Disculpas

(CAT)

Estem treballant en la coordinació d’allò “incoordinable” per oferir-vos l’actualitat de tot el que succeeix a # acampadabcn. Aquesta nit esperem tenir-ho tot a punt. Gràcies per la vostra comprensió!

Volem que aquest blog sigui la bitàcola objectiva de tot el que passa a la plaça, així que us animem a enviar al correu: acampadabcn (at) yahoo (punt) és tots els materials, suggeriments, relats, informacions … sobre el q està passant a la plaça.

Les consignes del moviment: apartidista, asindical i pacífic.Ningún grup, partit, sindicat o moviment ens representa … som persones autònomes que decideixen en assemblea diària què fer!

TWTR: @ acampadabcn

FB: acampadabcn (pàgina) acampada barcelona (grup)

Hashtags: #acampadabcn #acampadabcn(dia) (ejemplo hoy: #acampadabcn18) #yeswecamp #spanishrevolution #nonosmovemos #tomalaplaza #europeanrevolution, #acampadas

Vine a la plaça, porta a més gent i queviures, difon la iniciativa … SI ES POT!

(CAST)

Estamos trabajando en la coordinación de lo “incoordinable” para ofreceros la actualidad de todo lo que sucede en #acampadabcn. Esta noche esperamos tenerlo todo a punto. Gracias por vuestra comprensión!

Queremos que este blog sea la bitácora objetiva de todo lo que sucede en la plaza, así que os animamos a enviar al correo: acampadabcn(at)yahoo(punt)es todos los materiales, sugerencias, relatos, informaciones… sobre lo q está sucediendo en la plaza.

Las consignas del movimiento: apartidista, asindical y pacífico.Ningún grupo, partido, sindicato o movimiento nos representa… somos personas autónomas que deciden en asamblea diraria lo que hacer!

TWTR: @acampadabcn

FB: acampadabcn (página) acampada barcelona (grupo)

Hashtags: #acampadabcn #acampadabcn(dia) (ejemplo hoy: #acampadabcn18) #yeswecamp #spanishrevolution #nonosmovemos #tomalaplaza #europeanrevolution, #acampadas

Ven a la plaza, trae a más gente y víveres, difunde la inciativa… SI SE PUEDE!

54 responses to “Disculpas

 1. Miguel (@mparramon)

  También tenemos los hashtag #nonosvamos, #nonosmovemos, #spanishrevolution, #europeanrevolution, #acampadas y más. Hay acampadas en toda España, compartid la información!

 2. Se suposa que aquesta acampada es fa a Barcelona, capital de Catalunya, la llengua oficial de la qual és el català. No entenc per què no s’ofereix la informació, també, en aquesta llengua. Em sembla que no es pot pretendre revindicar drets bàsics i trepitjar els drets lingüístics.

  • El català juntament amb el castellà són llengües cooficials totes dues. Em sembla que s’hauria de respetar el dret de cadascú a expressar-se en la llengua què le sigui més cómoda. No s’està trepitjant res, aqui.

   • En xavier ha dit “també” en aquesta llengua. No està dient que no s’escrigui en castellà en cap moment, només demana sensibilitat cap a la llengua del país. No costaria tant penjar ambdues versions al web. No crec que no hi hagi cap catalanoparlant a la plaça…
    A més, per sort, a internet no hi ha fronteres, ni banderes, ni llengües obligatòries per constitució i llengues regionals de 2a…
    Aquesta manca de sensibilitat us està allunyant de molta gent…

  • Doncs col-laboreu xavier i jaume, que us queixeu-ho de la llengua, ho podeu traduir-lo que falten mans…
   Encara que la llengua no es el que més importa en aquesta PROTESTA SOCIAL, encara que alguns sembla que si, que lo mes important del mon es la llengua i la resta dona el mateix.. axi us tenen enganyada a la gent els partits amb els vots com el burgués Laporta..

   • Bona idea en la traducció, aqui ho teniu!:

    Estem treballant en la coordinació d’allò “incoordinable” per oferir-vos l’actualitat de tot el que succeeix a # acampadabcn. Aquesta nit esperem tenir-ho tot a punt. Gràcies per la vostra comprensió!

    Volem que aquest blog sigui la bitàcola objectiva de tot el que passa a la plaça, així que us animem a enviar al correu: acampadabcn (at) yahoo (punt) és tots els materials, suggeriments, relats, informacions … sobre el q està passant a la plaça.

    Les consignes del moviment: apartidista, asindical i pacífic.Ningún grup, partit, sindicat o moviment ens representa … som persones autònomes que decideixen en assemblea diària què fer!

    TWTR: @ acampadabcn

    FB: acampadabcn (pàgina) acampada barcelona (grup)

    Hashtags: # acampadabcn # acampadabcn (dia) (exemple avui: # acampadabcn18) # yeswecamp # tomalaplaza

    Vine a la plaça, porta a més gent i queviures, difon la iniciativa … SI ES POT!

    Pel que fa les botiguetes jo no recolzo al mafiós del laporta ni simpatitzo amb cap partit. Si defensem la nostra cultura és perquè els politicots ens megen el tarro? doncs aquest argument és el de Ciudadanos i el PP… Al final potser ets tú qui tens el cap menjat…
    I no la llengua no és el més important, la igualtat de gènere tampoc, el dret a la vivenda tampoc, però totes juntes són el que hem de reivindicar. Dir que reivindicar la llengua no és important perquè ara hem d’estar contra els bancs és com dir que hem de permetre que els marits apallissin dones perquè ara ens hem de preocupar per l’ecologia. Es poden fer diverses coses alhora no?

   • Uno que pasa

    Me parto, con la que está cayendo: ¿liados con temas lingüisticos? ¿en serio?

   • A un:

    et prego que siguis una mica més respectuós. La lluita per l’alliberament nacional dels Països Catalans -que moltes i molts considerem indissociable de la justícia social, l’anticapitalisme, la solidaritat internacional i les llibertats personals- no és una collonada que s’inventés el lamentable Laporta.

    És una lluita que ve de lluny i que ha sofert una duríssima repressió per part del franquisme, de l’estat, de l’exèrcit, de l’església, dels mass media i dels sectors econòmics poderosos.

    Visquin les revoltes, totes, per un món més just i lliure. També des de i pels Països Catalans.

   • celebro que finalment s’hagi traduït, el tema lingüístic és important i no és patrimoni de cap partit polític!

   • La idea de països catalans i les altres idees no són indissociables. Poden conviure, però també un pot ser anticapitalista i no independentista i al revés.
    Però això no ho hauriem de discutir, ens hem d’unir i no separar. Tots a una, després si un vol ser independent endavant, és igual de respectable.

   • Totalment d’acord Esteve, només demano que no es ridiculitzi una sensibilitat independentista com si es fos un hooligan del laporta. Històricament l’independentisme sempre ha estat a l’esquerra i amb les lluites dels moviments socials.

    Endavant i força!!!

   • Uno que pasa por aqui

    Pere, soy terriblemente respetuoso, pero creo que no es el momento para ponernos a discutir sobre estas cosas. Me parece cojonudo que se traduzca en las dos lenguas oficiales cualquier cosa escrita en este blog, es más pienso que debería de haber sido así desde el principio, pero insisto ahora no es momento de discutir sobre estas cuestiones, pero oigan, por mí como si se ponen hablar de futbol. Que a lo mejor se despistan y olvidan del motivo real del porque de toda esta movida y los de siempre tan contentos.

    También se ha luchado muchísimo por tener el derecho de voto pero mira por aquí los hay que andan pidiendo que no se vote.

  • Estàs convidat a traduïr tot el que aparegui en aquest web, ens ho envies hi ho penjem. Una mica de comprensió siusplau doncs són moments de molta feina i hi ha gent que treballa més ràpid i més cómode en castellà. O sigui que autoorganització, a partir d’ara ja no hi ha líders ni direccions, responsabilitat individual i col·lectiva.!!

 3. Veig que demaneu provisions, i ja que no crec que em pugui afegir a l’acampada, com a mínim m’agradaria contribuir-hi d’alguna manera. Quina mena de provisions us fan falta?

 4. PROPOSTES DE CONSTITUCIONALITAT A LES CANDIDATURES QUE VULGUIN SER VOTADES A LES MUNICIPALS DE DIUMENGE |
  1. El pressupost 2011 de la Generalitat no pot ser inferior al del 2010 |
  La Carta Europea garanteix el “dret a una bona administració”. Ben lògic si tenim presents els deures del contribuent. La jurisprudència constitucional espanyola s’ha pronunciat en reiterades ocasions, fins al punt de crear doctrina, en el sentit que aquest dret és reclamable a tots els Estats de la Unió amb independència que hagin ratificat o no la Carta. Amb el següent raonament: els Estats que han ratificat la Carta són majoria i a partir del moment que la va subscriure un dels Estats membres de la UE, els drets que recull la Carta són els que són i no poden ser uns altres mentre aquesta no es modifiqui i la modificació sigui ratificada, amb la qual cosa la pertinença a la UE comporta l’acceptació implícita de la Carta amb o sense ratificació explícita. |
  Són també nombroses les referències de la Constitució del 1978 (CE) que obliguen les administracions a actuar exclusivament en benefici de l’interès general de la societat, garantia regulada positivament en la legislació vigent sobre règim jurídic i procediment administratiu comú. |
  En conseqüència, l’activitat de la Generalitat, finançada pels contribuents, ha de donar bons resultats: ha de millorar contínuament la qualitat de vida i les prestacions i serveis que dóna als seus administrats. O bé, com a màxim, en un cas d’adversitat sobrevinguda com podria ser aquesta crisi, en el supòsit que les causes de la crisi no fossin gens ni mica atribuïbles a l’administració (molt discutible, però que es podria arribar a acceptar), la Generalitat podria mantenir els serveis. En cap cas reduir-los. |
  La retallada d’uns serveis que l’administració està obligada a donar implicaria l’existència d’una mala gestió dels recursos, fos dolosament o bé per negligència. Una circumstància que no és permissible en l’administració o que, en tot cas, l’administració no pot admetre que s’hagi produït. |
  En síntesi, que cap administració, la Generalitat tampoc, pot recaptar impostos per finançar-se i, per acció o omissió, permetre l’entrada d’una situació de crisi com aquesta que l’obligui a rebaixar el pressupost. Perquè en un cas així li sortiria més a compte a l’administrat no tenir, i no haver de finançar, aquesta administració que no pas haver-la de suportar com una càrrega. |
  Principi d’igualtat |
  La igualtat i/o no-discriminació és un altre principi constitucional recollit a totes les Cartes. El pressupost 2011 del País Basc augmenta més d’un 2%. La Generalitat, més tenint en compte el programa electoral de la força més votada al Parlament (concert econòmic), està obligada a dur a terme les accions i negociacions que calgui perquè el pressupost d’aquest any no es vegi reduït respecte del de l’any passat. |
  Qualsevol candidatura a les municipals de diumenge que no es comprometi a treballar per aquesta no-reducció del pressupost, pressionant com a Ajuntament o bé al Parlament través del partit que dóna suport a la llista, contribuiria a aquesta greu irregularitat i no mereix el nostre vot. |
  Contràriament, tota candidatura que entre avui i divendres assumeixi el compromís de lluitar per corregir aquesta anomalia, des de l’Ajuntament i al Parlament, mereix ser votada. |
  Jaumetria

 5. Gente, ¿qué necesitáis? Intentaré pasarme mañana y llevaros lo que pueda, decidme y haré lo que esté en mi mano. Mucha fuerza y ánimo de una pamplonica (voy a ir este finde, a ver si se está montando algo también en mi ciudad). Lo dicho, saludos!

 6. ¡¡QUE VIVA LA LUCHA DE LA CLASE OBRERA!!

  FUERA LA LEY D´HONT, FUERA EL BIPARTIDISMO UNICO “ATADO Y BIEN ATADO” QUE DIJO/DEJO FRANCO…

  PP$OE=PROGRAMA ELECTORAL DEL FMI+MERKEL+OBAMA=

  DE LOS OLIGARCAS CAPITALISTAS=CLASES DOMINANTES= BANQUEROS Y POLITICOS CONTRA LOS DERECHOS SOCIALES

  POLITICO Y BANQUEROS NOS MEAN ENCIMA
  Y LOS MEDIOS DICEN QUE LLUEVE!!

 7. Em sembla bé que vulgueu solidaritzar-vos amb la resta de precaris que arreu de l’estat es manifesten contra la situació actual, de fet, per sort o per desgràcia compartim governants. Ara bé, d’aqui a parlar d’ #spanishrevolution, hi ha una distància…
  A catalunya el problema de la crisi ens afecta en bona part per seguir formant part d’espanya. Si fossim un país independent, tot i seguir tenint polítics xorissos i incompetents, no hauriem arribat segur als nivells de falta d’inversió en infraestructures, beques i serveis ni a un dèficit fiscal que ens estrangula especialment…
  A Extremadura tenen més d’un 20% de funcionaris, a andalusia els jornalers cobren un subsidi tot l’any sense fotre brot i a Madrid és molt major el nombre de beques per als estudiants. Estem patint un espoli econòmic que afecta principalment les classes populars… D’això, esclar no en tenen la culpa els ciutadans espanyols que com nosaltres també pateixen la crisi i molts dels quals són companys que s’estan concentrant a altres places d’arreu de l’estat, però Espanya com a estat, com a presó de pobles, com a estructura macropolítica si que en té la culpa.
  Crec que podem fomentar els hashtags #acampadabcn , #acampadasol , #democraciarealya i el que ens vingui de gust. Si pretenem sumar el màxim de gent seria millor no entrar en aquests termes espanyolistes. A mi, per exemple em tiren molt enrera…
  Per mi, i per molts altres catalans amb els que he parlat sobre el tema aquesta és una peça més que vé encadenada a les de la manifestació contra la putrefacció del poder jurídic i els atacs a la sobirania no només del parlament català si no també de l’espanyol sobre el nostre estatut i la de la consulta ciutadana del 10A.
  Els catalanistes ens podem abstenir d’utilitzar #adeuespanya #independència #spainispain etc… si els espanyolistes deixeu de posar el maleït #spanishrevolution d’una vegada…
  En aquesta lluita hem de romandre units, després ja ens discutirem sobre temes nacionals, i la única manera d’estar units és no utilitzar hastags que facin mal a la vista com #spanishrevolution.
  Tampoc estaria de més, més que res per ecologia lingüística, que els continguts fossin consultables en català. No dic que no hàgin de ser-hi en castellà o en anglès, només demano que siusplau, tingueu una mínima sensibilitat pel català.

  Salut i força!

  • Jaume, em permeto reciclar un comentari fet anteriorment, puix crec que s’avé amb el tema.

   El fet d’usar o no el català és delicat, puix per un costat és o vol ser un moviment participatiu on tot-hom hi posi el seu gra de sorra.

   Hi ha qui diu que l’exigència del català (també en català, no és cap exigència, és respecte) podria causar divisió. Ara bé, també qui fa servir argumentacions d’esquerra o alternatives causen divisió, o les argumentacions protototalitàries de culpar la política en genèric. Ço, cal tindre molta cura.

   Per un altre costat, sabem que sovint hi ha progressistes que només ho son en un únic idioma, i s’arriben a emprenyar com a mones si els ho recordes, i etziben que això és nacionalisme, com si, a Catalunya, el fet d’emprar el castellà no fos un nacionalisme encara més acusat, en ocasions agressiu.

   La història dels moviments i revoltes progressistes a Espanya des del segle XIX fins ara, en va plena de situacions paradoxals. A l’hora d’escollir entre uns drets i uns altres, en comptes de demanar-los tots, sempre s’ha optat pels drets econòmics i solidaris individuals -el sou, la jornada laboral, etc.-, deixant de costat drets més genèrics, com els drets col·lectius del poble català, ço dels catalans, no ho oblidem, drets culturals i econòmics.

   Aquest regateig ens ha dut al que som, un poble considerat de segona per nosaltres mateixos, en que es pot obviar uns drets per sobre d’uns altres, i sense adonar-nos que, com a poble, patim enormes injustícies econòmiques que ens diferencien de la gent de democraciareal que se manifesten a Madrid o Sevilla. Els serveis públics a Catalunya són diferents que els d’un altre punt de l’estat, puix també són molt diferents els diners disponibles. O no són drets la sanitat o l’educació?. L’us de la llengua catalana, fer-ne bandera, és una manera com una altra d’identificar-nos amb la reclamació d’aquests altres drets.

   Dit això, ànims i endavant, sempre endavant !!! Cal canviar el sistema polític per un de veritable i participatiu.

 8. ¡¡CUIDADO HAY TELEVISIONES DE LA EXTREMADERECHA FILMANDO Y CRIMINALIZANDO EN MADRID-SOL Y AYER NOCHE EN BARCELONA IMAGENES!!

  DEBATIRLO EN LA ASAMBLEA SI SE EXPULSA DE ALLI ESOS MEDIOS (no llevan el logo de esas cadenas de extremaderecha, ponen mejor a chicas guapas para infiltrarse mejor, ayer noche habia 2 chicas de una television online me dijeron con un nombre que no existe “Agora-tv” es posible sean los infiltrados o habia de “atlas” que no se quien son

  DESPUES EN LOS CANALES DE INTERECONOMIA LLEVAN DIAS HABLANDO DE LA ACAMPADA Y EN LA 10, (lo he visto en las tele pro-pp que dio licencia la esperanza aguirre de extremaderecha, la 10, intereconomia,

  EN INTERECONOMIA HABLAN QUE SI SON SOVIETS, QUE SI LA UNION SOVIETICA, QUE SON DEL PSOE QUE VAN CONTRA EL PP, QUE SI SON DE LAS JUVENTUDES COMUNISTAS QUE HACEN LOS CARTELES, PIDEN QUE LOS DESALOJEN A PALOS, FILMARON EN SOL Y EN BARCELONA…

  LA EXTREMADERECHA YA NO USAN A TERRORISTAS COMO LOS DE CRISTO REY O TRIPLE A, COMO EN LA TRANSICION, O A SKINS FACHAS-NAZIS A DAR PALIZAS-MATAR A LOS “ROJOS” AHORA LLEVAN LAS TELEVISIONES PARA ATACAR EN LA GUERRA DE LA DESINFORMACION.

  ******* ****HAY QUE DEBATIR EN LA ASAMBLEA:
  SI SE IDENTIFICA A LOS MEDIOS, SE DEJA A TV3, TVE ESTUVIERON AYER, Y PRENSA ESCRITA,ETC
  PERO NO A LOS FRANQUISTAS-FASCISTAS (SIGUEN AHI) DE CANAL INTERECONOMIA,LA 10 QUE BUSCAN LA PROVOCACION, CRIMINALIZACION DE LA EXPRESION POPULAR SOCIAL, Y BUSCAN VIOLENCIA PARA QUE INTERVENGA LA POLICIA,ETC…

  • No enteneu que les cadenes fatxes precisament el que volen és la imatge de “joves sectaris” interceptant periodistes per fer-los fora passant-se pel forro el “dret a la informació”! No els doneu la notícia fàcil. Si hi son, que hi siguin, si no, difamaran igualment! La manipulació es combat amb contrainformació. S’ha d’atendre a tots els periodistes que vinguin, siguin del color que siguin…

   • Jaume posa Intereconomia i veura´s com manipulan son els fills del Franquistes escridassant amb aquesta gent ni aigua no siguis ingenu.., i estant demanant que carregui la policia….per acabar amb aixo…diuen que sembla la barranquilla de la droga, i tota la desinformacio posible per treure´ns la veu, una vegada la gent s´ha movilitzat a 50 ciutats no els hi facis tu el cami planer amb aquest buenisme-tontisme pseudo-pacifisme que ens venen, que ens volen tots com borregos, la extremadreta te els nostres morts a les cunetes els treballadors lluitadors, no els hi defensis..
    No tot val amb el “buenismo”.. y la llengua y els tags.. no es lo més important del món munduial encara que no us ho sembli, aixo es una Movilitzacio Social dels precaris farts i tota la societat en lluita pels drets socials, sanitat, pensions, i retallades laborals, d´aquestos capitalistes-neofeixistes..la nova dictadura del segle xxi.

 9. CORRECCION DE ERRORES:
  AGORA.TV Y ATLAS TV, NO SON LOS REPORTEROS DE LA EXTREMADERECHA DE

  LOS CANALES DE INTERECONOMIA (FRANQUISTAS-FASCISTAS, LA 10(ABC) , VEO7 (EL INMUNDO), LIBERTADDIGITAL (LOSANTOS), 13TV (ULTRACATOLICOS-OPUS DEI), ETC.
  ES EL “TDT PARTY” ESPAÑOL ( como el TEA PARTY DE EEUU), LAS LICENCIAS de TDT NACIONAL QUE DIO ESPERANZA AQUIRRE A LAS TELEVISIONES PRO-PP Y ULTRAS DE EXTREMA-DERECHA Y FRANQUISTAS LOS MISMOS APELLIDOS DEL FRANQUISMO HIJOS DE FRANQUISTAS PARA QUE ENGAÑEN A LOS BOBOS, Y A LOS RELIGIOSOS MEAPILAS Y GANEN LAS ELECCIONES..LAS CLASES DOMINANTES CON EL VOTO DE LOS BURROS NECESITAN..

 10. HOLA COMPAÑERXS!

  Ésta tarde estaremos en plza cataluña con una cámara y micro de mano para realizar un pequeño reportaje OBJETIVO del asunto!

  😉

 11. Recolzo totalment la vostra acció i us faig saber (segurament ja ho sabeu) que hi ha convocada un cacerolada a les 21h . Crec que ens falta el símbol. El gest que identifiqui aquest moviment. Crec que penjar pantalons amb el forro de les butxaques fora sembla dir que no tenim diners, i per això protestem i no és això companys. Seria millor sabanes blanques o mocadors blancs a les balconades amb la paraula (o sense) en groc INDIGNATS!

  ¡INDIGNADOS!

  Jo crec que falta el símbol con el dibuix de la bomba taxada a les grans manifestacions contra la guerra. O la frase de la lletra de Imagine:

  You may say I’m a dreamer but I’m not the only one

  Rafa

  • Bona idea! Jo acabo de fer la pancarta pel balcó, no és groga (pocs mitjans…) però sí que hi diu:

   INDIGNATS!

 12. El 17 de juliol de 1936 ja feien el programa “El gato al agua” en CANAL INTERECONOMIA EXTREMADRETA.
  Entre els contertulians, hi havia un general de l’exèrcit. Un tal Francisco Franco, que diu que si s’aixeca, es muntarà “la de Dios es Cristo”. Video molt bo.

 13. En Intereconomia el programa “dando caña” y en La10 “curri valenzuela”, el portavoz de ansar Miguel Angel Rodriguez pide que los desalojen a palos la policia a los ocupantes de la plaza del sol..

  La extrema-derecha FRANQUISTAS-FASCISTAS (siguen ahi) y sus televisiones dadas por Espe-rancia Palin.

  Dicen perlas como que “la plaza parece las barranquillas”(venta droga) (por los toldos del sol), que son hay SOVIETS, que son como LA UNION SOVIETICA,etc
  Quieren manipular-politizar la protesta Social de las redes porque la Espe tiene despacho en la plaza del sol, para quitarlos en la jornada de reflexion de las elecciones, el sabado, dicen que los carteles los hacen “las juventudes COMUNISTAS”, dicen que son los de IU, que todo esto es ANTI-PP para las elecciones…, manipulan de una manera burda y torpe,a los burros que son los que les dan el voto 10 millones, el electorado de curritos-explotados tontos de derechas…

  ( la derecha pepera quieren usar las Protestas Sociales espontaneas de la red como en otros paises, de los precarios HARTOS DE ESTE SISTEMA CAPITALISTA PODRIDO EXPLOTADOR Y OPRESOR en defensa de la sanidad PUBLICA de las pensiones PUBLICAS y los contratos laborales NO DE NEOESCLAVO, como usan a ETA en su beneficio siempre como es sabido)

 14. DOCUMENTAL SOBRE LOS EFECTOS DE APLICAR EL NEOLIBERALISMO DE MANUAL SOBRE ARGENTINA (por Menem con la ayuda de bush padre)

  video imprescindible 1h30

  *** MEMORIA DE UN SAQUEO (Fernando Solanas 2003)**

  http://video.google.com/videoplay?docid=-4477082254339304915#

  QUE LA CRISI LA PAGUEN QUIENES LA PROVOCARON
  LOS RICOS, LOS BANQUEROS, LOS ESPECULADORES, LOS OLIGARCAS CAPITALISTAS, LAS CLASES DOMINANTES.

  QUIEREN QUE LAS PAGUEMOS NOSOTROS LAS CLASES POPULARES LA CLASE TRABAJADORA-OBRERA, CON MAS IMPUESTOS, MENOS SALARIOS, MENOS GASTO EN DERECHOS SOCIALES, SANIDAD, EDUCACION,PENSIONES, ESTOS MEGACHORIZOS DE CORBATA QUIEREN PRIVATIZAR TODO LO PUBLICO A MANOS DE UNOS POCOS PRIVADAS, LOS PATRONOS AMIGUETES DE LOS POLITICOS Y MULTINACIONALES EXPLOTADORAS, NOS QUIEREN LLEVAR AL NEOESCLAVISMO Y A LA CHINANIZACION TRABAJADORES-MAQUINAS= NEOSESCLAVOS QUITANDO TODOS LOS DERECHOS DEJANDONOS EN PRECARIO TEMPORALES Y CON EL DESPIDO LIBRE Y GRATUITO HAN CONSEGUIDO CON LA AYUDA INESTIMABLE FIRMANDO LOS SINDICATOS AMARILLOS DEL PODER, VERTICALES, TOXO Y MENDEZ.

 15. ¡¡¡¡NO SOMOS MERCANCIA EN MANOS DE POLITICOS Y BANQUEROS!!!!

  UNETE A LA LUCHA OBRERA CIUDADANA EN LA PLAÇA CATALUNYA

  NO NOS MIRES UNETE!! DIFUNDELO Y PARTICIPA

  LA CALLE ES NUESTRA! (no de Fraga)

  ES LA HORA DE LA LUCHAR SOCIAL, POR LOS DERECHOS SOCIALES Y LABORALES CONTRA LA EXPLOTACION CAPITALISTA

  LA MOVILIZACION SOCIAL Y EL PODER POPULAR!!

  NO HAY PAN PA TANTO CHORIZO!!

  LOS POLITICOS Y BANQUEROS NOS MEAN ENCIMA Y LOS MEDIOS DICEN QUE LLUEVE!

  YO SOY ISLANDES, ISLANDES ISLANDES!!

 16. Una pregunta golpea con cada vez más fuerza en la mente de millones:

  ¿Si el pueblo no ha elegido a los Banqueros y a los grandes directivos de las Multinacionales por qué son ellos los que gobiernan?.

  En el aire empieza a flotar la sensación de estar ante una nueva Primavera Democrática, un Mayo del 15 y mientras esto sucede un banquero acabado llamado Strauss Khan del FMI “el Violador” espera que le asignen ya su celda en el talego, (a ver cuanto dura dentro preso, la carcel las hicieron para los pobres el poder)
  Pulsando un poco en twitter se intuye que algo parecido al “yeswecamp” español empieza a barruntarse en Italia.
  Definitivamnete hoy es buen día.

 17. PACO IBAÑEZ (exilio PARIS 1969)
  – “ESPAÑA EN MARCHA”- A LA CALLE QUE YA ES HORA DE PASEARNOS A CUERPO (de Gabriel celaya)

  Nosotros somos quien somos.
  ¡Basta de Historia y de cuentos!
  ¡Allá los muertos! Que entierren como Dios manda a sus muertos.

  Ni vivimos del pasado,
  ni damos cuerda al recuerdo.
  Somos, turbia y fresca, un agua que atropella sus comienzos.

  Somos el ser que se crece.
  Somos un río derecho.
  Somos el golpe temible de un corazón no resuelto.

  Somos bárbaros, sencillos.
  Somos a muerte lo ibero
  que aún nunca logró mostrarse puro, entero y verdadero.

  De cuanto fue nos nutrimos,
  transformándonos crecemos
  y así somos quienes somos golpe a golpe y muerto a muerto.

  ¡A la calle! que ya es hora
  de pasearnos a cuerpo
  y mostrar que, pues vivimos, anunciamos algo nuevo.

  No reniego de mi origen
  pero digo que seremos
  mucho más que lo sabido, los factores de un comienzo.

  Españoles con futuro
  y españoles que, por serlo,
  aunque encarnan lo pasado no pueden darlo por bueno.

  Recuerdo nuestros errores
  con mala saña y buen viento.
  Ira y luz, padre de España, vuelvo a arrancarte del sueño.

  Vuelvo a decirte quién eres.
  Vuelvo a pensarte, suspenso.
  Vuelvo a luchar como importa y a empezar por lo que empiezo.

  No quiero justificarte
  como haría un leguleyo,
  Quisiera ser un poeta y escribir tu primer verso.

  España mía, combate
  que atormentas mis adentros,
  para salvarme y salvarte, con amor te deletreo.

  • Què pesats amb l’Espanya dels nassos! canseu!!

   • Noi el integrisme de la llengua tampoc es bó..
    ..Em sembal que no entens el significat i el simbolisme d´aquesta canço, al exili durant el franquisme, demanant la lluita social, com l´estaca de lluis llac.
    voteu al vostre colega Laporta que ho tindreu tot en catálà… sapigues que el seu sogre era un important Franquista catala el Echevarria, i el fill directiu del barça, i de la fundacion francisco franco, perque aneu aprenent qui son aquestos indepes “catalans2 marqueting.. com molts burguesos catalans colaboranistes del franquisme tots, el samaranch de falange,etc, llegeix la historia..
    Menys el pujol que va estar a la preso no masa, la burguesia catalana catalanista ´l´entorn de ciu, eren mes franquistes que ningú no van lluitar mai contra franco como altre part de la societat, els drets dels treballadors no els hi interesaven amb franco, ni ara, tota la dreta catalana tan nacionalista ella disfressada del monopoli del catalanisme….

   • En resposta a l’Uno d’aqui sota…

    Entenc la idea de la cançó d’exili, però és pretensiós posar-la ara, quan el projecte d’una espanya multinacional i federal és inviable. És com si ara de sobte algú es posa a discutir si és millor el despotisme il·lustrat o el carlisme…

    i d’on nassos has tret que jo recolzo el mafies del laporta, la colla de sionistes que hi ha a SI o el traïdor del Portabella?

    Subscric tot el que has dit de la burgesia catalana, però et recordo que no tots els catalans sóm burgesos i que a Pedralbes la llengua que més s’escolta és el castellà.
    Estic fart de que se m’acusi de burgès per parlar català. Jo també sóc a l’atur i sense un duro, no tinc herència, ni tan sols cotxe ni moto ni bici i fa 10 anys que intento independitzar-me… Això que dius és demagògia

    Ja que tens un discurs tan lerrouxista, responent amb el teu maniqueisme et podria dir que el mateix lerroux que predisposava els obrers a fer vagues i fins i tot a violar monges (repugnant) després és el que va portar la dreta espanyola i els profeixistes de la CEDA al poder.

 18. Acabo de passar per Plaça Catalunya i he volgut signar el manifest al punt d’informació…
  Dir-vos que l’atenció rebuda ha estat força decepcionant i m’ha deixat bastant mal sabor de boca. Penso que si el que es vol es fer arribar el missatge com a més gent millor i donar una imatge de serietat al que envolta a tot aquest moviment aquesta no és la millor manera.

  A la persona que hi havia en aquell moment li he tingut que dir jo que el paper ja estaba complet i que en feia falta un altre, no m’ha informat absolutament de res ni de com l’havia d’omplir… Ni un “hola” ni un “adéu gràcies”… He arribat il·lusionat i me n’he anat completament decebut.

  Aquesta imatge digne del més ranci dels funcionaris crec que no convida gaire a l’adhesió ni a la participació cosa que hauria de ser primordial. Si aquesta es la motivació i l’implicació que es demostra a la gent que s’apropa per ser informada i donar suport no crec que estem anant per bon camí.

  Gràcies pel vostre temps.

  Salut.

  • Crec que no pots jutjar a “tot” per una persona o un fet puntual 2personal”, son gent com tu que s´organitza com pot al carrer amb totes les dificultats que hi ha i les que posa la policia i l ´ajuntament l ´hereu en campanya, no som funcionaris somriguent som la gent del teu barri, del carrer manifestant-se en una protesta social, falten mans i molta més gent, i la teva colaboracio i participacio també val i es benvinguda.
   DIFON I PARTICIPA

   • Hola, No ho estic jutjant tot per una sola persona…

    Es només una reflexió de l’imatge que es pot arribar a donar, cosa que crec que és molt important.

    Difonc i participo tant com puc, i crec que una manera de participar és també dir les coses que penso, tant si son positives com negatives.

    Per suposat ha estat una impressió personal en un moment determinat, cosa que no farà cambiar la meva posició davant tot aquest moviment que recolço dins les meves possibilitats.

    Us la volia fer arribar simplement perquè es prengués en consideració.

    Molts ànims i endavant.

   • En això et dono la raó Uno… Potser qui era a la taula de signatures no tenia dots de relacions públiques. T’has plantejat posar-t’hi tú a la taula? (ho dic en pla constructiu)

    Penseu que hi ha molts advocats, ingeniers, periodistes, humanistes, especialistes en comunicació i màrqueting, etc.. que estan a l’atur i provablement a la plaça. Si podem vendre el nostre coneixement al mercat, també el podem entregar per a les nostres causes!

 19. A LA CALLE!!!- KORTATU 1986

  He visto las calles ardiendo otra vez
  He visto las calles ardiendo otra vez.
  Has vivido mucho
  en tan poco tiempo
  La vida va deprisa todo sera muy lento
  Mira los chavales
  Qué fuerte vienen dando.
  A la calle, a la calle
  Que lo están currando.
  He visto las calles ardiendo otra vez
  He visto las calles ardiendo otra vez.
  Andas despistado
  no sabes qué hacer
  ya va siendo hora
  que esto empiece a arder
  a sentir otra vez
  El calor en las calles.
  Mira cómo corren
  entre el fuego los chavales
  he visto las calles ardiendo otra vez
  he visto las calles ardiendo otra vez

 20. LLUIS LLACH- L´ESTACA

  “”Esta canción, que se ha traducido a multitud de idiomas, ha llegado a popularizarse tanto que en muchos sitios se considera autóctona. Fue compuesta en plena dictadura del General Franco en España y es un llamamiento a la unidad de acción para liberase de las ataduras, para conseguir la libertad. “”

  “”Se ha convertido en un símbolo de la lucha por la libertad.””

  L’avi Siset em parlava de bon matí al portal
  mentre el sol esperàvem i els carros vèiem passar.
  Siset, que no veus l’estaca on estem tots lligats?
  Si no podem desfer-nos-en mai no podrem caminar!

  Si estirem tots, ella caurà i molt de temps no pot durar.
  Segur que tomba, tomba, tomba, ben corcada deu ser ja.
  Si jo l’estiro fort per aquí i tu l’estires fort per allà,
  segur que tomba, tomba, tomba, i ens podrem alliberar.

  Però, Siset, fa molt temps ja, les mans se’m van escorxant,
  i quan la força se me’n va ella és més ampla i més gran.
  Ben cert sé que està podrida però és que, Siset, pesa tant,
  que a cops la força m’oblida. Torna’m a dir el teu cant:

  Si estirem tots, ella caurà i molt de temps no pot durar.
  Segur que tomba, tomba, tomba, ben corcada deu ser ja.
  Si jo l’estiro fort per aquí i tu l’estires fort per allà,
  segur que tomba, tomba, tomba, i ens podrem alliberar.

  L’avi Siset ja no diu res, mal vent que se l’emporta,
  ell qui sap cap a quin indret i jo a sota el portal.
  I mentre passen els nous vailets estiro el coll per cantar
  el darrer cant d’en Siset, el darrer que em va ensenyar.

  Si estirem tots, ella caurà i molt de temps no pot durar.
  Segur que tomba, tomba, tomba, ben corcada deu ser ja.
  Si jo l’estiro fort per aquí i tu l’estires fort per allà,
  segur que tomba, tomba, tomba, i ens podrem alliberar.

 21. VIVA LA REVOLUCION

  RESPUESTA A ARTICULO DE ANGELS BARCELO, I TANTOS MERCENARIOS PERIODISTAS DE FALSIMEDIA

  http://madrilonia.org/?p=1863

  – ¿no has cuestionado tú la “democracia” cuando desde tu cadena y tu programa habéis ocultado información -previa al 15-M-?

  – ¿sois quienes recogéis la opinión pública para situaros frente al poder, o quienes generáis opinión pública para defender al Poder POLITICO-ECONOMICO?

  – ¿qué es democracia?: votar cada 4 años para que puedan legitimar su turnismo dos partidos que, en las cuestiones esenciales son iguales: lacayos de los mercados… ¿eso es democracia, de verdad?

  – puedes criticar, pero define los términos. Nosotr@s (o al menos much@s) no estamos CONTRA la democracia, sino luchando POR la democracia.
  Sois vosotr@s quiénes defendéis como democracia lo que no es más que ficción, lo que no es más que un proceso de legitimación de la dictadura de los mercados…
  A mí no me representan, y no es una frase dejada caer, es la realidad. No me representan porque no cumplen lo que dicen, porque voté (en caso de haberlo hecho, pero aceptaré que acato el voto mayoritario) algo que me han robado, porque defienden otros intereses que no son los de los soberanos (entre ellos, yo)

  – Así pues, defina democracia: una vez que lo haga, podremos discutir si tiene parte de razón. Mientras, usted juega a una cosa y yo a otra, porque lo que usted defiende como democracia, simplemente no lo es, sino tiranía… Y todos sabemos que es legítimo levantarse contra la tiranía…

  – concluyo: cuando viva en democracia, quizá no la cuestione (o quizá también lo haga). Mientras cuestionaré esta cosa que llama democracia.

 22. CATALÀ I CASTELLÀ gràcies al companys q ho ha fet possible uns comentaris a dalt 🙂

 23. per cert, companys si voleu dfer traduccions, només heu de deixar-la al mail o a comentaris de l’entrada que vulgueu traduir!

 24. os recomiendo que visiteis estas webs: http://www.ciudadanosenblanco.com/ y http://www.esconsenblanc.org

  Despues de visitarla os animo a que pongais vuestros comentarios, este es el mio:
  -me imagino que los resultados dan las proximas elecciones, se constituye el “parlament” del ajuntament pero no hay suficientes regidors para constituir una mayoria suficiente: como? la respuesta esta en estas webs. La que se arma entonces.

  Creo que es lo consecuente con la que se esta montando y es simplemente utilizando las herramientas del sistema.
  animos.

 25. Al igual que es va plantejar a la mort de Franco, hara tenim dues opcions: Demanar una reforma política i económica, u optar per una ruptura. Llavors es va optar per la Reforma, i per aixó hem arrivar a aquesta situació. Aquesta vegada no ens hem de tornar a equivocar. Yo penso que sense RUPTURA amb les institucions políticas no hi ha posibilitat de conseguir la DEMOCRACIA REAL. I sense la superació del capitalisme no hi ha posibilidad de conseguir la justicia social i económica. Si no promovem la ruptura la frustració sera demoledora. El Sistema s’ens menjara. Hem de superar el Sistema. Si realment volem la emancipació no hem de conformant-nos amb les seves engrunes.

 26. VIVA LA REVOLUCION

  *******Respuesta de una ciudadana INDIGNADA****
  http://madrilonia.org/?p=1863

  Querida Àngels Barcelo (periodista):

  Sí queremos cuestionar “esta” “democracia.” ???

  ***Cuestionamos “esta democracia” porque falla en su sustento, la soberanía popular: los mercados imponen decisiones para su propio beneficio y los partidos en el Parlamento no se enfrentan a este hecho mundial. No luchan en nuestro país ni en el Europarlamento para acabar con la especulación financiera, de divisas o de deuda soberana, ni para acabar con los paraísos fiscales y con las agencias de rating.

  ***Cuestionamos “esta democracia” porque los partidos en el poder no velan por el bien colectivo, sino por el bien empresarial. Porque entienden que el crecimiento es crecimiento macroeconómico, del PIB y de los beneficios empresariales, y no crecimiento de la justicia social, de reparto de la riqueza que generamos entre todos, de los servicios públicos y del acceso a la vivienda y otras necesidades.

  ***Cuestionamos “esta democracia” porque los partidos en el poder no velan por el bien colectivo, sino por el bien de los ricos. Se les bajan los impuestos, se les favorecen deducciones fiscales (vivienda, seguro sanitario, pensiones) y se crean servicios (algunos colegios concertado, pagados por todos) a los que solo ellos pueden acceder.

  ***Cuestionamos “esta democracia” porque los partidos en el poder no velan por el bien colectivo, sino por por su propia continuidad en el mando. Porque solo les preocupa gobernar, pactan con quien tengan que pactar e incumplen su programa electoral. Porque ningún político vive lo que legisla para sus “súbditos”: precariedad, hipoteca e incertidumbre. Este gobernar para otros es una falla fundamental del sistema.

  ***Cuestionamos “esta democracia” porque no incluye medidas radicales contra la corrupción, la retirada inmediata del acta en caso de imputación o de simultanear con un puesto en el sistema privado. Porque existen formas sutiles de corrupción como el enriquecimiento por uso de información privilegiada o el acceso, después del cargo, a puestos de asesores empresariales que no están reguladas y que hacen de ser político un negocio muy rentable.

  **Cuestionamos “esta democracia” porque no se basa en una participación efectiva de la población en la toma de decisiones, sino en una delegación absoluta en manos de unos políticos que se presentan en listas cerradas y a los que no tenemos ningún tipo de acceso. Por no hablar de que no existe una proporcionalidad en el voto. Es un absurdo absoluto que la forma de “castigar” a un partido sea votar a otro con el que no se está de acuerdo o permitir su victoria. En el mundo contemporáneo existen muchas otras formas de organización que permitirían a las personas participar y gestionar más esferas de lo común. Esto nunca está en los programas, porque les perjudica.

  **Cuestionamos “esta democracia” porque no acepta como ciudadanos a habitantes del país, personas que han venido de otros lugares, que sufren las leyes y pagan por ellas, pero que no puede elegirlas; esto le ocurría a las mujeres y los esclavos en Grecia. Todas las personas son iguales y deben poder decidir y aportar en el país en el que viven. No existen personas ilegales, solo ciudadanos.

  **Cuestionamos “esta democracia” porque los partidos en el poder no cumplen ni la propia Constitución: no hay trabajo digno, la justicia no es igual para los que tienen dinero que para los que no, ni se reparten viviendas para todos. Solo les importan los artículos de la Constitución relacionados con la unidad del Estado, les importa un bledo los que tienen que ver con un sistema más igualitario.

  No diremos nada sobre los políticos “que cambiaron el gris por el color”, porque la impunidad de la dictadura sigue pesando mucho en nuestro país. No nos valen excusas, no podemos dejar de criticar la democracia realmente existente sin pensar en una democracia real. Yo no quiero elegir entre la democracia realmente existente o las dictaduras del pasado, quiero vivir de otro modo.

  Querida Angels, ¿a usted le basta con la democracia realmente existente?

  No somos mercancías en manos de políticos y banqueros

  Democracia real ya!
  Firma: Beatriz García

 27. No sé si podré assistir avui…aquests dies m’ha estat impossible!!

  Però tot el meu suport cap a vosaltres…continueu així….és un orgull!!

  Endavant!!

 28. m’agradaria agrairbos l’asfors que feu per totes en les bostres declaracions de indignacio
  crec que tendrieu que fer una reflexio per tal d’invitar a una gran cantitat de gen que com tots u esta pasan malamen pero que com en un principi allunats per unes malourades declaracios per par de tots aurien de ser representats com son la gen de dretes ya que aqui i som tots lo que estem en crisis.I s’auria de buscar una bona manera de fer bore als botans de dreta que aixo es per tots i per surti de la crisis institucional i economica provocada per un porcentatge de gen mol minso que la seua politica no es de dretes ni d’esquerres sino de l’aspeculacio dura i pura
  per una lluita sense enemigs ” INDIGNACIO “

 29. Retroenllaç: MAYO 2011 « El Proyecto Matriz The Matrix… « ciencia y conciencia universal + cosmica c.d

 30. Retroenllaç: TRAS SU PASO POR ACAMPADA SOL EN MADRID… « ciencia y conciencia universal + cosmica c.d

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s