport.

  3. Retroenllaç: Proposta d’ordre del dia Trobada de Barris, Pobles i Viles « Assemblea de barri de Sant Antoni

  4. Creo que la reunión de ayer ha estado dentro del marco del acta. Buscar el consenso es una tarea difícil porque estamos acostumbrados a delegar en “representantes” nuestra decisión-acción. No hay que desanimarse ni tampoco poner tantas prisas al debate, hay ciertas prioridades, pero lo importante es poder congeniar las diversas y múltiples voces en unas vías de deliberación que puedan ofrecer en las decisiones consensuadas el nuevo proceso de elaboración política que pretende el 15-M. Los trabajos y la autonomía en los barrios es fundamental para acordar esas vías de deliberación popular, aquí debemos poner empeño en ponerlas en práctica, poco a poco, pero a paso seguro. Estamos creando nuestro propio tiempo-espacio político. Habrá errores, pero en el aprendizaje y la autocrítica podemos avanzar, y estamos avanzando.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s