Recull de tuits del dia (2 de juny)

Fem un recull d’alguns dels tuits d’interès del dia d’ahir 2 de juny de 2011 a @acampadaBCN:

 • 34 entidades piden la dimisión de Puig por las cargas de Plaza Cataluña http://bit.ly/kXHLCR
 • I tu? Com has pensat aturar el Parlament? IMAGINACIÓ AL PODER! Que corri la veu!
 • Propera assemblea Poble Sec, diumenge 5 de juny a les 17h., a Plaça Sortidor. Endavant!

 • en Sant boi de Llobregat també lluitem. Portem 10 dies d’assemblees. Força a les acampades! Follow us
 • Assemblea Raval Martes 7 19,30h http://migre.me/4HJlb Rambla Raval-HoteDeLux
 • Animem a fer soroll davant de la reunió del cercle economic al Meliá de Sitges. Que escoltin les veus del poble!
Bona nit i fins demà!

5 responses to “Recull de tuits del dia (2 de juny)

 1. Hola a todos y todas, mi nombre es victoria guglielmetti,soy Argentina e hija de una de las mujeres mas luchadoras que vi nunca. Gracias a ella hoy me puedo emocionar y esperanzar con esto que estan, y ahora estamos, logrando. Llegue a España hace 10 años, abatida, desolada y casi echada de mi pais, despues de ver muchos años dedicados, no por mi parte porque era una niña(ahora con 30 años),con mucho amor y entrega para intentar lo que hoy veo que es posible. Mis genes politicos me han llevado a plaza catalunya, un poco por insistencia familiar, y cuando encontre un rato (ya que tengo dos hermosos hijo y no tengo muchos ratos)me acerque a ver que pasaba, y ohh sorpresa me encontre conmigo misma, vi en todos y todas (ya lo tengo aprendido) la humanidad y el valor por los derechos que tanto me lamentaba en mi casa que no tuviera la gente, o por lo menos que no los explotaramos. Por eso les digo GRACIAS, en nombre de toda mi familia,y hasta la victoria siempre

 2. No hem demanat l’autodeterminació? Si és així aquest moviment no em representa. És un error marginar molta gent amb experiències en lluites populars que no hi renunciarà mai i que no entèn que es margini aquesta dret. Això és dividir i és gravíssim. Segur que, si no canvia, un capital humà imprescindible pirarà d’aquest moviment. De socialdemocràcia ja n´hi ha als partits i, aquests, o t’utilitzen o t’ignoren. En fi, ho trobo un error gravíssim i no ho entenc.

 3. Joana, el mateix que tu dius es pot aplicar al contrari.
  Si es demana en uns mínims el dret a l’autodeterminació, hi haurà molta gent que no s’hi sentirà representada i també estaràs marginant.
  També dius “això és dividir i és gravíssim”, i jo podria considerar-ho al revés també.
  Jo crec que això és un tema per a parlar més endevant. Ara per ara sortir d’aquest sistema capitalista neoliberal ferotge té que ser el principal objectiu i considero que ara mateix s’ha de lluitar per això. Si guanyem, després ja discutirem aquests temes, però considero que el problema principal al que se li ha de fer front ara mateix no es aquest… No ens tenim que dividir, sino no guanyarem mai… I si per aquest tema hi ha gent que abandona el moviment… “apaga y vamonos”.
  Si s’aconsegueixen uns principals objectius, aleshores ja parlarem d’autodeterminació. Jo no sóc independentista, però estic d’acord amb el dret a autodeterminació, i si la majoria del poble decideix la independència doncs endevant. Però considero més important ara per ara que no hi hagi ningú a l’atur i que no hi hagi més desnonaments, entre moltísimes altres.
  Res més, és la meva humil opinió.
  Salut!

 4. Crec que negar l’autodeterminació d’un poble és gravíssim : és de covards i autolimitadors. De tota la vida és sabut que és molt més fàcil portar a terme tots els canvis a partir d’un petit lloc i anar-los estenent. Si voleu començar per canviar España, se’ns mejaran. Els del Sol (sense mala intenció) demanen lleis que esborrarien per complert els petits pobles que formen la península. No voler apostar per l’autodeterminació ha estat una decisió poc intel·ligent. En castellà dieu “QUIEN MUCHO ABARCA, POCO APRIETA”.

  Cada poble té les seves circumstàncies i les seves peculiaritats. Voler esborrar o ignorar això és d’estúpids .

 5. El fet de ser independents d’Espanya ens ajudaria molt a aconseguir els nostres propòsits. Si ens tornéssin els 20.000 milions que ens deuen i no ens prenguessin impunament els nostres impostos, crec que podríem començar una nova societat. Curiosament no se n’ha parlat massa. Crec que esteu encegats sota el domini de quatre monmundialistes espanyols (mai tenen fronteres ni llengua, però només es refereixen a Espanya i en castellà).
  Hi ha més món a part de la vostra plaça de Catalunya. A comarques n’estem tips del vostre sucursalisme i dependència del Sol. No sabeu treballar pel vostre propi país????? Ui, clar ja ho feu! Però aquest país no és el meu, és el país que em té colonitzada i a vosaltres atontats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s