Acta de l’Assemblea General Dilluns 6 de juny de 2011

Acta de l’Assemblea General
Dilluns 6 de juny de 2011

22.22: Inici de l’Assemblea

DINAMITZACIÓ: Es presenta la nova Comissió de Dinamització, es demana comprensió perquè és el seu primer dia. Es donen les gràcies a les persones que han dinamitzat fins ara.
Recordatori de la metodologia (consignes d’acord, desacord, repetició, volum, etc.)

Presentació de l’ORDRE DEL DIA
Es proposa canviar:
1 – Comunicat del grup de treball de continuïtat
2 – Debat obert per a reflexionar sobre el moviment, l’acampada i l’Assemblea. Es demana que sigui constructiu.
Votació: s’aprova l’ordre del dia.

1) Presentació de la proposta de continuïtat
– Comissió de Continuïtat: Ha estat un dia molt llarg. Demanen perdó pels errors comesos fins ara, es busquen solucions. Hi ha hagut moltes queixes per l’assemblea d’ahir, es considera que hi va haver un error de comunicació entre Intercomissions, Continuïtat i Dinamització.

Es fa una crida per tal que les persones que no es consideren representades per allò votat fins ara s’adrecin a la Comissió de Continuïtat amb propostes (no excloents de les ja votades diumenge). El dimarts a les 18.00 a la plaça de darrere del Hard Rock Cafe.

Crida a les persones que vulguin participar en la Comissió de Dinamització.

2) S’obre el torn de paraula per a propostes i reflexions constructives

D: Explicació i aclariments sobre el torn de paraula: no hi ha privilegis per a qui s’apropi a la tarima, de manera que es demana a la gent que es quedi asseguda a la plaça, i es fa una crida al criteri personal, per tal que no surtin sempre les mateixes persones a parlar. També es demana evitar la repetició. Es tranquil·litza als assistents: hi ha molt temps per al torn de paraula, i diverses persones prenen els torns.

D: Crida a l’autocrítica i a les intervencions constructives sobre el funcionament de l’acampada i les assemblees.

– La Comissió 14-15 de juny presenta dues propostes:
a) comunicativa;
b) com acampar.

Demanen torn de paraula oberta a l’Assemblea General de dimarts per a parlar dels actes dels dies 14 i 15, i demanen que l’Assemblea de dimecres es dediqui íntegrament a aquest assumpte.
Igualment es creu que és important parlar de l’11 i el 19.

– Cada comissió hauria de treballar més abans de portar propostes a l’Assemblea general i votació; s’hauria de deixar més espai per al debat. Demana també més espai per al torn de paraula en l’assemblea general.

– La data per a deixar de dormir a la plaça queda pendent, hem de concretar-la. Hem de sortir amb rapidesa però de forma digna. Es proposen dates: dissabte 11, anem cap a l’Ajuntament aprofitant la presa de possessió als municipis. Proposa també tornar a acampar els dies 14 i 15, i 19.

D: Recorda que temes com el que s’acaba d’exposar, referent a les propostes de continuïtat, s’han d’adreçar a la Comissió de Continuïtat.

– Una mare vol proposar dues coses: a) que una de les tres assemblees sigui en un altre horari, perquè han de venir amb els fills i s’aixeca l’acampada. Demà a les 18 h a l’Espai Vermell, xerrada de les Mares Indignades.
– El 60 – 90% dels enquestats afirmen estar a favor de les acampades. Demanen més gent que ens ajudi, que fa falta. Es pot saber com ens poden ajudar a través d’Internet.

– Crítica a Difusió: la informació és confusa: com i quan es deixa l’acampada? S’hauria de donar una data.

– Ha rebut per mail el comunicat d’Avaaz, una organització que fa pressió als governs. Qui tingui interès en llegir-lo, que es dirigeixi a Comunicació. És per a animar al moviment. Llegeix part del document.

– S’ha de pensar en accions més directes, als barris, donar més informació perquè tots s’assabentin del que està passant i puguin participar en el moviment.

– Comissió Jurídica: dia 27 ja es van facilitar models de denúncia pels fets del 27-M. Fa dies que no es reparteixen. S’intenta gestionar tota la informació del 27-M, a coordinació amb Comunicació i Difusió. El formulari serà disponible a la web i altres llocs dels quals s’ha anat informant. La comissió està treballant en la denúncia col·lectiva. Es recorda l’adreça electrònica de contacte per a noves denúncies, si resta alguna agressió que no s’ha denunciat: juridica.acampadabcn@gmail.com.

– Aquest matí hi ha hagut una reunió pública d’emergència d’Intercomissions. Propostes: Canvi del sistema de treball per un altre més creatiu, entre tots podem fer-ho millor. Si l’assemblea no funciona, també ens podem organitzar millor: separar els temes logístics de la plaça dels de l’assemblea. No creu que els temes de logística s’hagin de tractar en l’assemblea. Fer que la gent del carrer s’impliqui més en el moviment. No parlar de terceres persones, ja que som tots, i els problemes d’una repercuteixen en l’altra. Canvis en l’equip de Dinamització de l’Assemblea: que no es cometin sempre els mateixos errors. La plaça no ha de conviure amb les drogues, diu que n’hi ofereixen sovint. La plaça és un espai lliure de comerç lucratiu. Existeix el sistema organitzatiu de Sol, que podríem aprofitar. Les propostes aprovades ahir no van ser consensuades. Tres dies setmanals d’assemblea general, perquè diària és massa. Demana que el procés sigui d’acció en primer lloc i reflexió després, no d’acció-reacció.

– Torna al tema de les enquestes. Cada dia hi ha menys gent a les assemblees, però li sembla normal, no és una mostra de debilitat. La plaça és un espai lliure de comerç lucratiu. No s’ha de tenir por d’això, sinó buscar la manera de tirar endavant i reunir forces. Com ens posem en marxa de forma operativa per a canviar les coses fora de la plaça? És a dir, encarar el moviment cap a les coses que estan fora, de les que estem farts. Proposa la sortida cap als barris, incidir dia a dia i cara a cara. Exemple del barri de Sant Antoni: proposa ocupar places per a guanyar visibilitat. També s’ha de recollir informació a les places sobre conflictes, experiències… Com bloquejar l’economia clàssica.

– Avui no hi ha votació, de manera que no hi ha pressió i podem reflexionar i relaxar-nos. Sembla que avui és 37 de maig, que encara no estem al juny. Venim tots carregats d’idees i creences, i aquesta diferència ens enriqueix, no ha de dividir-nos. Avui, els mitjans volen dividir amb titulars, però seguim units pel sentiment del 15 de maig. Parlem de si això és un circ, però és una àgora, un lloc on reunir-nos. És una revolució ètica, no només política, és una evolució. És una indignació internacional, estem tots en el mateix vaixell. Hi ha alguna cosa que els fot moltíssim, i és que es facin les coses amb humor. No sabíem que érem tants. La funció del lideratge és crear més líders, anar amb el «boca a orella» és començar les coses des de baix.

– Dues persones que van ser a Madrid el cap de setmana (de les 11 persones d’AcampadaBCN que van assistir) ens informen: «Volíem el torn de paraula per a explicar allò que no surt als mitjans»: La reunió intraestatal d’acampades serveix per a l’intercanvi d’informació, no és decisòria. Es valora positivament la dinamització. Convocatòries d’accions: 8 de juny a Madrid, 11 accions simbòliques davant l’ajuntament, 19 i 27, pacte de l’euro a Brussel·les.
Present i futur de les acampades d’arreu de l’Estat: es parla sobre si ens aixequem de forma coordinada, el mateix dia que altres acampades.

c) Grau de coordinació política a nivell estatal: Coincidència en 3 línies de treball: democràcia participativa, transparència participativa i canvi de la llei electoral (a nivell estatal). Hi ha unes altres 3 línies que no s’han tractat en totes les ciutats: control d’entitats bancàries, separació de poders (executiu, legislatiu i judicial).
d) Coordinació organitzativa a nivell telemàtic: ús de sistemes informàtics alternatius, programa de democràcia participativa per Internet, eines, etc en què treballa la gent.
e) Algunes assemblees es vinculen amb Democracia Real Ya, d’altres se’n desvinculen, i es lamenten per la falta de comunicació entre les acampades.

f) Activitat en ciutats: a Saragossa, accions contra els bancs, es localitzen pisos buits i, quan hi ha desnonaments, ajuden a les famílies a traslladar-se als pisos buits, en altres llocs sembren patates, també s’organitzen donacions de sang; Creació d’emissores per a retransmetre les assemblees, vaga de consum (Salamanca); okupació d’espais per a les assemblees; altres.
Es parla de la sensibilitat nacional: que es comenci a parlar d’estat, no de nació, en referir-se a Espanya.

– Què volem?, quin és el nostre objectiu?, o simplement proposem alternatives? No és possible en un debat petit; proposa un gran debat per tal d’abordar algunes qüestions. Intel·ligència col lectiva: a mesura que anem parlant, la idea es va transformant, es desenvolupa. Les comissions tipus teràpies naturals, etc., haurien de convidar a la participació activa. S’han de debatre les propostes polítiques.

D: Es demana a la gent que vol torn que no vagi fins a la tarima del micro: per a demanar torn només s’ha d’aixecar la mà, i una de les persones que prenen el torn s’acosta.

– Llegeix un text que ha escrit sobre les tres vies que es van proposar ahir en relació amb la continuïtat: reclama la proposta de continuar acampats a la plaça, per a ell és inviable l’activitat només diürna. Considera que aquesta opció equival a transformar la revolució en un grau intermedi (si es deixen les nits a la plaça o ens desplacem a un edifici), i que podria arribar a ser el final del moviment.

– Demana responsabilitat i respecte. Encara que era partidari de romandre el màxim temps acampant, no era conscient dels conflictes que es produeixen a les nits perquè no es queda a dormir. Per tant, és important que ens informem entre nosaltres, no a través de mitjans amb intencions tendencioses. Hem de ser conscients que estem aquí per alguna cosa comuna; hem de ser positius.

– Crítica: fa molts de dies que hi ha la impressió que es manipula des de Dinamització, i opina que no és veritat. La gent de Dinamització ha treballat molt, de molts dies ençà. Ens queixem que la gent ven drogues, però ella es queixa que la gent consumeixi. Si es decideix alguna cosa, que la gent que acusa de manipulació a Dinamització, no porti la contrària. No s’ha de donar qualsevol informació al primer que passa, sigui el mitjà de comunicació que sigui, perquè d’aquesta manera estem fent-li la feina a la policia. Es tracta d’una carrera de fons, ja tenim accions, assemblees de barri, col·lectius… Alguns dels que són a la plaça ja s’estan cremant, o estan malalts …, no cal córrer. No volem només uns mínims, sinó que ho volem tot.

– Proposta per a la continuïtat nocturna: Els problemes de convivència no han de ser obstacles per al moviment: si ens organitzem, podem resoldre aquests problemes. La nit ens brinda l’oportunitat d’arribar a altres persones, també hi ha resposta activa. Proposa crear espais adaptats per a activitats nocturnes (que també es proposen i realitzen activitats lúdiques de nit). Ràdio durant la nit, connexions amb altres acampades, zones per a prendre un cafè i xerrar …

D: recorda que les propostes d’aquest tipus poden portar-se a la Comissió de Continuïtat.

– L’Art com a canvi: l’art és revolució. Per què no sortim fora a fotre polítics i banquers? Aquí a la plaça som molt funcionals i productius, però no ens podem quedar només aquí dins. Al·lusió a l’eurocentrisme, on la immigració no pot participar. També al·ludeix a l’ús de la llengua catalana, que obstaculitza que els immigrants puguin entendre’ns. Diu que revolució és internacional, per tant ha d’arribar a tots a través del castellà.

– Reclamen les assemblees generals com a espai de debat, no només per votar, que és molt avorrit i limitat. Que la gent pugui expressar-se. Les comissions són el lloc on es debaten els temes més específics, però no han de portar propostes ja elaborades per votar en l’assemblea general. Anar en contra d’allò que fan els altres (els que ens han portat aquí) ja és suficient, així com les votacions, que és el que fan ells. Expressa que està totalment en contra de votar i que no hi hagi representació de les minories a l’hora de prendre les decisions. No simpatitza amb el principi de les majories per votació.

– Comissió d’Economia: S’imprimiran cartells i octavetes per a la manifestació del 19 de juny i el camió costa 1.700 €. Ja es van recaptar 300 € en l’assemblea d’ahir, de manera que en falten 1.400. La Comissió d’Economia posarà una taula al mig de la plaça, tal com es va fer el cap de setmana, per a recollir diners. També posaran una caixa a cada carpa per a la recaptació. Algunes persones que van a les fàbriques, han de portar caixes per demanar col·laboració als treballadors.
Proposta per a dur a votació demà: que totes les comissions de l’acampada parlin sobre la necessitat de recaptar fons. Que cada comissió pugui recaptar una certa quantitat.
Aprofitem el suport que es manifesta a favor del moviment, perquè hi hagi participació el dia 19 a la mani. Avui hi ha companys de Telefónica i Nissan.

– La inclusió de l’autodeterminació en el document de mínims no s’ha d’aprovar d’aquesta manera; ha d’haver-hi consens. El moviment ha de ser molt més obert i inclusiu. Impressió que s’ha establert una comissió per a debatre aquest tema amb gent que no té cap interès pel que passa a la resta de la plaça, sinó que va venir ahir expressament a votar a favor de l’autodeterminació.
El fet de no dormir a la plaça no significa la fi del moviment; hem de reflexionar sobre el perquè de que avui hi hagi menys gent. No hem de tenir por als canvis.

– Hem de fer propostes concretes amb objectius concrets perquè la població se n’adoni que això és una revolució.

– Aclariment sobre les propostes de continuïtat d’ahir, d’on han sortit: Es va convocar un grup de treball per a canviar la gestió de la plaça (motius: seguretat, 14-15, es pot treballar millor descansant …), per focalitzar esforços . Es va dir que existia manipulació per part de Continuïtat, però això no és cert, ja que totes les persones que van anar a parlar a la comissió volien deixar de dormir a la plaça. Manifesta que Intercomissions és una comissió que sí manipula (diu: «Intercomissions no és res»), i hi ha comissions que tampoc hi assisteixen. Així que es va atacar a Dinamització amb acusacions de manipulació, quan Dinamització no manipula. Hi ha hagut declaracions a mitjans de comunicació dient que no ens n’anem. Hauríem de parlar d’altres coses més importants que la logística.

– Comissió de Sinergia: Les propostes: els mínims són importants per a no encallar-se. Tres vies d’acció:
a) Reunir els coneixements de les comissions per a compartir en un dossier, portar-lo a impremta i repartir-lo també per altres assemblees.
b) Continuïtat: si es decideix seguir, proposen modificar l’espai: que l’assemblea sigui circular perquè puguem veure’ns tots i es pugui passar el micròfon a tots. Hem de distribuir les tasques de neteja i de cuina, que són el que més crema. Hem de protegir l’assemblea amb la bandera de la pau.
c) L’horari d’activitats es podria anunciar en un panell perquè tothom pugui assabentar-se’n. Demà a les 16.00, xerrada sobre la plataforma virtual d’intel·ligència col·lectiva i altres punts. Es reuneixen entre l’hort i Comunicació.

– És normal que hi hagi problemes i dificultats de gestió; fa poc que ens coneixem i som nous en això. És important la gestió adequada del temps, l’energia i els esforços. Visió inclusiva de la plaça: que la gent tingui espai per parlar.

– Es llegeix un comunicat de Cuina: Durant els dies de reestructuració, la Comissió de Cuina no se n’ha anat. Hi ha decisions que no s’han respectat per part d’algunes persones, i fins i tot s’ha creat un altre grup de cuina de la gent que vol quedar acampada, sense respectar la decisió de la comissió.

– Felicitacions pel treball que s’està fent. Però creu que els temes s’han de debatre a les comissions adequades, no es tracta de crear altres comissions o subcomissions perquè no s’està d’acord. La comissió ha deixat d’anar a Intercomissions perquè aquest espai s’entén com un lloc de coordinació, no de decisió (crítica del que passa i li molesta a la comissió). No cal reivindicar les victòries com accions d’una organització, sinó com a accions polítiques. Cal prendre la decisió d’organitzar-se, com ja s’està fent amb les accions aprovades.

– Comissió de Gent Gran: Cal replantejar l’assumpte dels horaris tenint en compte a la gent gran, ja que no pot venir a l’Assemblea General.

– Comissió de Difusió: Proposa un recorregut sobre rodes per a la difusió intergeneracional i als barris. La plaça és un mitjà, no una finalitat en si mateixa. Demana menys discursos; hi ha problemes perquè hi ha gent que vol quedar-se aquí a viure, i que hem d’aixecar les ales. No li agrada veure com es degrada l’espai, per gent que no ve ni a l’Assemblea. Considera que hi ha hagut un cop d’estat a l’Assemblea d’avui, perquè les comissions no sabien que avui havia jornada de reflexió a l’Assemblea General i han treballat com sempre sense que se’ls hagi comunicat.
D: Aclariment sobre la decisió de la jornada de reflexió d’avui: ahir hi va haver gent descontenta, i avui a última hora s’ha decidit obrir un torn de paraula perquè tothom pugui expressar-se. No s’ha pogut avisar amb més antelació.

– Falta comunicació, perquè hi ha malentesos i gent que no se n’assabenta de les coses. Es proposa començar les assemblees més d’hora, a les 20.00 o les 21.00.

– Membre d’Esquerra Unida que afirma venir a donar suport al moviment a títol personal i en nom del seu partit. Apunta que també ens poden ajudar logísticament. (Xiulets)

D: S’aclareix que a les assemblees la gent ha de parlar per si mateixa, no en representació de ningú.

– Comissió Internacional: 12 i 13 de juny, a Itàlia, referèndum per al tancament de les nuclears i la privatització de l’aigua.
S’informa d’un desallotjament a Montpeller, i de la preparació d’una vaga general a Anglaterra per al 30 de juny.

– Petició per a què es parli una llengua universal perquè hi ha gent que ens vol seguir i no pot, de la resta del món i Espanya, i la gent que ve de pas també vol entendre’ns. També reclama un contingut més clar, i diu: «Us esteu autofragmentant».

– Dimarts 7, a les 21.30 xerrada d’Arcadi Oliveres davant la clínica Vall d’Hebron (està penjat al web de l’Acampada). Proposta que en l’assemblea general es destini algun dia només al debat, com avui.

– Valoració d’allò que està passant a la plaça: no ens dóna suport cap institució, per tant, la convivència és difícil. Som joves i aquesta és una oportunitat per a respondre al sistema econòmic actual: s’ha de buscar una solució i des de dins no pot ser, perquè els vicis són ells mateixos. Nosaltres tampoc podem solucionar tot això i sembla que s’està acabant, proposta de fragmentar el moviment. «Parlo català perquè és la meva llengua, i a qui no li agradi, porta!».

D: De nou es demana respecte.

– Hi ha barreres psicològiques i físiques, i ara està molt content perquè la gent parla i pot expressar-se. Intercomissions era un espai informatiu. Diu que falta transparència.

– Proposta: que hi hagi un portaveu que parli amb els mitjans, i que sigui elegit. La nostra força major és l’opinió pública. Seria nefast per a la nostra imatge que ens n’anéssim sense haver aconseguit res.

– La plaça és un espai públic, que és simbòlic i un lloc per al debat, però no hem de viure aquí. S’ha de conservar la plaça com a lloc estratègic, respectant-la i tenint cura de no molestar, és un punt de trobada de gent diversa.

D: Convida les persones a participar en la Comissió de Dinamització: cada dia a les 18.00 a la plaça de darrere del Hard Rock.

10/01: Es tanca l’assemblea d’avui dilluns 6 de juny.

12 responses to “Acta de l’Assemblea General Dilluns 6 de juny de 2011

 1. Retroenllaç: Acta de l’Assemblea General Dilluns 6 de juny de 2011 | acampadabcn « ESPACIO CIUDADANO

 2. Molt bon resum de la jornada de reflexió. No s’ha transmitit, però, que la primera intervenció (crec) va fer una queixa sobre el fet de que a l’hora de la cassolada hi hagués un espectacle de circ i una dansa, amb la qual cosa la cassolada només es va fer per unes 15 persones -a les quals ens van intentar fer callar algunes persones del públic.
  Poc farem per extendre i difondre les cassolades i assemblees las barris quan a la mateixa plaça primen altres coses a l’hora establerta!

 3. “marxar sense aconseguir res”: i us sembla poc el què hem aconseguit? encetar un debat, obrir els ulls a molta gent; difondre el “qüestionament” d’aquest model social….l’acampada no és “resultadista”, l’acampada és l’inici del camí.
  “hi ha qui va venir només per a votar l’autodeterminació i el que passa a la plaça no els importa gens”: he estat, estic i estaré pel dret a decidir però qui diu això té tota la raó del món, els que aqui han imposat aquest debat no han respectat el moviment ni la gent que el va engegar ni els objectius inicials ni respecten als que no pensen com ells (parlo català…..i porta). Això només té un nom i no es precisament independència. A mi, que he votat si en el referendum, que he sortit al carrer i que a casa tinc penjada una estelada, a mi aquests pseudoindependents tampoc em representen.

 4. La inclusió de l’autodeterminació en el document de mínims no s’ha d’aprovar d’aquesta manera; ha d’haver-hi consens. El moviment ha de ser molt més obert i inclusiu.
  — Petició per a què es parli una llengua universal perquè hi ha gent que ens vol seguir i no pot, de la resta del món i Espanya, i la gent que ve de pas també vol entendre’ns. També reclama un contingut més clar, i diu: «Us esteu autofragmentant».

  Conferencia a cargo de Juan Carlos Moreno Cabrera catedrático de la Universidad Autonoma de Madrid, en la UOC.

  Cal denunciar comentaris nacionalistes excloents.

 5. Ánimo que esto tan bonito no se va acabar!!!!!!!!!!!!!!! desde Example!!

 6. No se’ns pot demanar que ens expressem en una altra llengua, i no es tracta de cap acta de rebeldia ni de ganes de auto-excloure’ns, és la nostra llengua materna, la que en surt de dins carai. Potser només cal traduïr les actes de les assemblees perquè ens entengui tothom. Les traduccions ja s’havien fet, com a mínim al principi. No si encara hi ha gent disposada a traduir, però seria una solució.
  Ànims a tots els qui encara sou a la Plaça. Visca la Evolució!!

 7. totalment d’acord amb en Marc-pau, gràcies per l’aportació d’aquesta magnífica ponència!

 8. ¡Somos unos zoquetes!

  Pero tengo la esperanza de que podemos aprender (y más vale que sea rápido)

  En Islandia han tenido más valor e inteligencia que nosotros, que andamos todavía cada uno a lo suyo.
  Más pensamiento comunitario es lo que nos hace falta.
  Estoy convencido de que el Movimiento Político 15-M es de izquierdas, y el que me hable a “apolitismos”, o no tiene ni idea de lo que dice, o es un/a fresco/a. Esta revolució tiene todo lo que tuvieron las anteriores, por que somos el legado, otros ya lcuharon para nosotros. Comunistas, anarquistas, feministas, ecologistas, socialistas (los de antes, los de “verdad”, republicanos…
  Pues bien: Es el moemnto de unir banderas y aunarnos todos, sin excluir banderas. Sin excluir banderas, vale, pero tampoco ser gilipollas.
  Aquí las únicas sectas que hay son el opus y El Partido Humanista, que no hacen más que intentar dividirnos, disuadirnos y meternos ideas como “Democracia 4.0, vota por internet”. ¿Tu te crees que con el control que tienen de internet con la puta Ley SINDE, podemos confiar en la democracia por internet? Venga ya…
  ¡Chavales espabilad! Que nos quieren privatizar todo de aqui a seis meses.
  – Si queremos curro vamos a tener que compartirlo
  – Si queremos sanidad publica vamos a tener que luchar
  – y por los maestros y profesores, que nos los estanq quitando
  – por las pensiones, las jubilaciones a los 65, o menos.
  Haber haylo, pero mal repartio…
  …y lo demas son cuentos (a ver si nos centramos un poco)

  AleXandro Minimus

 9. Cada cop veig més gent perduda (m’incloc), massa diversificació, masses comissions, votacions…
  El tema seria, des del meu punt de vista, intentar assolir els mínims comuns de totes les assamblees. Fer votacions en les places “principals” de com s’organitzen les actuacions i reivindicacions per assolir els mínims. Els debats i les visions de futur s’haurien de tractar ja als barris o si no en “assamblees” àgora, debat del poble.
  Però primer aconseguir el canvi dels mínims, després tindrem temps i temps per debatre i seguir evolucionant la societat.

  L’acampada en sí és (o era) un acte de reivindicació, és molt important que no acabi sent un ‘lastre’. A les notícies ja no es parla de la indignació.. si no de les okupacions de les places.
  He passat varies nits, és un consell: Compte!

 10. Yo creo que se deberían centrar en las movidas del 14-15 y 19 y dejarse de historias de la continuidad o no contunuidad de la acampada, por mucho que planéeis, a lo mejor una vez el movimiento se haya redirigido a la Ciutadela, resulta que es casi mejor quedarse allí… o no… no vayais tanto a por lo que puede pasar dentro de una semana o de dos o de tres, porque si vivimos pensando en lo que haremos a futuro, nos comemos el presente y se nos escapan los días pensando en como actuar, SIN ACTUAR…

  ____________________________________________________

  Jo crec que s’haurien de centrar en les mogudes del 14-15 i 19 i deixar-se d’històries de la continuïtat o no continuïtat de l’acampada, per molts plans que feu, potser un cop el moviment s’hagi redirigit a la Ciutadella, resulta que és gairebé millor quedar-s’hi … o no … no aneu tant pel que pot passar aquí a una setmana o de dues o de tres, perquè si vivim pensant en el que farem a futur, ens mengem el present i se’ns escapen els dies pensant en com actuar, SENSE ACTUAR .. .

  my two cents.

 11. Esta mañana hemos sufrido las consecuencias de una muy mala cordinación telefónica a la hora de informar y corroborar la información sobre lo que estaba sucediendo en las diferentes puertas de entrada al parque, el baix llobregat estábamos en la puerta del paseo colón, en la cual eramos muchas personas.
  Esta tarde hablando con un compañero de trabajo que estaba en la puerta por donde entraron y por donde se realizaron las cargas policiales, me contaba como si hubiesemos podido ir a ayudarles, no habrían podido entrar tan rápido.
  Esta mañana en el transcurso de dos minutos, nos comunicaban que la policía habia cargado, pero que estaba todo controlado, y al momento nos comuican que han conseguido entrar…
  Nos estaban mareando con tanta información contradictoria.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s