Acta 24 de Maig

ASSEMBLEA 24/05/2011

ACTA OFICIAL

ORDRE DEL DIA:

1 – Presentació de l’equip i novetats.

2 – Torn obert de paraula

3 – Parlen les comissions

4 – 2N Torn obert de paraula

 

1 – Presentació de l’equip i novetats:

Les persones amb mobilitat reduïda tenen preferència per situar-se a primera fila.

Existeixen persones per comptar vots en cas de votacions a l’assemblea.

Existeixen persones per si algú no està gens d’acord o si alguna cosa no va bé o si es vol demanar torn de paraula amb molta urgència.

Hi ha 3 persones que agafen torn de paraula.

2 persones al laterals evitaran aglomeracions per la gent de so i els que es troben moderant etc.

Les comissions reduiran les seves intervencions al màxim.

Es demana que les idees es reflexionin i s’apuntin en paper abans de sortir a parlar per anar al gra.

Els treballadors de Telefònica es troben avui aquí per donar la seva opinió i idees de cara als 6.000 acomiadaments que l’empresa ha programat.

Dos treballadors de Telefònica parlen dels acomiadaments:

Els llocs de treball que es perden ara es converteixen en subcontractats. Al 2002 eren 75.000 i avui 26.000 i quan acabi tot això en quedaran 20.000. Hi ha un plataforma anti-ERE creada pels treballadors i demà a les 18.00h es fa un “Flahsmob” en la qual hi és tothom convidat. Animem a altres treballadors d’altres empreses amb ERES a unir-se aquí a la Plaça a la lluita que és de tothom.

S’informa que TV3 porta la pantalla per la Champions a Arc de Triomf!

En cas d’algun altercat o problema amb la policia o forces de l’ordre qualsevol dia, el telèfon és 689 819 905.

Intercomissions es reuneix al carreró de Hard Rock Cafè a les 20.00, per qui hi vulgui anar.

 

A partir de 40 persones que no estiguin d’acord amb una proposta aquesta es baixarà directament a la comissió altre cop.

Es recorda el funcionament mitjançant gestos.

2 – Torn obert de paraula sobre: 15 de Juny (aprovació de pressupostos i de retallades, què hem de fer) i com sortir de la Plaça i expandir-nos de forma eficaç. (en cap cas són pronunciaments de l’assemblea, només opinions personals d’assistents)

1 – hi ha dos camins: posar fi a l’acampada o convertir-ho en alguna cosa per transformar el món. Proposta concreta: trucar a la classe treballadora com avui a Älstrom on els treballadors se’ls ha informat i s’han sorprès i s’han adonat que no estan sols. S’han de fer sortides a empreses amb centenars de joves per anar a les empreses. D’aquí al 15 de juny la prioritat ha de ser aquesta: sumar als treballadors!

2 – concretar mínims JA perquè surti alguna cosa de base abans del cap de setmana. Hi ha molt bones idees, com basar la societat en recursos i no comerç.

3 – ajuntar-se tothom i demostrar que no estem d’acord en les retallades: fer un cordó humà davant el parlament perquè s’adonin d’això.

4 – s’ha de pensar en una estratègia directa i posar el focus a convèncer a la gent i com aprofitar al màxim del que disposem. De cada comissió que en surtin 2 o 3 persones per traçar l’estratègia comuna a totes les places del país. No podem perdre el temps en si l’hort és mòbil o no, anar a per totes JA!!!

5 – pamflets explicatius amb informació sobre Islàndia o com es genera el diner a través del deute. Falta informació vertadera i autèntica en la societat a banda de la que emeten manipulada els grans mitjans. No moure’ns només contra retallades ni diners: el millor és boicotejar a les multinacionals fent troc amb roba o aliments. És possible altra forma de viure sense diners!

6 – centralitzar i descentralitzar el moviment: que aquest sigui el punt de partida i de retrobada però sortir a altres col·lectius.

7 – ja que els mitjans passen de nosaltres penjar roba als balcons o alguna cosa semblant. Donar suport al cordó humà del parlament ja que també demostra humanitat, no som burros ni ovelles confinades, som persones!!!

8 – estem aquí contra retallades en sanitat i contra l’atur. Ha d’anar a més i no a menys. El següent pas és el 27/05: tots amb sanitat, per tant s’han de fer pancartes aquí a la plaça i fer la manifestació de sanitat com nostra.

9 – respecte al dia 15 de juny, tot el que puguem fer el mateix dia 15 de juny (dia de l’aprovació de retallades) no servirà per tant ens hem de moure abans. Objectius concrets i directes: manifestació pel dia 19 amb empreses, boca a boca, Internet etc i a partir d’aquí treballar per la vaga a finals d’estiu o principis de tardor.

10 – proposta de quedar un dia per setmana per posar les coses que s’han decidit a les comissions si això com a moviment es dissol.

11 – demanar canvis de llei electoral i democràcia interna de partits no són suficients: això serveix per salvar la política i el que volem és destruir-la. Crida a una vaga general JA!

12 – és molt senzill: crec que tots ara estem emetent i al arribar a casa hem d’emetre el que aquí fem. A un poblet per exemple no sabien res del que passava a Barcelona perquè tenien problemes al mail: si no obres el mail tindràs encara més problemes en el futur!!!

2 – Parlen les comissions:

Comissions que no sortiran a parlar però informen:

–          Infraestructures: demana coherència al donar material i no qualsevol cosa. Ús de les papereres i no abusar dels lavabos. S’ha creat una comissió per preparar la manifestació del 19 de Juny a les 19.00h, just al costat de cuina.

–          Nova comissió de transsexuals, gais i lesbianes: es reuneix a economia a les 11.00h.

–          Sanitat diu: descansar i no només dormir, tenim dret a dir no podem quan no podem més  i no hem de descuidar el dia a dia (família, feina etc) per poder continuar treballant

Demà es tallen les rondes a la 13.00h

El Clínic fa un asseguda de 12 hores, de 8.00h a 20.00h a la porta de l’hospital

El divendres 27 de Maig TOTS A COLÓN!!!

A les 18.00h s’obre el torn de debat de sanitat

–          Audiovisuals està fent recopilació de fotografies sobre el moviment, dimecres 26 de Maig davant de l’hort.

–          Difusió i extensió recorda: a les 20.00h cassolada als barris i acaba aquí.

–          A les 12.00h tothom qui vulgui repartir pamflets que es passi per acció i que les comissions portin el Planning abans de les 18.00h.

Comissió medi ambient:

Es faran certes coses que volem comunicar: a partir de demà disposarem de plaques solars i ens auto-gestionarem l’energia!

Volem crear sistemes de dinamo: motors, alternadors de cotxes, quadres de bicis, pedals i gent que n’entengui per muntar-ho o gent que en vulgui aprendre.

Felicita a tothom que ens ajuda reciclant i ens hem de conscienciar més per no mesclar residus!

Es necessitem més recollidors i escombres!

Comissió Activitats:

Informa:

1 – s’obrirà una galeria d’art a la banda de rambles per quadres i escultures

2 – demà a les 8.30h es reuneix la gent a la comissió per anar a donar suport contra el desnonament d’una família  a Badalona.

3 – sobretot a la tarda es volen prioritzar els debats de contingut: a l’espai central es vol debatre la continuïtat en temes politics, aprofitant la megafonia o aprofitant les places de Palestina o Islàndia.

Comissió continguts:

Des de la subcomissió de Relacions Laborals depenent d’aquesta comissió s’ha acordat:

RELACIONS LABORALS

1 – Accés a mercats de treball, es proposa:

è sobre temporalitat i atur:

A  –  dir que hi ha una temporalitat d’un 28%, per sanejar-ho es proposa: eliminació de contractes temporals i només indefinits.

B – els becaris o pràctiques segons el punt anterior, passarien a ser fixes.

C – eliminació de les empreses de treball temporal ja que si tenim en compte els dos punts anteriors ja no tindrien cap sentit.

è L’atur oficial es del 20% però el real és més elevat, es proposa:

D – repartiment del treball reduint jornada i mantenint el sou.

E – reducció de jornada a majors de 50 anys contractant a gent a l’atur.

F – crear els mecanismes necessaris ja que els nous llocs de treball s’han de fer a través de cooperatives i a través de l’economia social.

2 – Condicions de treball:

è Convenis col·lectius i poder adquisitiu es proposa:

A – pujades salarials segons l’IPC real, segons la pujada real dels preus i per tant s’hauria d’incloure dins el cistell de la compra la vivenda dins d’aquest càlcul.

B – pujades de sou lineals i no en percentatge (els que menys cobrin més pujada en tant per cent)

C – eliminació de propines, hores extres i treballs a “destajo”

è Sindicalisme:

A – Evitar els mecanismes d’arbitratge (que acaben essent òrgans públics) que en el fons decideixen i obliguen en cas de conflicte, com va passar amb la vaga de controladors  del desembre, que es va acabar obligant als treballadors a tornar als seus llocs de treball.

B – Eliminació dels comitès d’empresa i crear assemblees de treballadors o comitès sindicals. No volem parlaments dins els llocs de treball!

3 – Vagues:

A – Eliminació de serveis mínims en cas de vagues i que sigui el comitè de vaga el que marqui serveis mínims o socials que es considerin necessaris.

Comissió educació:

S’ha parlat de: crear “la veu de l’experiència” ja que passa molta gent gran pel matí i volem que ens donin la seva opinió.

Dins els centres a l’hora del pati es programen cassolades per part d’alumnes i professors.

S’ha format una subcomissió d’educadors socials que ha sortit de la comissió d’educació.

Aquest matí un grup d’estudiants i professors ha aturat el consell de govern que aprovava les retallades  a la UB!

El 26 de maig, dijous, PUDUP fa una manifestació a Plaça Sant Jaume, acabaran aquí i animar als nostres professors que vinguin aquí a manifestar-se i a que s’uneixin.

S’ha pensat crear una obra de teatre per explicar i anar pels centres, per preparar això es reuneix la comissió a les 18.30h a davant del BBVA.

Quedada de solidaritat: torbada de mestres i professors de tots els nivells educatius demà a les 18.30h

Dia 26 de maig, a les 20.30h l’assemblea de doctorats es reuneix per parlar de les seves mobilitzacions.

Comissió acció:

Parla un company que ve de l’acampada de Granada i impulsa una cosa que ja s’està fent allà: es surt en bici o monopatí pel carrer; des d’acció s’ha proposat pel dijous que tot vehicle ecològic sense motor es reuneixi i es faria un recorregut per la ciutat per acabar davant la generalitat. Demanen que es vagi difonent. També diu que: HACE FALTA APOYO EN GRANADA!!!!!!!

Comissió internacional:

S’ha establert un pacte: boicot a la compra de cerveses (no pas de menjar ni aigua o sucs i difondre marques petites i també boicot a grans marques, només cerveses).

Parla un noi en Urdú i es dirigeix als venedors de cervesa en el seu idioma sobre què es fa aquí i entenguin que no volem cerveses i és un acte de manifestació (ovació per part de l’assemblea i es dirigeix en anglès agraint a tothom i recordant el que fem aquí) quan acaba rep una gran ovació. Es comenta que aquesta persona no forma part de cap comissió i ha vingut de forma voluntària.

Sobre el tema de les cerveses també des de la comissió internacional s’ha dit a la de medi ambient i a convivència de redactar pamflets etc i informar-los a ells amb material imprès.

Parla una noia procedent de les revoltes àrabs a través d’un traductor:

Sóc d’Egipte y m’heu inspirat per venir aquí a parlar avui amb el que esteu fent.

Us heu de quedar aquí i fer el que us proposeu, a Egipte la gent encara va a les places cada divendres i aquest divendres es demanarà una retirada definitiva dels símbols de la dictadura de Mubarak.

Realment ara puc dir amb orgull que sóc egípcia o sigui que heu de seguir endavant i lluitant!

Comissió comunicació:

El fòrum a través de la web ja està obert i funciona de manera increïble! No és un manifest el que es diu ara però necessitem un esquelet que ens articuli, aquest text es penjarà al fòrum i blog per la seva votació, convidem a tothom que se’l llegeixi, el voti, i ofereixi canvis

El text diu: (properament)

3 – Torn obert de paraula, es recorden les propostes fetes durant el primer torn.

FI DE L’ASSEMBLEA

19 responses to “Acta 24 de Maig

 1. Necesito asesoramiento para iniciar las asambleas en el barrio de la Marina la antigua Zona Franca del distrito de Sants-Montjüit.

 2. Chapeau por todo! y lo siento puntualizar esto, he valorado cada uno de los puntos que salen informados, pero lo del hombre que le habló a los vendedores de cerveza, y lo del boicot a comprar cerveza es genial! Enserio… con acciones así, que pueden parecer pequeñas, pero en el fondo son muy grandes, se hace más patente el mensaje de que todo esto es cosa sería, que no estamos jugando, que no somos un colectivo de niños, sino de cabezas pensantes que quieren generar un gran cambio.

  Yo he comenzado hoy a apoyar la acampada del barrio de Sants, y he de decir que me he emocionado de ver lo bien organizados que están, pero sobre todo me ha emocionado ver a gente de todas las edades allí, niños de instituto, estudiantes universitarios, jovenes con y sin trabajo, padres, madres, gente de la tercera edad.

  De las mejores cosas que han pasado hoy es que madres y gente de mediana y tercera edad han comentado su inquietud de que desean que este movimiento se propague a lo ancho y a lo largo, y piden que la campaña sea extensiva para gente de este sector también.

  Pido por favor si alguien de los que lea esto y vaya mañana a la asamblea de Catalunya, que traten este punto, como atraer a las madres y padres y gente de mediana y tercera edad otra vez al movimiento, para que no solo seamos jovenes haciendo una lucha que es de todos.

  Yo afortunadamente tengo un trabajo que me da sustento, y también tengo muchas obligaciones, pero aquí estoy, aprovechando cada rincón que puedo para movilizarme activamente.

  Por poquito que sea, aunque sean pocas horas o solo a la cacerolada o solo salir al balcón a hacerlo, cualquier cosa vale si es una acción que apoye el movimiento, promoverlo, difundirlo, extenderlo como una epidemia revolucionaria.

  Hagamos que cuente!

  ANIMOS!!!!

 3. hola!
  jo en primer lloc ha de dir que al·lucino amb la rapidesa que les actes apareixen publicades al blog… de l’assemblea d aqui dues cosetes:

  a) jo proposo suspendre la votacio de la comissio de relacions laborals, plantejada per dema. aquesta comissio depen directament de la comissio de continguts que te la seva reunio plenaria dema a les set de la tarda. aquests vint punts que presenten han de passar abans per aquesta altra reunio. els companys de facilitacio ja els ho havien avisat que no portessin aquestes 20 propostes a l assemblea pero s han asaltat el circuit i crec que si ens dotem de filtres per no fer tan feixugues les assemblees, els hem d utilitzar.

  b) no us descuideu d afegir els cinc punts presentat per comunicacio i que dema se sometran a votacio. potsser el comando facebook podria llençar una altra enquesta com la que llençava avui amb el document de minims.

  gracies!

  salut i indignacio!!!

 4. Crec que hauriem de fomentar més la visibilitat als balcons, hauriem de fer un clam a la ciutadania que mostrin la seva indignació als balcons, tipus banderoles etc, tenir plantilles a les plaçes per que la gent porti la seva roba i li estampin.
  Crear taulóns informatius al carrer on es parli de les accions conjuntes.

  Gracies

 5. Felicitats per l’organització, felicitats per la gran feina que feu de difusió a la xarxa perquè puguem llegir gairebé al mateix temps que passa el què publiqueu!!! indignats però resolutius, així és com hem de ser!!!!

  Estic d’acord amb què hauríem de captar gent de totes les edats, tots tenen queixes, a les empreses també hi trobarem molta gent! no sé com teniu pensat fer lo de les octavilles, però estaria bé que en pengessiu una a la web de manera que tots puguessim imprimir-ne i deixar-les a la uni, a la feina, als bars…!!! Així tots els que no puguem venir a la plaça també en tenim.

  I, hem de fer difusió dels pantalons al balcó, no se’n veuen però n’hi hauria mils!

  gràcies!!!!

 6. Los medios de comunicación como El Periódico, solo hacen que fijarse en la parte de fuera de la plaza y luego en este Blog y sacar lo peor que puedan encontrar).

  Por esto seria bueno que pusierais carteles o algo, hacia fuera de la plaza, explicando el por qué de los huertos, y qué es lo que estáis plantando.

  La gente se está haciendo ideas equivocadas, ya están diciendo otra vez que ese huerto es de marihuana y no se que historias más. Yo entiendo que los huertos estos son para luego poder abastecer a la cocina. Y espero que esto sea así.

  A mi realmente me da igual que plantéis pimientos o lechugas o lo que sea que estéis plantando allí. Pero pensar que tenemos los medios encima, y hay que dar la imagen más seria que se pueda.

  Ya se que algunos me lincharían diciendo que “ehhhh pero nosotros no tenemos que contentar a los medios!” pero, pensad que si queréis que el movimiento sea extensivo a toda la población, a la población que se lee los periódicos y mira las noticias, necesitáis que la imagen sea de cohesión y organización, y no la imagen FALSA que se está tomando de todo esto.

  Y si algun empleado de estos periódicos está releyendose los blogs ahora para buscar con qué rellenar las páginas. Que sepais que sois unos judas de mucho cuidado, igual que el señor Trias (aunque ya nos esperabamos unas declaraciones así de todos modos). Y la prensa no es prensa si es amarillista, a ver si recordáis para qué fuisteis a la escuela de periodismo, para informar, no para desinformar. Mañana cualquiera de vosotros podría estar en el paro también, así es que no caguéis en donde coméis.

 7. sobre los puntos acordados en la subcomision de relaciones laborales quisiera añadir que hay erratas en las propuestas que paso a describir:
  en el punto 1 apartado B creo recordar se votó tambien que el salario de becarixs y prácticas deberia ser igual al de un trabajadxr fijx que desempeñe las mismas funciones en la empresa.
  En el punto que trata sobre sindicalismo en el apartado B que habla sobre los comites de empresa donde dice “…asambleas de trabajadorxs o comités sindicales…” sustituir comités por secciones pues se votó, creo recordar, tal cual redacto a continuación: “… asambleas de trabajadores o secciones sindicales…” Eliminando la figura del comité de empresa pues se entiende que no es lo mismo un comité que una sección pues el comité es un grupo electo de trabajadores con poder de decision y una seccion es un grupo de trabajadores con toma de decision en asamblea nombrando portavoz el cual no tiene poder de decision y cuyo cargo es revocable en todo momento. Igualmente espero que lxs compañerxs que estuvieron presentes en dichas asambleas me corrijan si me equivoco.
  Aprovecho la prsente para dar ánimos a todxs lxs compañerxs pues yo tambien creo en todxs vosotrxs. Adelante.

 8. Hola.
  Trabajo en investigación y muchos de mis compañeros no tienen tiempo de pasar por la acmpada (yo tampoco puedo a menudo, hay días que trabajo de 9 a 22:00h y vivo sola con mi hijo) pero estamos realmente indignados y puteados con recortes desde hace ya años!. La mayoría de mis compañeros os apoyamos, pero os quería transmitir lo que se está empezando a oír cada vez con más frecuencia:
  Comiendo en el trabajo volvió a salir el tema de vuestra/nuestra acampada. La gente sigue apoyándoos, pero empieza a leer demasiadas cosas en la prensa sobre todos los talleres y actividades de ocio, y piensa que se está perdiendo el objetivo.
  Como mis compañeros saben que yo me paso por la plaza algunas tardes unas horas, me preguntaban cómo se veía desde dentro y les animé a que visiten esta página para leer las actas y comentar, debatir, o al menos ver el debate. También les animé a pasarse sobre las 7 – 7:30 a escuchar las reuniones de los comités o a la hora de la asamblea, para no quedarse con la idea de “campamento de verano” que está empezando a propagarse por los medios.
  He visto que entre vosotros yambién ha surgido el tema de exceso de comités y de exceso de energías gastadas en temas positivos, pero que no son el motivo de este movimiento.
  Creo que hay que replantear ese punto, colgar más carteles claros y definitorios en la cara exterior de la plaza y continuar haciendo, como hasta ahora, algunas de las reuniones y discusiones en esa zona, para que la gnte vea cómo se está trabajando todavía el tema de la democracia participativa, cómo estáis buscando y discutiendo propuestas de mejora, temas a tratar… y no sólo bailando y pintando caras.
  Un saludo muy grande desde el parque de investigación biomédica ;^)

 9. SOIS UNOS REFORMISTAS!! DA PENA COMPARTIR ESTA “!REVOLUCIÓN” CON VOSOTROS. ACCIÓN DIRECTA Y TOMAR LA CALLE. TODAS LAS PROPUESTAS QUE HACEIS SON CASTILLOS EN EL AIRE MIENTRAS EL PUEBLO NO TENGA REALMENTE EL PODER !!ABRID LOS OJOS!! YO SEGUIRÉ ALLI PERO CADA VEZ ME SIENTO MENOS PARTICIPE VIENDO PROPUESTAS KE NO UNEN… DIVIDEN… KE YA LO DIJO CESAR… Y ASI.. VENCERAN… NO VENCEREMOS SINO APROVEXAMOS LOS MOTIVOS KE NOS UNEN X ESTO

 10. on estan les propostes concretes?? les quatre que varen dir??? acabem l’acta, no? si avui s’han de votar se suposa no entenc que no surtin aqui encara!!!

 11. Me parece muy bien todo esto….. pero, ¿¿¿no creeis que va siendo hora de elegir algún líder que pueda plasmar, representar y hacer valer todas estas asambleas que estais haciendo??? de otra forma estos debates quedarán estériles , sin sentido , y con el tiempo TODOS nos iremos olvidando de este movimiento. No dejemos que esto acabe así.
  Por otro lado , hoy por hoy el único instrumento que se nos ha dado , y que ha quedado claro que necesita mejorar es el votar , y el pasado domingo la mitad de los barceloneses se quedó en casa sin hacerlo. ¿ Como vamos a protestar contra los recortes sociales , ante esta abstención? ¿tanto cuesta votar un partido minoritario? en fin , tenemos lo que nos merecemos.

  • Indignada/Cabreada

   A ver, cada movimiento tiene un tiempo para concretarse y tomar cuerpo, ya saldrán los líderes o lo que sea, pero hay que apoyarles., porque nos concierne a todos. Sigo insistiendo con el tema de crear una plataforma en caso de que no quiera ser un partido político, también pienso que se quiera o no hay que entrar en el sistema para para conseguir algo, por ejemplo, reforma de la ley electoral, entre otras cosas, no sé, en cualquier caso: muy bien, estoy entusiasmada con estos jóvenes, que han demostrado no estar aborregados como la mayoría del país.

 12. Retroenllaç: L’acampada de Plaça Catalunya emprèn la seva diàspora cap als barris « Casal Català Cubà de Barcelona

 13. Y yo me pregunto…mucha democracia y todo lo que queráis pero toda la web SÓLO en catalán. ¡Viva el monolingüismo excluyente y empobrecedor! Empezáis bien vuestra revolución, hijos de la inmersión (o sumisión) lingüística.
  ¿Por qué no reivindicáis también los derechos de catalanes castellanoparlantes pisados por sistema por el stablishment político catalán desde hace casi cuarenta años? DESPERTAD

 14. ¿LIDERES? ¿PARTIDO POLÍTICO? creo que estais hechxs la pichaunlio, no queremos lideres ni partidos, SOMOS ASAMBLEARIXS y en asamblea decidimos todxs, indignada cabreada si llevas tiempo en catalunya ya podrias haber aprendido catalán, que luego nos llaman ignorantes. la educación ante todo, tienes razón a la hora de hablar en castellano se llega a mas gente pero has de comprender que tambien los hay que se expresan mejor en catalán, deberias de saberlo si vives en catalunya.

 15. ¿LIDERES? ¿PARTIDO POLÍTICO? creo que estais hechxs la pichaunlio, no queremos lideres ni partidos, SOMOS ASAMBLEARIXS y en asamblea decidimos todxs,casio( perdon indignada no iba por ti) si llevas tiempo en catalunya ya podrias haber aprendido catalán, que luego nos llaman ignorantes. la educación ante todo, tienes razón a la hora de hablar en castellano se llega a mas gente pero has de comprender que tambien los hay que se expresan mejor en catalán, deberias de saberlo si vives en catalunya.

 16. Retroenllaç: Si voleu llegir les conclusions a les qu … « Només 5 línies

 17. ¡¡¡¡SOY ARGENTINA!!!!
  ¡¡¡ESTUBE DESDE EL 16 DE MAYO HASTA EL 21, FUI TODOS LOS DIAS A LA PLAZA CATALUNYA, ME PARECIO EXCELENTE LA FORMA DE PROTESTA!!!!HABLE CON VARIOS CHICOS DE ALLI, QUE ME COMENTABAN SUS INQUIETUDES Y NECESIDADES, QUE SON JUSTAS!!!¡¡SIGAN RESISITIENDO..!!!!!Y BIEN DICE LA PANCARTA QUE HAN PUESTO EN UNOS DE LOS LADOS: “CAMINANTE NO HAY CAMINO, SE HACE CAMINO AL ANDAR!!!!!!
  ¡¡¡Y LA OTRA!!!¡¡¡NO HAY PAN PARA TANTO CHORRIZO!!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s